geod01

Regisztráció: 2010-11-24 10:09

Hozzászólások száma: 21

Utolsó hozzászólás: 2012-01-05 09:38


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 2
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Lázár: a nemzeti bank nem Simoré, hanem az országé 2012. 01. 05. 09:38
#19

...az ország pedig nem a kormányé hanem az embereké akik lakják.
Megszüntetik a Zöld Pardont 2011. 09. 24. 09:07
#25
Így van, jól mondod kesapa! legyen rend és kuss mindenütt! elég már ebből, h kis tinicsajok képesek zavarni téged a magasröptű szórakozásodban,meg hangosan szól a zene egy kétmilliós nagyvárosban no de ilyet! és te jó ég, még cigó is volt, döbbenetes élmény lehetett! nem is értem, hogy hogy még itt vagy nekünk, ennyi szörnyű élmény után...
Megszüntetik a Zöld Pardont 2011. 09. 23. 18:38
#18
okés, értem, nem kívánod folytatni ezt, azért ha megengeded erre azért még reagálok és elengedem a cuccot.
nos, sajnos tévedsz...:) ha valaki olyanokat ír, amiket felsoroltál az csak annyit jelent, h az a valaki nem akarja a mondandóját erőszakosan elővezetni ezért visszafogottan fogalmaz. Most is ennyi történt.:) mint írtam előbb, mindaz amit írtam tény-függetlenül attól, h te ezt elfogadod-e annak vagy sem.
amúgy alapvetően nem értettél meg: én elfogadnám a bezárást ha lenne rá valós indok. De, nincs, sőt-kifejezetten mellébeszélnek. Mert az önkormi persze, jogilag megtehet bármit. csak éppen, erkölcs is van (vagy volna...) a világon, még akkor is ha az egy nagyon szubjektív fogalom. Attól még van (volna..) helye a világban. Így bár megteheti az önkormi, csúnya dolog volt ez. ahogy megtehette a kormány is a magánnyugdíjpénzek elsíbolását, attól még gazemberség volt. megteheti azt is egy önkormi bárhol az országban bármilyen színnel, h csak a sajátjait hozza helyzetbe vagy csak a saját hangját hallatja a helyi médiákban,minden mást elnyom attól az még elítélendő.
Ahogy elítélendő ez is. hiszem (szubjektíven...), h akkor lesz képes ez az ország úgy igazán elindulni és kihúzni magát a szarból, ha lesznek ügyek, témák, alapok, melyek mellé csak úgy, emberségből és politikai gondolatoktól függetlenül odaállnak az emberek, csak azért, mert az jó, vagy igen sokaknak jó.

Ettől még, láthatóan, ordítóan messze vagyunk.
Megszüntetik a Zöld Pardont 2011. 09. 23. 17:12
#16
Nem érzem szubjektívnek egyáltalán amit írtam. Az, h nincs a környéken lakóépület nem szubjektív hanem tény. Az, h a zépé körül nem volt felfordulás sosem és felügyelet folyt, szintén az. Az, h az önkormi egyetlen állítását sem igazolta, szintén ténykérdés. Az, h korrekt árú hely volt, szintén vitán felül áll-400 forintos belépő 2011-ben ilyen színvonalú előadókért igen méltányos.

Ellenben: az, h a zépé egy gengszterbanda, az jelen helyzetben, amikor erre semmiféle bizonyíték nincs, na látod, ez tényleg hitkérdés és szubjektivitás.

Jelen helyzetben azonban ez nem más, mint a hatalommal való rosszul és idióta módon történő „bánás”.
Megszüntetik a Zöld Pardont 2011. 09. 23. 16:36
#14
nem hiszem, h bármiféle gengsztert védenék (amúgy: ha gengszteri foglalatosság miatt szüntetik meg akkor mondják azt, bizonyítsák rájuk, hurcolják meg őket és üzemeltessék tovább ők a helyet, immár gengsztertelenül. Itt erről szó nincs. állítólag az a lakosság nem akarja, amely ararfelé nem is létezik, 200 méteres távolságban... és a nagy lakossági ellenkezésről se mutatott soha, senkinek, semmit az önkormányzat. vajon miért? talán, mert nem is volt ilyen igazán?...)a kulturált, igényes szórakozást védem, a barátságos árakat védem, a jó zenét védem, a kultúrát védem,amit minden erőskezű politika azonnal lefejezni akar.

a többire, a politikára meg a többire teszek.
Megszüntetik a Zöld Pardont 2011. 09. 23. 11:19
#11
az eléggé lényegtelen, h szted mi történt, ha vannak tények amik pedig objektívek. Az önkormi mondott valamit, amit nem bizonyított gyakorlatilag sehogy. A zépé igen sok mindent vállalt azért, h tovább működhessen. Nem volt nyitva vasárnap, 'kommandók' köröztek körülötte, figyelve a fiatalokat, h ne legyen semmi gáz (nem is volt, persze). Ellenben, rétvári bence megígérte a kampányban tavaly, h bezáratja a zépét és mint államtitkár ehhez volt elég ereje. A nokiás dobozokat meg lehet szüntetni,erősen támogatom, de ahhoz a zépének semmi köze nincs. Nem szép dolog összemosni a szezont a fazonnal. Itt populista nem a zépé volt, hanem rétvári bence úr és sleppje... nem véletlenül volt ott még remekséges dajcs tomi is vasárnap, és nyilatkozott tarlós is tegnap úgy, ahogy. Ez nem a pénzen múlt, hanem a kivagyiságon...
Megszüntetik a Zöld Pardont 2011. 09. 23. 09:48
#6
Azért nem sír senki a rioért mert az nem volt több és más, mint egy szórakozóhely, egy disco. Ahogy a fortuna is az volt meg a többi amit említettél. A zépé egy picit más, sőt, nagyon más volt. Kulturális közeg, találkozópont is, este és napközben. Beszélgetések, nyár-érzés, suli szünetben vagy munka közben (korosztálytól függően, kinek mi és hogyan). Este pedig élő, igazi koncertek, ismert és feltörekvő zenészekkel, szinte minden stílusban, minden korosztálynak. "vajon mit tudhat ez a zöld pardon", kérdezed. Nos, most már nem fogod megtudni sosem. Sajnálhatod, h nem mentél el akkor amikor még volt, és nem tapasztaltad meg azt, amit ez a hely unikálisan nyújtani tudott. Nem véletlenül hasonlítják oly' sokan a régiek közül az ifiparkhoz.

Szégyelje magát mindenki aki ebben az bezárásban benne volt.
OTP részvényesek ide! 2011. 09. 12. 09:10
"...a mostani gondok 90 %-át a szocik állították elő."

így van. ergo: időarányosan lényegileg tök ugyanúgy kormányoz a fidesz is, mint a táncoslábúak. pusztulatra pusztulat jött... :S és nincs kiút.
GSPARK 2011. 08. 08. 09:34
na de ez akkor is nevetséges...ez egy komoly, jó alapokkal rendelkező, 15 éve bizonyító cég...annyira nevetséges, h ezzel így játszanak.. :S
GSPARK 2011. 08. 08. 09:14
de mi a vihartól esett így össze ma reggelre? :o
Richter topik 2011. 06. 09. 22:26
köszönöm!
Richter topik 2011. 06. 09. 22:08

öö..beszállnék a kuncsurgók ;) táborába, elküldenéd nekem is a cuccot? Előre is nagyon szépen köszönöm.

geodszoszo@gmail.com
CIG Pannónia 2011. 04. 29. 09:07

Hm, hát lehet. Ha az nincs, akkor lehet, h tényleg kihúzza egy null-null-lal a real.
Otthon.
Hét védővel.
A támadás gyak-lag tökéletes feladásával.
Egy real madrid.
Lehet.
Abban azonban kb. biztos vagyok, h ha a real tili-tolizna úgy (na és olyan unalmasan, h rendre rugdosna 2-3-4 gólokat), mint a barca, sokkal jobban tetszene neked ez a módi.:)
(amúgy én egyiknek sem drukkolok, csak azért ami szép és élvezhető az az, ami meg csúnya, játékölő és unalmas az meg az. már sztem.)
RFV 2009 2011. 04. 21. 09:22
Meg is érdemelted.
BUX1112 2011. 04. 06. 08:57
most viccelsz ugye? kötelező nem volt, ja...csak a feltételek voltak olyanok, h kvázi az volt mégis. nem véletlenül: ha valóban szabad lehetett volna a választás, nem jutnak hozzá a pénzeinkhez. de az kellett nagyon, így elvették. jogilag persze nem, hanem adtuk-de gyakorlatilag abszolúte igen.
BUX1112 2011. 03. 25. 10:25
Te jó ég... tegyünk már különbséget a 80-as évek szovjetuniója és a mai japán között... arról nem is szólva, h ma már a szovjetek se tudnák eltitkolni akkor se ha akarnák-és a japók nem is szovjetek.

Másrészt: aki egy kicsit is ért ehhez (ergo: olvasott már erről) az tudja, h a mag nem tud megsérülni, olyan a technológia ugyanis (tökre más, mint ukrajnában).

Végül pedig: borzasztó lehet így élni sztem, h mindig, minden körülmények között a rosszra, a negatívra vadászni, azt sulykolni...kevés ártóbb dolog van a pesszimizmusnál (mármint, "önártó", tehát azt bántja aki érzi).
BUX1112 2011. 02. 15. 10:39
Szia vadász. igaza van pepe-nek, nem szeretném én sem szétoffolni a topic-ot, de két tárgykörben is szeretném veled felvenni a kapcsolatot. egyrészt az itt jelzett kereskedési 'rendszer'-ről is érdeklődnék picit részletesebben, másrészt a tegnapi 'titok'-témában is volna pár, a topic határait (főként terjedelmében) feszegető gondolatom.
Ha megtisztelsz az érdeklődéseddel akkor dobj egy mailt a geodszoszo@gmail.com-ra.
Köszönöm, üdv.
BUX1112 2011. 02. 10. 14:22
bízom benne, h igen. :) köszi még egyszer.
BUX1112 2011. 02. 10. 14:09
üdv! most olvasom el a ma délelőttöt (most értem haza) és ha még nem késtem el, akkor én is örülnék a levelednek.. :)

cím: geodszoszo@gmail.com

köszönet érte!
BUX1112 2011. 01. 21. 12:28
értem...ezek szerint, a látványos vergődés és siránkozás ez esetben most kifizetődőbb volt. kár. :S
azért kösz a nyilvános elemzéseidet és csatlakoznék a "ne vedd fel az oti topicot" című kezdeményezéshez, de már nem aktuális, mert nem is teszed.:)

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek