kormanyzo

Regisztráció: 2011-01-16 20:10

Hozzászólások száma: 495

Utolsó hozzászólás: 2011-03-16 00:35


Tapasztalat: 1
Aktivitás: 1
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 16. 00:35
"A válaszokon törd a fejed. Van egy éjszakád rá. Léptem."

Kicsit nagy az orcája Pénznyelő elvtárs:)

Elég fura egy élete lehet Önnek, hogy válaszokon töri a fejét éjszakánként (engem is ilyesmire akarván rávenni, hallatlan, éjszak, na nem:) és kérdezem én mikor teccik aludni?
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 16. 00:31
Hát már én sem veszem komolyan Önt. Tudom ez nagyon lesújtó egy ilyen Kárpátok géniusza számára.
Izlandon kamatmentes pénzt bocsájtanak ki! 2011. 03. 16. 00:25
#79
Szivacs úr ezek a lények soha életükben nem dolgoztak, de miért is tették volna, ezt tanulták, látták elvtársaiktól a 20. században.
Rosszul fogalmazott egy jeles itteni képviselőjük (stock33 elvtárs) "mások által megtermelt javakat kölcsönkérve azt feléljék"
Helyesen így hangzik "mások által megtermelt javakat ellopták, ellopják és elakarják lopni felélve ezzel az egész bolygót" kölcsön kérni? ezzel ezek a gátlástalan lények nem foglakoznak egyszerűen, lopnak:)
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 16. 00:16
Ahogy az 50-es évek beli kortársai mondották volt az arisztokraták már ott állnak az osztrák határon. (valószínű nem fogja tudni miről írtam néki, de talán gondolkodni fog az is valami:)
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 16. 00:12
Sajnálom, de nem tudom Önt komolyan venni ezek után.
Most pedig búcsúzom, mert nyugovóra térek.
Szép álmokat vagy kérdés másolgatást Pénznyelő úr, ha mégis maradna.
Ma vissza térek és ellenőrzöm, hogy rendesen végezte e a dolgát (ne okozzon csalódást kérem:).
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 16. 00:08
"idióta magázósdit még nem lettél sem művelt, sem tájékozott, sem okos, sem arisztokrata."

Neki a magázódás "idióta dolog" és előbújt egy újabb "rémkép" belőle "arisztokrata" micsoda tudat alatti képzet társítás.
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 16. 00:03
Beindult a mínuszolgatás Önnek meg a másik nickje által a plusszolgatás. A többi pedig ugyan az az egyszerű "panel".
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 16. 00:00
Ezt a sok sületlenséget hiszi aki elhiszi én nem:) Felesleges ilyen gyermeteg beszélgetésekbe belemenni Önnel.
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 15. 23:57
Persze bennem is van hiba. Egyszerűen kéne Önnel kommunikálnom nem oly magasztos filozofikus magasságokból ledobni néhány bonyolult gondolatot.
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 15. 23:50
Na minden úgy történt ahogy 5 perce gondoltam:)
Ismételgeti - mint egy végtelenített ciklus - olyan ez a sok felesleges kérdés, melyre már oly sokszor választ kapott.
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 15. 23:43
"Elég ciki, ha felnőtt (?) ember létedre nincs saját véleményed. Nos?
"
"Felnőtt" vitapartner is kéne hozzá pénznyelő úr, de nem igen van itt Önök között olyan.
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 15. 23:35
Önökkel nem lehet komolyan beszélgetni - rögvest jön egy szörny (de legalább tigris a maga módján szórakoztató)- paneljei pedig Pénznyelő úrnak vannak elő is vett ismét párat belőlük.
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 15. 19:49
Megszólítás Kormányzó úr és nem tegeződünk.

1. eltörölni (ez az én magánvéleményem) esetleg fizessék vissza az elvtársak és a sleppjük

2. a magyar nők szülnének több gyermeket is csak olyan helyzetbe kéne hozni a magyar anyát, hogy bátran vállalhasson több gyermeket

2. kérdésre a válasz részletesen a JOBBIK programjában olvassa el Pénznyelő.
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 15. 18:28
Csütörtökön éjjel betyárok jelentek meg a háborús helyzet szélére sodródott Gyöngyöspata cigánysorán.

Minderről a következőképpen számolt be az Origo nevű liberális hírportál:

Miután nem sokkal később távoztak a rendőrök és a polgárőrök, a szűk utcaszakaszt ismét ellepő romák közül többen is egyre hangosabban és élcesebben értetlenkedtek a 22 éves férfi előállítása miatt. "Mit akarnak ezek, saját kertjében ne szedjék a fát?" - harsant fel egyikük. A hangoskodás azonban nem tartott sokáig, ugyanis az utca végében feltűnt néhány nagydarab, fekete ruhás ember egy harcikutyával, kezükben egy fokossal és egy ostorral. A hat ember később azt mondta magukról, hogy a Betyársereg nevű csoportosulás tagjai. A kis csoport némán végigvonult az utcán, ahol a cigányok érezhetően tartottak tőlük - minél közelebb értek hozzájuk, annál halkabbak lettek és fokozatosan húzódtak vissza kertjeikbe. Távozásuk után ismét megbolydult az utca, többen hisztérikusan kiabáltak, néhány nő sírva fakadt. Volt, akihez orvost hívtak, mert állítólag rosszul lett az események miatt. A Betyársereg nevű csoport tagjai kétszer még visszatértek a cigányok által lakott részre, és bár a feszültség egyre nőtt, nem estek egymásnak a felek. A honlapjukon magát törvényen kívülinek nevező Betyársereg Heves megyei vezetője, Tóth Sándor szerint azért érkeztek Gyöngyöspatára, hogy helyreálljon a békesség. Azt mondta, ha kirobbanna egy konfliktus, a végsőkig elmennének, és a szerinte 200 főből álló Betyársereg tagjai készen állnak egy ilyen eshetőségre. "Valakinek ki kell állni a magyarságért" - tette hozzá.

Mi megtudtuk, hogy a Betyársereg 6 tagja azért érkezett Gyöngyöspatára, mert jelképes 1 forintért egy helybelitől kaptak egy borospincét, amelyet csak a cigánysoron keresztül lehet megközelíteni, ezért a tulajdonos már nem használja. A cigányok egyébként is teljesen kifosztották, még az ajtókat is elvitték. Ráadásul a helybéli gazdát a cigányok már nem is engedték a saját borospincéjéhez, állandóan fenyegették, zaklatták. Amikor szerdán az egyik betyár megtekintette ezt a borospincét, a tucatszámra az utcán lebzselő, a Gárda-közeli polgárőrök miatt amúgy is ideges (hiszen napok óta nem tudnak lopni, bűnözni) cigányok a betyárt is megpróbálták kérdőre vonni, hogy mit keres itt. „Ez itt a cigányok területe, ide magyarok nem jöhetnek” – vágták a betyár fejéhez, aki erre elővette a karikás ostort és a fokost. A végén a fenyegetőző cigányok, annak ellenére, hogy közel százszoros túlerőben voltak, fejvesztve menekültek.
A betyárok arról is beszámoltak, hogy a gyöngyöspatai magyarok nagyon örülnek a gárdista polgárőrök és a betyárok jelenlétének, mert amióta ott tartózkodnak, nagyon régóta nem tapasztalt béke és nyugalom van a település magyarok lakta részén. Nem úgy a cigánysoron, ahol a 460 fős cigányság hőbörög, amiért nem tudják a falubeli időseket terrorizálni és meglopni. A cigányok persze arra hivatkoznak, hogy közülük mindössze 4-5 család bűnöző. Még ha ez igaz is lenne, felmerül a kérdés: miért nem vetik ki maguk közül ezeket a családokat? A cigányok most a szó szoros értelmében jajveszékelnek a félelemtől, de az még nem jutott eszükbe, hogy a bajt maguk idézték elő, hiszen eddig ők terrorizálták a lassan kisebbségbe kerülő magyarokat, különösen a gyerekeket és időseket. A betyárok azt is elmondták, hogy bár eredetileg csak egy rövid látogatásra érkeztek Gyöngyöspatára, végül három napig maradtak, mert a helybéliek marasztalták őket. Hazafelé jövet egy magyar kislány állította meg őket az úton, aki könnyes szemmel kérlelte a betyárokat, hogy ne menjenek el. A betyárok megígérték, hogy visszatérnek.
(Kuruc.info)
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 15. 18:10
A Jobbik elnöke szerint Magyarország rabságban van és a magyar emberek rabságban élnek, a nemzetet pedig csapdahelyzetek fenyegetik.

Vona Gábor az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából hétfőn, Nyírmihálydiban rendezett ünnepségen azt mondta, magyarnak lenni nem jelent mást, mint küzdeni a szabadságért.

A szabolcsi község polgármesteri hivatala előtt, jelentős rendőri biztosítás mellett, tartott rendezvényen a jobbikos politikus arról beszélt: a magyarság egész eddigi történelme a szabadságért vívott küzdelemről szólt. "Ez nem csak történelmi hagyaték, hanem a mostani kor jellemzője is" - fogalmazott Vona Gábor mintegy kétszáz ember előtt.

Véleménye szerint az ország jelenleg egyáltalán nem szabad, mivel az emberek nem rendelkezhetnek jogaikkal, illetve nem az ő akaratuk és érdekeik alapján hozzák meg a döntéseket.

Az ország csapdahelyzetekben vergődik: az államadósság terhét mindenki fizeti a csecsemőtől az aggastyánig, ezzel azonban az ország jövője van eladósítva, "s ebbe az adósságba bele fogunk dögleni" - fogalmazott a politikus. Vona Gábor további csapdahelyzetként a nemzetközi függést jelölte meg; nézete szerint eddig nem sok jót hozott az országnak az Európai Unióhoz történő csatlakozás, s ahelyett inkább az európai nemzetek összefogását kellene elősegíteni.

A Jobbik elnöke a legnagyobb csapdahelyzetnek a demográfiai változásokat nevezte. "Harminc éve fogy a magyar, évről évre egy kisvárosnyi, azaz negyvenezer emberrel vagyunk kevesebben, a cigány kisebbség száma pedig népességrobbanásban van" - mondta Vona Gábor. "Nem arról van szó, hogy cigánygyermekek születnek, hanem a gyermekvállalás ezeknek a családoknak megélhetési forrást jelent" - tette hozzá.

"Ha ezt kimondjuk, rasszisták vagyunk. (...) Én minden tisztességes cigány embert a testvéremnek tekintek ebben az országban, s ha valaki cigány embert a bőre színe miatt fog bántani ebben az országban, én meg fogom védeni" - jelentette ki Vona Gábor, akinek a szavait taps fogadta. A jobbikos politikus ugyanakkor hangsúlyozta, akik a magyar embert nem hagyják kibontakozni és gyarapodni, "azokat el fogjuk takarítani ebből az országból".

Vona Gábor március 15-re utalva azt mondta, hogy magyarnak lenni egyenlő a szabadságért folytatott mindennapi küzdelemmel, a nemzeti ünnepen pedig minden egyes embernek meg kell vizsgálnia a lelkét, vállalja-e ezt a küzdelmet.

MTI - barikad.hu

Ezt tudom nehezen fogja megérteni a liberálbolsevik észjárásra működő agya, de azért próbálkozzon.
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 15. 18:05
Na már csak ez hiányzott:)
Izlandon kamatmentes pénzt bocsájtanak ki! 2011. 03. 15. 18:02
#74
A nemzetközi sajtó erről semmit nem beszél. A teljes
pénzügyi csőd után a lakosság - bár békés tüntetésekkel - a jobboldali
liberális kormányt eltávolította. Amikor a helyébe lépett baloldali
kormány meghirdette az államadósság kifizetését, azt a kormányt is a
tömeg azonnal menesztette. Népszavazás történt a bankok
államosításáról és az államot terhel adósságok egyszerű törléséről.
Kiderült ugyanis, hogy Izland lakossága a kapott kölcsönök
többszörösét a nemzetközi bankoknak már régen kifizette. Azok viszont
ennek ellenére még, a kifizetett összegek többszörösének a
folyósítását követelik. A lakosság 93%-a a népszavazásnál az "ebből
elég volt!" jelszóra szavazott. A bankok tehát állami kézbe kerülnek
és a tervezet szerint az új Nemzeti Bank, belföldi használatra,
kamatmentes pénzt fog forgalomba hozni. A jelzések szerint, a kormány
ezzel a rendelkezéssel a költségvetését megduplázza, ugyanis eddig az
adóbevételek felét az államadósság kamatterheinek a kifizetése vitte
el minden évben. Ezért volt szükség az igen kegyetlen
"megszorításokra", amit most a nép megelégelt."

Íme a jövő

Mielőtt stock33 elvtárs iderondította betűmocskát a fenti hír volt a topic indító témája.
Izlandon kamatmentes pénzt bocsájtanak ki! 2011. 03. 15. 17:24
#72
Már nem tud mit kitalálni stock33 és ismételegeti Önmagát, vergődik és dühös és hazudik és csak hazudik egyfolytában, mint elvtársai:)
Mi lesz veled Magyarország? 2011. 03. 15. 17:20
Eszközök csupán a cigányok a kezükben (ungár kláráék ), majd, ha már nem kellenek és a magyarokat teljesen legyengítették őket is megsemmisítik, van benne gyakorlatuk.
Izlandon kamatmentes pénzt bocsájtanak ki! 2011. 03. 15. 17:16
#69
Tedd hozzá,hogy a történelmünket,hagyományunkat is jólfésült zsiráfok HAZUDJÁK.

friss hírek További hírek