Phylaxa

Regisztráció: 2004-10-07 09:44:55

Hozzászólások száma: 17 901

Utolsó hozzászólás: 2021-01-13 20:22


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

Tudomány és Csillagászat szerda, 20:22
Én 500 millió évről tudok, ha a táguló Nap-ra gondoltál. Elviselhetetlenek lesznek a hullámok. 
Tudomány és Csillagászat 2021. 01. 09. 17:50
"Azon egyszerű oknál fogva, mivel Isten nem része az általa teremtett világnak"
     
És mi van, ha ő maga a mindenség (Mindenható)?
Tudomány és Csillagászat 2021. 01. 09. 17:48
A hit és a tudás két különböző dolog szerintem. Amíg nem tudtam valamit, addig állandóan "azt hittem".
A tudósok a végén, amit, amikor már nem tudnak bizonyítani "találkoznak Istennel". Így volt ezzel Einstein is. 
    
Nekem ennek a két útnak a párhuzamossága teljesen megfelel. "Isten útjai kifürkészhetetlenek". Nos a gravitáció már nem és még nagyon sok minden már nem. De nyilvánvaló, hogy állandóan fürkészünk és rájövünk dolgokra. Ennek ellenére az is nyilvánvaló, hogy sosem fogunk rájönni mindenre. A tudásunk határainak feszegetésére pedig már elég régóta vannak kapuk, melyek a vizsgálat hatását jelentik a vizsgált dolgokra. Ezeknek a kapuknak a kinyitása jelenti az áttörést.
CoronaVirus 2021. 01. 07. 18:52
Viszont a hírből, melyszerint (ugyan még orvosilag nincs megerősítve, csak adatbázisokból kutatták) ez eddig termelt antitestek semmit sem érnek, mindenkit át kell oltani, azt is aki már megkapta és rendelkezik antitesttel. De ezek mondom mégegyszer az eddig természetes úton megkapott covid által képződött antitestekre "igaz", az oltások által kitermelődöttekről még nem tudják.
CoronaVirus 2021. 01. 07. 18:47
Meg kell várni, hogy a dél-afrikai mutáns ellen jók-e az oltások által előállítódott antitestek. Ez gondolom még egy kis idő. A cégek azt mondják, hogy másfél hónap kb. egy oltás megváltoztatása. Nyilván ők is megpróbálnak mindenre gondolni.
Tudomány és Csillagászat 2021. 01. 07. 17:11
Ha nem tudod bizonyítani valaminek a nem létezését és ő sem tudja bizonyítani a létezését, akkor el kell ismerni mindkettőtöknek, hogy nem tudjátok és marad a hit bármelyik megközelítésben! 
Tudomány és Csillagászat 2021. 01. 07. 17:08
Na ez engem is érdekel. Ok, elhiszem, de nem kérdezted meg azonnal, hogy akkor ők miért ülnek ott a padokban? :)
      
Talán ez a kimondhatatlan 92 neműség a legfiatalabb. Ugyanis ha valaki azt állítaná nekem, hogy ő nem férfi vagy nem nő, hanem valamelyik másik 90, akkor rögtön megkérdezném tőle, hogy amikor műtétre vagy gyógyszerezésre kerül sor, akkor mit kezdenek vele?
CoronaVirus 2021. 01. 06. 17:19
Nem mindenkit ugyanazzal fognak oltani. Gyorsabb lesz az.
CoronaVirus 2021. 01. 06. 16:35
Ahogy növekszik a beoltottak száma, pontosan úgy növekszik a második oltásra várók száma is. Tehát tartalékolni is egyre többet kell.
CoronaVirus 2020. 12. 19. 14:40
Minden ismeretlen megismerését a boncolással kezdik. Akkor tárult a szemük elé a borzalom. Te miről beszélsz? :)
CoronaVirus 2020. 12. 18. 15:26
Számomra például eddig a tények között szerepel az, hogy direktben a szerveket támadja, maradandó szövődményei vannak. Azt az ezzel kapcsolatos tényt, mely szerint mekkorák az arányok, előttem sűrű homály fedi. Az is a tények között szerepel nálam, hogy többször is megkaphatom. Tisztában vagyok vele, hogy kevés volt az eddig eltelt idő a komoly feltérképezéshez, ami a tapasztalatokat illeti. Felteszem a maszkot, sűrűn mosok kezet, a hajamat is sűrűbben mosom és nem megyek csak oda, ahova szükséges. Ennyit tudok tenni és figyelem, hátha a hozzáértők elmondanak valamit, ami fontos.
       
