rivotril

Regisztráció: 2011-05-24 00:56

Hozzászólások száma: 1

Utolsó hozzászólás: 2011-06-09 22:38


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

RFV 2009 2011. 06. 09. 22:38
Sziasztok,

nagyon régóta olvasom a fórumot, mint laikus kisbefektető. Mivel nem vagyok szakmailag kompetens, nem akartam hozzászólni sosem, így is az a fórum betegsége, hogy olyan emberek mondanak véleményt, akik olykor alapfogalmakkal sincsenek tisztában, nemhogy mögöttes piaci manővereket átlássanak. Az más kérdés, hogy akik tisztában vannak vele, néha talán még bosszantóbbak - lásd exmnbs1 ténykedését egy ideje, aki nyilvánvalóan szándékosan egy perspektívából lát és láttat mindent, amiben ugyan vannak igazságok, de megfigyeléseinek és a retorikájának egyoldalúságát nem túl nehéz észrevenni.

Szóval mindenféle hozzáértés nélkül is kerestem ezen a részvényen eddig, igaz, kereshettem volna sokat többet. Például ha most realizálok 12k felett, és visszaveszek 10 k-nál, de hát utólag mindig könnyű - sajnos annak idején sem szálltam ki 9500 felett, és vettem vissza 8000 alatt, arról már nem is beszélek, hogy gazdag ember lehetnék, ha 3200-on sokkal nagyobb pakkot gyűjtök és meg is tartom azt, de kicsit gyűjtöttem, és realizáltam annak idején. A részvénynek így is sokat köszönhetek, mi azért nem BMW-t vettünk belőle, de a család költségvetéséhez szépen hozzájárult.

Mindez alakulhatott volna sokkal rosszabbul is, ha nincs formerplayer. Könnyen lehet, hogy a pánikok idején elvérzek, így mindenképpen hálával tartozom neki, emiatt is írok most. Nevetségesnek tartom, hogy végül is rosszindulatú kis bohócok mellett tette le a voksát a moderáció, akik a rengeteg okoskodásukkal egy forintot nem kerestek, míg mi/ti, akik formerplayer mellett vagyunk, a magyar tőzsdén majdnem egyedülálló módon kisbefektetőként komoly pénzeket kerestünk, hallgatva károgásukat.

Felhívnám a figyelmet arra, hogy formerplayert egy olyan ember miatt tiltották, ha jól emlékszem, aki "A rendőrök megölik a gyerekeidet" címmel indított topikot, ezt egyébként a mai napig nem érzik moderálandónak a tisztelt szerkesztők.

Ezek után természetesen végképp nem fogok ide írni, és ha valóban sikerül máshol egy fórumot nyitni, akkor a továbbiakban olvasni sem. Aki a cég sikerét kívánja, annak sok szerencsét!

rivotril

P. S. A kastély nem nagyon tudom, hogy kerülhetett ide, mint Kafka művei általában, sokkal rétegzettebb regény annál, minthogy valami egyértelmű jelentést tulajdonítsunk neki, hogy általános igazságokat vonjunk le belőle hatalomról és egyénről, a cenzúra és A kastély kapcsolatát pedig végképp nem értem.

friss hírek További hírek