kicsilanyka

Regisztráció: 2007-12-14 14:52

Hozzászólások száma: 17

Utolsó hozzászólás: 2008-02-05 04:07


Tapasztalat: 1
Aktivitás: 1
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

T. Portfolio! 2008. 02. 05. 04:07
margarita emlékszem Rád, úgyhogy a női méltóság a Te szádból kicsit nevetséges. A belterjes csapatban meg oszthatiod az észt, de aki ismer rajtatok röhög, és max. csak félt engem. Teljesen méltatlan, amit műveltek, de majd, ha ilyen irigységet tapasztalsz, ami nem meglepő a nők részéről, és teljesen alaptalanul lekurváznak. Kérlek, hagyd ne válaszolj. Légy úrihölgy. Én válaszolok, úgyhogy pont addig fog tartani, amig ugyanúgy, ahogy Sly, Phiona is bocsánaoto kér. Bár már az sem elég, és hidd el, hogy megteszem, hogy megbánja.... Engem nem tudtok megsérteni, mert még semmit nem csináltatok, és ha egyet értenénk az lenne a sértés. Phiona olyan buta és mísz p,,,, ráadásul okoskodó, meg bizonyítási kényszerrel küzd, hogy nyugi amig a szájára veszi a nevem, addig egyrészt válaszolok, másrészt következményei lesznek. Hidd el, én vagyok erősebb -:))) Mint LŰÁTJUK MOST SEM ÉN KEZDTEM. Tehát nézz magadba.... Semmiben nem függök tőletek, és teljesen más iq-jú emberek véleménye számít..... Úgyhogy, csak folytasd, mert még semmi érdemit nem írtál, csak személyeskedsz, csak nyugodtan.... Kibírtam már azt is, hogy 8 tendert kellet megírnom egy hónap alattt, nem ilyen kis agyas témákról, úgyhogy csak fáradozzál, nem én fogok előbb elfáradni. Mellesleg mi szükség erre, semmit nem írtam volna, ha kis Phiona továbbra is a butaságait terjeszti,,, és nem rólam ír rágalmakat. Aki ismer, pont jégkiskirálynőnek hív, semmint olyannak, aki viccen kívül kikezd a férfiakkal, én a fordított modell híve vagyok. Na, de ugye mindenki, kis keserű Phiona magából indul ki... Na, jó éjt, pont befejeztem, az olvasást és már mindenki alszik... Jó éjt! Remélem egymásról álmodtok Phionával, Szép lesz :-)))) Hát én nem, na csók margaritácska. Mit is mondtál 59 éves vagy? Bár nem érdekel... A magad életével foglakozz, tudod mit pletyizztek egyet rólam Phionával, és azt akkor legalább nem hallom, ott még úgysem finomkodtok ennyire sem. Jó éjszakát!
Soros György: közeleg az Ítélet Napja 2008. 02. 05. 01:39
#94
Rapista, állítólag holnap vhol lesz vele vhol egy riport, úgyhogy azután reagálok.... meg majd meghalok az álmosságtól, megyek ...:-))))
T. Portfolio! 2008. 02. 05. 01:13
Drága rosszindulatú Phiona vedd, hogy ugyanazt megkapod, mint Sly, a kis saját neveddel nyitok topikot, akkora mekkora lesz a kis szád. MELLESLEG A KIS AGYADDAL, AMI NINCS, ESETLEG AZ IS ESZEDBE JUTHATOTT VOLNA, HOGY A KICSILÁNY A LÁNYOM VAGY... VAGY A SZERELMEM NEVEZ ÍGY, BOSSZANTÓ, MI???? De, ha már RÁD egyáltalán nem tartozó dolgokról beszész én több 10+100 oldalnyi szakmai anyagot is írtam, vagy megosztottam az évek alatt, azt miért nem másoltad ki?!!! Téged kéne kitiltani, csakhogy kutyát sem mozgatsz. Én csak röhögök rajtad. Vagy a félművelt pszichológiai halandzsáidon kívül mást is produkáltál. Mert egyet sem láttam, pedig remek a memóriám!!!! Jó éjt! Mentem olvasgatni... mesét, csóóóókkk, szép rózsaszín barbies álmokat ...
T. Portfolio! 2008. 02. 05. 01:03
Ja, és LEGKÖZELEBB akkor vedd a szádra a nevem, ha BEMUTATKOZTÁL, így illik, és ne sárgulj el, ha nekem udvarolnak a férfiak, és én elütöm viccesen - ez is az élet része. Vénésgedre rájöhetnél kis álszent irigy.... Sunyin, név nélkül nagy a poof....ád, gyere beszélgessünk, hadd hallgassam meg élőben a halandzsáidat!!!
T. Portfolio! 2008. 02. 05. 00:57
Phiona, és nyugi itt a bértopikozókat nem tiltják ki, sem azt, aki hülyeségeket ír, lelgfeljebb azt, akit ha vmi kegyencre, ismerősre csúnyát mond, úgyhogy legyél büszke magadra,és írogasd a butaságaidat, az itt a nyerőőőő, legalábbis nem jár érte kizárás...
T. Portfolio! 2008. 02. 05. 00:53
Szalay-Berzeviczky
T. Portfolio! 2008. 02. 05. 00:51
ja, és a pofátlanság netovábbja Tőled egy-két mondat külön, AKI SZÁZSZOR BEÍRTA? HOGY ELTŰNIK? éS NEM ÍR IDE TÖBBET: Még egyszer, bár, nem úgy, mint Te rosszindúlatúan meg is kérdeztem, hogy hogy itt vagy??? Én meg egy témával kapcsolatban írtam azt, hogy ha a Zsalay Berzeviczky.... És semmi közöd hözáááá... A bajod valójában annyi, hogy a Soros topikban akkora butaságot írtál, hogy majd leszakadt a föld, amir reagálta, mivel érdemben megcáfolni nem tudod, jössz személyeskedni. De hiába. Nincs esélyed!
T. Portfolio! 2008. 02. 05. 00:47
És nyugi Rólad ennél rosszabb összeállítást lehet találni, csa még arra sem veszem a fáradságot, hogy keresgessek. Elég volt nekem egyszer elolvasni a butaságaidat, vagy udvarlásaidat a férfiaknak. Amig én csak kedveskedtem! Amihez semmi közöd, sőt még ahhoz sem, ha egymás után megyek mindegyikhez feleségül.... Nem gondolod?
T. Portfolio! 2008. 02. 05. 00:43
Kedves Phiona, keserű vén liba, ahelyett, hogy velem foglalkozol ülj a tökör elé.... Utána olvassgass, ha van kedved, ajánlottam Neked jó könyveket. Szerintem, Te magad csinálod fel saját magadat!!! Háááát :-))) Raktam fel Neked képeket, ugyan csak ezeket, de holnap ajánlom Neked az új "utcalány" képeimet külön Neked, Moisernek és Sly-nak.... A könyvem, aamit én írtam, nemsokára kiadásra kerül, megkaphatjátok dedikálva.... Csók, addig is tanulj, tanulj és egyszer valami értelmeset is írj le EGY témáról, ne CSAK személyeskedj...,.. Egy amerikai férfi, az angoltanárom azt mondta, hogy a kis/átlagos emberek egymásról beszélnek, pletykálnak, irigykednek, amig az intelligenstől a géniuszokig pedig EGY TÉMÁRÓL. Találd ki, hová tartozol???!!! Addig is ajánlom képeimet, a holnapiakat meg pláne, csak nehogy idegileg összeroppanj -:)))) Jó szórakozást vén irigy okoskodó.
link

