vivid

Regisztráció: 2007-12-14 15:04

Hozzászólások száma: 432

Utolsó hozzászólás: 2008-02-04 01:16


Tapasztalat: 1
Aktivitás: 1
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

GENESIS 2008. 02. 04. 01:16
ja visszaütöttek ..... úgy kezdődőtt, Merc (te szerinted), ha már pontosíthatok .... :-)
GENESIS 2008. 02. 04. 01:00
na mi van Merc, Te a legnagyobb a személyeskedés ellenzője eleddig, fél éve még, hogy kikeltél ilyesni ellen! Persze az ellened (is) szólt MOST Te is beállsz a személyeskedők sorába. Nem kellett hozzá sok idő. Gratulálok! Változik minden. A köpönyegforgatás, az jó áll Neked. Bár kevésbé, ahogy, mint, hogí nem udvaroltál, vagyis bókoltál nekem... :-)
PANNONPLAST TOPIC 2008. 02. 03. 23:28
Sly, mellesleg, ha agyad lenne, és íly jóindulat buzogna benned akkor a Moisernek nyitottál volna topikot, mert nem én off-oltam.... te "elfogulatlan" roszindulatű kígyó :-)
PANNONPLAST TOPIC 2008. 02. 03. 23:03
akkor minek offolod szét ezt is, vagy mi volt szakmai, amit írtál az elmúlt fél évben? Semmi. Sly, minden off, amit írtál... úgyhogy magadat neveld, ráadásul még, amit már előszerzőséekről a PannEr-rel bemásoltam, 1 nap múlva tetted ugyanazt. Szívnonalad, memóriád kicsi. Irigységed nagy. És hiába kérsz bocsánatot, eljátszva a szegény kis ártatlan, mehetsz sírni ..... Ez már az álszent ge...ciség netovábbja!!!
PANNONPLAST TOPIC 2008. 02. 03. 22:53
Sly, a saját nevedben nyiss topikot (persze merő jóindulatból), mit képzelsz magadról?! Egyetlen érdemi hozzászólásodat nem láttam itt. Csak, hogy tudd te irigy kígyó megkeseredett anyuka (szegény gyerekek).... A személyiségi jogaim megsértése miatt a rendõrséghez fordulok. Amúgy, ami az egyik legnagyobb ügyfelem volt. Úgyhogy jóval húztál ujjat... De, ha nem is így döntök, akkor a teljes neveddel fogok fórumot csinálni, remélem a gyerekeid tudnak már olvasni... Mert az enyém igen. És csõstõl visszakapod, buta liba...
csók,
szép napot holnapra!
GENESIS 2008. 02. 03. 22:44
istnem az a jó szándékú kígyó Sly, csak azért hozta létre a topikot, bezzeg, amikor Te OFF-olsz nem is keveset..... ne játsz már a kis ártatlant. De én is pont ilyen jóindulatú leszek, meglátod még..,.
GENESIS 2008. 02. 03. 21:35
gudakes hímri...gyó még mindig nagy a szád, ribancozd a barátnődet, neked csak ebben van szájmenésed :_))))
GENESIS 2008. 02. 03. 17:28
a világra nem haragszom, sőt szeretem, és még magamat is :-))) meg sokakat, csak az ilyen kis pitiáner irigyeket utálom, és mint elmondtam, amikor dlph gyalázott, ahogy sokakat, hogy nem is vagyok sem lány, nem is létezem, csak BB, closingbell klón vagyok, akkor adtam meg, hátha agya ugyan már nincs, de esetleg a szemények hisz a kis fogorvosunk...,
GENESIS 2008. 02. 03. 17:14
drágám, Te histizel, de oké kipróbálhatjuk, a Te neveddel is nyitok fórumot, és utána várom a reakcióidat. Nyugi, csak a tényeket írtam le. Teljesen nyugodtan. Soha nem hisztizem, legfeljebb a férfiakkal. Nyugi, nem hinném, hogy ismered a microsoftot. És nem is érdekel az okoskodásod, kettőnk között én tárgyalok velük, TE MEG DUMÁLSZ. A netről soka ismerik őket, de mondhattam volna a Siemens-t is, mert velük is. Foglalkozz az idegbeteg irigy Sly-jal, és a buta és idegbeteg moiserrel- Még egy vicc, és neked is nyitok topikot. Foglalkozz magaddal. Bocs, most mennem kell installálni. csáááá
GENESIS 2008. 02. 03. 16:47
NEM ÉRDEKEL, BB-nek legalább van stílusa, és sokkal több infót képes megjegyezni egyszerre, mint itt 5 nagyokos egyszerre, kicsit nagyobb agykapacitással rendelkezik, és nem az Ő nevét írta le ez a hp, de meg fogja kapni, meglátja, hogy milyen, amikor dühös vagyok, azt is megbánja, hogy megszületett, igérem..0 plána, mest, amikor a Microsoft-tal tárgyalok. Járassa magát, fogajunk, hogy max, bolti eladóig jutott. Gondolkodjon, mert ezt most nem ússza meg, és ha bármi károm származik, akkor aztán meglátja milyen vagyok, amikor nem vagyok aranyos, cicás, kedves bájos, ami az alaptermészetem. Csak, ha vki hülyére vesz, azt meglátja miylen, ha bedöhödök...
GENESIS 2008. 02. 03. 16:38
OFF Sly36 sajnálom, te álszent rosszindulatú opportunista kígyó, a kkk any....ddal szórakozz és azt nézd hülyének, tán akkor vivid néven nyitod a topikot, és MINIMUM megkérdezel. De felesleges erőlködnöd hazug álszent módon, ezt BOCSÁNATKÉRÉSSEL nem lehet elintézni. Gecc....ibb vagy és bután ráadásul, mint a sok évi átlag, és még soha nem is találkoztam ilyennel, aki ilyen kicsinyesen, női irigységből ész ÉS TÉT!!!! nélkül ekkora h...e, mint te, akit valaha ismertem. Te viszont teljesen REÁLIS logikusan "férfiasan" átgondolot korrekt választ fogsz kapni. És megbánod, hogy egyáltalán leírtad a nevemet!!! És még egyszer ne kérj bocsánaotot undorító nevetséges liba.... Tűrtőztesd magad, mert magaddal van bajod nem velem. Elsősorban az intelligencia szinteddel, cak sajnos az nem növelhető. Hozzád képest mindig csak emeltem a színvonalon, mind szakmailag, mind morálisan és jókedvűen, lelkesen tettem..... Amig Te csak személyeskedtél, és a belterjes csapatot nyaltad, hogy "támogassák" a manipulatív irigy utálkozásodat. Szép napot!
GENESIS 2008. 02. 03. 16:13
Sly36, pedig az irigykedésidtől az én tűröképességemnek kellett volna felmondania a szolgálatot. Csak nevettem rajtad, addig, amiog a nevemet a szádra nem merted venni. De ezt, amig élsz bánni fogod kis anyám. De, nyugodj meg, mert rosszkor nyitottál a nevemmel fórumot, amikor még picit sem voltam dühös, ELLENBEN VELED, aki belehal az irigységbe. És következményeit 3x-osan kapod vissza Te irigy álszent kígyó, hála istennek informatikai területre ilyenek be sem kerülnek, mert nincs szükségük erre a kicsinyességre: Életemben eddig egyszer találkoztam egy ilyen utálkozó "nősténnyel" rajtad kívül az előző munkahelyemen találkoztam egy ilyen utákozó nővel, asszisztenssel, ami szintén nem informatika volt. Onnan iylenek, az első körben esnek ki. De AKI MÁSNAK VERMET ÁS MAGA ESIK BELE, ezt megtapasztalod drága. És most meglátod, hogy milyen, amikor dühös vagyok.... és hiába próbálod beállítani, hogy itt Te szerencsétlen, aki tűrt, ugyan nem tudom mit, mert a pofátlanságban utolérhetetlen vagy. MIT TŰRTÉL, amikor nullába sem vetttelek, nem írtam. Max. a pofátlan kérdéseidre nem válaszoltam. Megkereshetem, hogy égjen az arcod, ha van még rajta bőr. De a személyiségi jogaim megsértése miatt lépni fogok, vagy )még eldöntöm) a teljes neveddel fogok topikot nyitni. Úgyhogy, most TÉNYLEG megtapasztalhatod milyen, amikor dühös vagyk. Ígérem, azt is megbánod, hogy megszülettel. Úgyhogy most mehetsz sajnáltatni magad és sírdogálni a férfiakhoz Te kis álszent megkeserett kígyó...
PANNONPLAST TOPIC 2008. 02. 03. 14:35
amiról Te 2 száz hülyeséged, amit írtál, ha egyáltalán tudnál írni, nagyképűség még off-nak is nevezni

PANNONPLAST TOPIC 2008. 02. 03. 14:22
koi, és az utsó 3 hsz-es miben szólt a plastról, ne szórakozz velem, hanem értsd meg legalább, amit írsz... Egyébként kicsit többet írtam már a plastról, amikor még a neved sem jelent meg. Régi szép idők!
PANNONPLAST TOPIC 2008. 02. 03. 13:56
akkor az utsó 2 hozzászólásod mi volt, ha nem off, ugyan Blue nem a haverom (kikérem magamnak) és soszor értek vele egyet, de NEM off-olja szét a topikot, az nem igaz. Te meg kcisit kevesebett dumálj, tudod: sok beszédnek sok az alja!!!!
PANNONPLAST TOPIC 2008. 02. 03. 13:47
koi, bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű, szerintem az utsó hozászólásod is off volt, ahogy ez is, úgyhogy pszzzzzt és Te is bölcsebb maradtál volna, ha csöndben maradtál volna... Hétfőtől, remélem új időszámítás kezdődik, és értelmes lesz az a topik. Neked ehhez eslő lépés, hogy kicsit kevesebbet, és lényegeset szólj hozzá. És kímélj meg a kritikáidtől, mert ahhoz még nőnöd kéne... :-))) És alsajátítanod a helyesírás aalpjait, legalább általános iskola 5.-es szinten, mert így azt is nehéz elképzelni, hogy számolni egyáltalán tudsz, az pedig nem árt a tőzsdénél... A nyelv a logika és a matematika ugyanis összefügg. Tanulj-tanulj-tanulj!
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi 2008. 02. 03. 02:39
az nagyon tetszik Spade, így nem is tudok mit küldeni, überelni ezeket.... :-)
Jó éjt mindenkinek!
Viccek a portfólión 2008. 02. 03. 01:34
bigbroki, kész vagyok a kis poénodtól. -:))) Jó éjt, a sok hülye olvasása mellett még egy könyvet is olvastam, úgyhogy nagyon köszönöm, amiket írtál, holnap válaszolok!!!!!
Jó éjt!
Viccek a portfólión 2008. 02. 03. 01:06
- Ugye, édes angyalom, én vagyok az első férfi az életedben?
- Persze hogy te. Csak azt szeretném tudni, hogy miért kérdezi minden férfi ugyanezt?
Soros György: közeleg az Ítélet Napja 2008. 02. 03. 00:49
#93
Rapista, jókat írtál, arra holnap reagálok, csak még ülepítem, de kösz :-)

friss hírek További hírek