Abban biztos vagyok, hogy a tapasztalat lesz a győztes és az arra alapozott védekezés.
CoronaVirus 2020. 12. 10. 12:28
"Igazából a demokrácia arról szól, hogy népakarat.
De ugye eszükbe sincs valamiért az egész világon megkérdezni a népet, hogy mi az akarat ebben."
      
De ugye eszükbe sincs valamiért az egész világon a népet, hogy mit akar! :)
PANNERGY 2020. 12. 07. 16:12
Nálunk és Kína egy kis részén ilyen vékony a kéreg. Ezt nagyon régóta tudják már. EZ örök előny, csak vissza kell sajtolni. 
OLTÁS VAGY NEM OLTÁS -SzAVAZZANAK 2020. 12. 02. 18:03
#11
Előtte megnézik, hogy van-e antitested? :)
CoronaVirus 2020. 11. 12. 16:08
Amit eddig megadóztattak valamilyen címmel az oda folyik be? Ami esetleg oda folyik be az a probléma megoldásában vesz részt? Ha mindez eddig véletlenül nem így lenne, akkor miért várod, hogy megoldódik ez a probléma? :)
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK. 2020. 11. 11. 19:28
Arról beszélek, hogy én biztosan nem tudom és nem is fogom elhinni senkinek, hogy hogyan történhetett, ha volt törvénytelen befolyásolás. Egyszerűen leírtam azt, hogy az elnök szerint volt ilyen és folyamatosan jelezte is a Bloomberg, hogy melyik államokban lesz felülvizsgálat. A bíróság előtt valszeg elő is állnak majd a bizonyítékokkal és a testület dönteni fog. Mi ebben a bonyolult?
      
A pletykák szerint rengeteg minden történt, de jeleztem, hogy ezzel nem tudok mit kezdeni. :)
     
Amit a két leendőbeli elnökjelölttől olvastam, az a következő volt:
  
Biden: Az összes szavazat feldolgozása után fogadja el az eredményt.
Trump: Az összes jogszerű szavazat feldolgozása után fogadja el az eredményt.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK. 2020. 11. 11. 19:20
Ezt nem értem. Ezt mire írtad? :)
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK. 2020. 11. 11. 08:45
Én biztosan nem tudom, hogy mikor, hol csalnak. Az engem nem igazán érdekelt soha, hogy valakik 5 percenként ezt kiabálják. Ha valakinek problémája van egy választás lezajlásával, akkor hivatalosan bejelenti és felülvizsgálatot kér. Ezt most az elnök megtette 4 államban. Gondolom, hogy a bíróság előtt meg is fogja indokolni és konkrétumokat tár fel.
       
Én annyit szűrtem le a "pletykákból", hogy gyakorlatilag rengeteg lehetőség van arra, hogy pár államban kis különbségnél biztosan befolyásolni lehessen a jogszerű procedúrát. Ez sajnos nálunk is létezik,természetesen nem értek vele egyet, sajnálom, hogy törvény biztosítja. A csalást viszont bizonyítani kell, az nem törvényes.
   
Bocs, de majd az USA bíróságának fogom elhinni, hogy mi történt. :)
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK. 2020. 11. 10. 17:32
Egy miniszterelnök valóban írhat sok mindent, de nem mindent. Írhatja, hogy csalás volt, de ennek indoklását valszeg csak bíróság előtt szabad megtennie bizonyos esetekben. Ugyanis ez olyan információk kiadásához vezethet, amit tilos nyilvánosságnak kiadnia. Tehát egy kocsmában vagy itt a fórumon valóban mindenki írhat mindent és találgathat, de annak semmi köze sincs ahhoz, hogy a bíróság előtt milyen bizonyítékokkal fog előállni. Az is bizonyos, hogy zárt tárgyalások is lehetnek a folyamat során. Újraszámoltatást kért 4 államban ha jól tudom, ennyi az ami ránk tartozik. Hogy mit tudnak, mivel indokolnak annak pedig valszeg egy kis részét tolták a nyilvánosság elé, amiből hegyek lettek a fülbesúgás miatt. Én elhiszem, hogy a legnagyobb demokráciában "minden nyitott", csak az a helyzet, hogy ha így lett volna valamikor is, akkor már nem létezne. :)
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK. 2020. 11. 05. 17:17
AZ, hogy hol mi van, abba nem szeretnék beleszólni és természetesen nem is hiszem el, mert honnan tudnám. Én csak megjegyeztem, hogy biztosan tudom,  milyen lehetőségek vannak. A többi engem nem érdekel és bizonyosan nem fogok beleszólni, minek tenném?! Ez a törvényhozók és azoknak a dolga, akik ezt figyelik. Ki is szállok, hajrá Trump, hátha ez segít, bár a vélelényem következik a hozzászólásaimból, ez például az USA lakóira tartozik, az nyerjen, aki nekik a legjobb! :)

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek