tripod

Regisztráció: 2008-04-28 20:49

Hozzászólások száma: 1 032

Utolsó hozzászólás: 2015-08-31 20:52


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. 2015. 08. 31. 20:52
Sziasztok!

A én (is) felnyomtam ezt a szerencsétlent a moderátornál.

Konkrétan fajelméletet propagált, és olyan valótlan félelmet keltő (ismélem FAKE) híreket rakott be a topicba, vagy beszélt el forrás nélkül, amik az ismerős hunhír, alfahír, akármilyen fasiszta-neonáci-putyin*zopó oldalakról származik. (Tömegesen erőszakolják a nőket svédországban a menekültek, meg amúgy is, ő náluk ez hobbi ők csk így erőszakolgatnak úgy általában, koszosak büdösek, ölni akarnak.)

Elégedett vagyok azzal, hogy a moderátorok teljesítették a feladatukat, de sajnos a propaganda kontroll nélkül, sőt állami támogatással ömlik mindenkire, nem csak a menekült kérdésben.

Magyarország egy süllyedő hajó, a magyar ember nem ismeri fel saját érdekeit, nem tesz semmit azért, hogy a jog és igazságosság érvényesüljön, nem szolidáris senkivel.
De még nagyobb probléma, hogy ezt már nem csak Magyarország teszi, hanem kezd felzárkózni Szlovákia, Csehország is, az angolok is elég prolik kezdenek lenni.
De (talán) Angliát kivéve a közös kapocs ezekben az országokban az, hogy a regnáló politikai elitet kilóra megvette Putyin.

Elég nagy kihívás ez az EU-nak, elmaradt bármiféle szankció Orbánék, vagy a szóban forgó országok törvényszegéseivel kapcsolatban, az uniós jog már csak papíron él, könnyen lehet, hogy majd egyszerre csattan egy kurva nagy pofon és ezek a renitens korrupt és populista-érdek-nacionalista államok egyszer csak az EU-n kívül találják magukat. De a legvalószínűbb még is csak az, hogy kiderül hogy Orbánon kívül mindenki (tényleg) csak blöffölt és ott leszünk ing és gatya nélkül, szögesdrót határokkal ölelve, de mindenki megnyugodhat, mert ingyen lesz majd a VODKA.
Magyarország felfüggeszti a menekültek visszafogadását 2015. 06. 23. 22:41
#4
innen, üzenem a ködös albionból, ahol alsó hangon 400000 magyar él és dologzik és emellett még sok millió kelet-európai és mindenféle bevánorló aki szintúgy nem jókedvében hagyta el az őshazát. hogy rohadjon meg minden kollaboráns orbán-putyin szopó, szittyaszívű, hugyeszű barom, aki nem tud kinőni a komplexusaiból. magyarország egy kurva nagy szardarab európa szívében és felőlem az is maradhat. 42 menekültet toloncoltak vissza egész éveben a több tízezerből aki már elhagyta magyarországot, mert mit is keresne ott, egy ilyen bezárkózó, pöffeszkedő, ízetlen, tréfátlan, szellemtelen vidéken?
az egész propaganda természetesen a korrupciós botrányok eltussolásáról és az únió szétfeszítéséről szól, a vezér putyinnak dolgozik. nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz majd, ha kurvaországból tényleg megindul az a tömeg, akinek még 100 felett van az iq-ja és nem akarja látni, ahogy a 60 év feletti átlagéletkorú tisztelt és méltóságteljes nép még mindig trianonon mereng.
az utolós ember kapcsolja le a villanyt!
így lopják ki a szemed és ípítenek belőle nemzeti pátosszal telt falanszter 2015. 01. 14. 11:36
#1
Olyan lehetőséget kapott az államtól egy svájci központtal működő, részint offshore hátterű cég az utóbbi négy évben, ami egészen egyedülálló módon tudta gazdagítani a tulajdonosait.

A MET magyarországi leánya úgy csinált rengeteg pénzt (2012-ben például adózott eredménye közel 50 milliárd forint volt), hogy az állam rendeletekkel és nagyszerű szerződésekkel biztosított számára kivételes helyet a hazai földgázpiacon. Annyira nagyvonalú volt a kormány, hogy három ellenzéki párt (MSZP, Jobbik, LMP) is feljelentést tett az ügyben, többek között hűtlen kezelésért, csalásért és pénzmosásért. A Nemzeti Nyomozóiroda azonban nem talált bűncselekményt, úgyhogy nem indítottak nyomozást egyik feljelentés nyomán sem. Az MSZP már egy éve, az LMP most kérte ki közérdekű adatigényléssel az MVM-től a MET gázüzleti szerződéseit, a pártok a bíróság döntésére várnak.

link

Osszátok, beszéljetek róla!
Varga nem menti fel a NAV elnökét 2014. 11. 10. 23:07
#64
De Ti most a plebszről beszéltek, aki lehet, hogy 5 éve még meggyesista volt...
Varga nem menti fel a NAV elnökét 2014. 11. 10. 23:05
#63
Én falun élek, sőt a családom nagy része fideszhívő. Hidd el, hogy tudják ki Ő. Ha nem is a jobbos médiából, azért eljárnak boltba, néha hunyorítva, fogcsikorgatva de megnyitják az indexet, vagy átkapcsolnak az atvre.
Varga nem menti fel a NAV elnökét 2014. 11. 10. 23:02
#61
De ezek csak találgatások. Azért jelent meg a listán mert évi százmilliárdos közgépes pénzesőknek már illik látszani vagyonosodás formájában. De miért érné meg neki Orbánnal versenyezni? Akkor megosztanák az erejüket. Nem értem ezeket a találgatásokat... Nincs értelme ennek az elméletnek.
Varga nem menti fel a NAV elnökét 2014. 11. 10. 22:51
#53
Nincs Orbán-Simicska háború, ezt a mítoszt csak azért találták ki, mert duplán jó ötletnek tűnt.
1. Abba a hitbe ringatja a proteszt sazavazókat, hogy a rendszer felemészti magát.
2. A Fideszes szavazókkal el lehet hitetni, hogy Orbán egy megzsarolt áldozat és nincs haszna Simicska áldásos tevékenysêgéből..

De ha napi szinten követsz Simicska sajtőtermékeket semmi sem változott. Ha elleneznek is valamit az előre eltervezett színjáték. Amikor ekkora politikai vákum van az ellenzéki oldalon, akkor el kell játszani, hogy nem vagyunk nagyurak és képesek vagyunk revideálni, meg kegyesnek lenni és belátónak. De ezek lênyegtelen ügyek....
Varga nem menti fel a NAV elnökét 2014. 11. 10. 22:41
#44
Ez az anyoniskolázott liba nem hiszem hogy elmenekül, annyira imádja Simicskát és Orbánt. Egyêbként komolyan azt gondolom, hogy nem sok mindent tudhat, ami a NAVnál történt, legalábbis ésszel morálisan fel nem foghatta, csak egy báb, alírni van ott és teljesíti a maffia utsításait.
Varga nem menti fel a NAV elnökét 2014. 11. 10. 22:26
#37
!:Dddd!!!!!

Egy Hírtv-és munkatárs nem bírt magával és kicsempészte a vágatlan verziót, ami nagyon helyes, mert annyira szánalmas és röhejes, hogy már közkincs.

Adjatok rá hangot! Feküdni fogtok a röhögéstől!:)

link
Valamit nagyon elnézett Demján - Gizike vagy gőzeke? 2014. 11. 07. 18:11
#3
És hol a cikk szerzője???
Súlyos gondok Töröcskei harmadik "bankjánál" is: itt a csőd? 2014. 11. 06. 17:52
#7
Oligarcha határozó:

link
Súlyos gondok Töröcskei harmadik "bankjánál" is: itt a csőd? 2014. 11. 06. 17:48
#6
Arra lennék csak kíváncsi, hogy kiknek hiteleztek, amit végső soron mi fizetünk meg.
Mi lesz veled Európa? 2014. 10. 27. 08:51
jácik-nácik
Mi lesz veled Európa? 2014. 10. 27. 08:51
Sőt! Minden valószínűség szerint a szêlsőjobb be sem jut az Ukrán parlamentbe. Kivel fognak most riogatni azok akik csak a külföldi jáciktól félnek, de az itthoniakkal jól kijönnek?

link
Mi lesz veled Európa? 2014. 10. 27. 00:10
Kevesebb mint 6 százalékot kapott a szvoboda az ukrán parlamenti választásokon. Mi lesz veletek Putyinszopók? Elfogytak a nácik:(((
Tíz magyar magánszemélyt tiltottak ki az Egyesült Államokból 2014. 10. 25. 10:56
Nem alkalmasság kérdése. Ami számít az az, hogy mennyire vagy szervilis és milyen jól tudsz hazudni.
És nem kommunikációs probléma van, hanem a dolgok eltusolása.
Az EU-ból való kihátrálásról lamentált Kövér 2014. 10. 24. 21:43
#73
Haha.:) Nem,amúgy nekem is ez volt az első kérdésem, de a helyiek azt mondták, hogy a mafffia a csak intézményeket közműveket fenyeget, vagy védelmi pénzt kér, de évről évre jobb a helyzet, pl. asszem most számoltak fel egy Calabriai klánt ami nagy eredmény volt. Igazából az ilyen kérdésekre csak unottan válaszolgat a legtöbb ember, ami náluk maffia az itthon intézm3nyesített korrupcio/bünszervezetben elkövetett cuccos.
Bejártam egész Olaszországot, sok helyütt van szegénység ha délebre mész, Nápolyban elég komoly slumok vannak, olyan nyolcker fíling, csak egzodikusabb élőbb és vidámabb.:) Amúgy ha szegénységről is beszélek azért ez abban a dimenzióban azt jelenti, hogy tisztesen megélnek és összetartanak, segítenek egymáson az emberek a familia, nem hagyják el magukat.
Az EU-ból való kihátrálásról lamentált Kövér 2014. 10. 24. 17:58
#66
Nem tudom, hogy lesz e jövedelmed, de ha igen, akkor nagyon tudom ajánlani Szicíliát. Kb egy az egyben olyan árak vannak mint itthon, viszont az ingatlanok akár olcsóbbak is lehetnek. Tavaj előtt jártam ott utoljára Agrigento környékén. 10 milláért már faja családi házat lehet venni, de sok helyen ahol az önkormányzatok felvásárolták a kihalt falvak ingatlanjait 1 euroért vásárolhatsz vidéki kúriát, csak fel kell újítanod (rá kell költeni 30e eurot). A klíma szuper, kevés a túrista azok is főleg olaszok, a kaja isteni az emberek kedvesek. Ha fontos a klíma, akkor szerintem az egyik legjobb vidék...
Internetadó - Ez is rezsicsökkentés? 2014. 10. 23. 23:19
#5
Ez ugyan olyan rezsicsökkentés mint amilyen a forint árfolyamának elszabadítása, a tranzakciós adók és illetékek, az áfa felfelé csökkentése, az eü járulék emelése, meg más most nem igazán jut eszembe.

Unortodox.
Mi lesz veled Magyarország? 2014. 10. 23. 13:34
link

Pont most akartam bemásolni, szuper!

Itt egy érdekes poszt a cinkről:

link

Lehet, hogy tényleg csinálnak valamit áfacsalás ügyben?

friss hírek További hírek