Szép estét!
GENESIS 2008. 02. 04. 19:37
hát igen a bértopikozókat nem tiltják ki, mennyiért havi 50e -:)
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi 2008. 02. 04. 19:35
Las De La Intuicion by Shakira (Pure Intuition) / Hay Amores
link

BB-nek, mert kitiltották... :-) engem is, no de mindegy :-) Semmit nem vonok vissza :-) Sőt!
Kingi
SYNERGON 2008. 02. 04. 19:28
a gyj-ig minek is???? De azzá tehetjük, a kedvencem, alig várom... Te mire számítasz?
kingi
PANNONPLAST TOPIC 2008. 02. 04. 19:13
Villanyautók
Bár már korántsem unikális dolog napjainkban, mégis hajlamosak vagyunk rácsodálkozni egy-egy új villanyhajtású gépjármű modell bejelentésére. Koncepcióautóként láthattuk már például a GM-től az Opel Flextreme modellt, amelynek 1,3 literes dízelmotorja nem hajt, csak a lítium-ion akkumulátort tölti, ha útközben vészesen csökkenne a töltés. Az 55 km-es hatótáv egy töltéssel egyelőre nem tűnik túl soknak, de a városkörnyéki közlekedésre elégnek ígérkezik.

Ami a legfőbb dolog: normál hálózati csatlakozással (egyelőre 3 és fél óra alatt) tölthető az akku. A Toyota Plug-in és a Volvo ReCharge is ezt az utat követi. A Ford Escape Hybrid autókkal az Excel Energy kísérletezik, hogy átállítsák őket konnektorról tölthető V2G (Vehicle to Grid) rendszerűvé.

Talán ez lesz a döntő pont. Az eléggé valószínű, hogy a hagyományos - vagy akár bio-ra hangszerelt - olajszármazékok üzemanyagként történő hasznosítása nem fog tudni döntő áttörést hozni a széndioxid kibocsátás csökkentésében. A 2012-re kitűzött 130 gramm/km kibocsátási norma igen ambiciózus cél a mai átlagok ismeretében, de még ezzel is közel 20 kg CO2-t termelünk majd egy Budapest - Velencei tó kirándulással. Az elektromos hajtás jobb lehetőségeket kínál. Az üzemanyagcellás rendszerek (lásd Honda FCX, HydroGen4) számos szempontból a jövő legígéretesebb termékei, de közlekedési alkalmazásukat két jelentős körülmény hátráltatja: a hidrogén üzemanyag előállítása egyelőre nem kevesebb széndioxid kibocsátással jár, továbbá a kiszolgáló infrastruktúra hiányzik. A fejlett akkumulátoros rendszerek az utóbbi kérdést könnyebben veszik, hiszen a jól kiépített közcélú elosztó hálózat adott. Attól persze nem tekinthetünk el, hogy amennyiben az igényelt többletenergia konvencionális hőerőművekből származna, akkor nem túl sokat tettünk a klímaváltozás ellen.
KK
PANNONPLAST TOPIC 2008. 02. 04. 18:57
A következő nyolc évben összesen több mint 100 milliárd forint áll rendelkezésre a nem háztartási energiafogyasztók takarékossági, és zöldenergia fejlesztési beruházásainak támogatására. Az Energiaközpont Kht.-nak, október közepétől lehet benyújtani az erre vonatkozó pályázatokat. Eközben nem fogy a lakossági takarékossági keret, amit szakértők a megváltozott feltételekkel magyaráznak.

Magyarországi cégek, állami intézmények, nonprofit szervezetek pályázhatnak arra a keretre, amelyből a megújuló energiaforrások felhasználását, illetve az energiahatékonyság javítását kívánja támogatni a kormány. A zöldenergia termelés bővítésére 500 millió forintig terjedő igényeket lehet benyújtani, de a többségi magántulajdonban lévő vállalkozások akár 800 milliót is kaphatnak erre a célra. A pályázati feltételek szerint a támogatás a teljes beruházás költségvetésének legfeljebb 50 százaléka lehet.
PANNONPLAST TOPIC 2008. 02. 04. 18:43
Részben elkészültek a 2008. január 1-vel hatályba lépő, új villamosenergia-törvényhez kapcsolódó alsóbbrendű jogszabályok, amelyek az új piaci modell működési szabályait rögzítik. A megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos szabályozásra azonban december közepéig még várni kell, így még nem lehet pontosan megbecsülni, hogy a különböző fogyasztói csoportok milyen árakra számíthatnak.
link
KK
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi 2008. 02. 04. 18:31
Spadenak:
Jascha Heifetz plays Rondo by Mozart
link
Viccek a portfólión 2008. 02. 04. 18:15
no, Spade ez tetszett, bár ismertem, meg a nyulas is, bár sajnálom szegénykét :-)))

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek