fokfold

Regisztráció: 2010-03-19 18:44

Hozzászólások száma: 43

Utolsó hozzászólás: 2010-04-07 09:56


Tapasztalat: 1
Aktivitás: 1
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

Jobbik ellen topik! 2010. 04. 07. 09:56
#54
FankaDeli - Egyszer kitörök
link
Jobbik topik 2010. 04. 07. 09:44
Jobbik ellen topik! 2010. 04. 07. 09:30
#53
"leírnád, hogy ugyan mi bajod van a fidesszel? "

ismerek pár helyi "tisztességes" fityiszes arcot,
a fityisz pártvezetésében és környékén is tanyázik jó pár nem Matyó hímzés:)
Jobbik ellen topik! 2010. 04. 07. 09:28
#52
rtl-t nem igen nézek, heti hetest sem, kurucot a forradalom idején olvastam inkább és 2007-ben
azóta csak ritkán

Szentkorona rádió
Kárpátia folyóirat
barikád heti újság és website
illetve néha Hunhír Posta Imre honlapja

ezeket olvasom

Jobbik topik 2010. 04. 07. 09:24
gúnyolódhatsz a magyarságon, ezt teszitek kb 91 éve, de lassan a csillag végérvényesen lehull
Jobbik topik 2010. 04. 07. 09:16
"A Genesis 18-ban Isten két, férfi bőrben megjelenő angyalt küldött Ábrahámhoz Mamre síkságaira. Miután Ábrahám, és felesége, Sára illedelmesen fogadták a vendégeket, Isten közölte Ábrahámmal, hogy mivel Stodomában és Gomorában nagy a elfordulás, "és mivel bűnük nagyon súlyos," (vs. 20-21) meg fogja vizsgálni ezeket a városokat. Erre válaszul Ábrahám folyamatosan arra kérte Istent, hogy ha legalább 50, majd 45, esetleg 30, vagy akár 20, de még csak ha 10 igaz embert is talál ott, ne büntesse meg a várost. Isten minden szinten megígérte Ábrahámnak, hogy akkor a várost nem fogja lerombolni. Isten két angyala Ábrahám igaz unokatestvérénél, Lótnál is megjelent, aki elérte, hogy szálljanak meg nála, s egyenek családjával.

A Tanakh elbeszélése szerint a Teremtések könyve 19:4-5, leírja, hogy ez után mi következett, ami megerősíti a Szodomára a történet végén kirótt büntetést:
„ Lefekvésök előtt a város férfiai, Sodoma férfiai körûlvevék a házat, ifja, örege, mind az egész község egytől egyig. És szólíták Lótot, mondván néki: Hol vannak a férfiak, a kik te hozzád jövének az éjjel? Hozd ki azokat mi hozzánk, hadd ismerjük őket.”


Válaszul Lót nem mutatta be vendégeit Szodoma lakosainak, inkább két, férjezetlen lányát ajánlotta fel nekik, "akik még nem ismertek férfit", hogy kedvük szerint cselekedjenek velük. Azonban a szodomaiak visszautasították az ajánlatot, és megfenyegették Lótot, hogy rosszabb dolgot tesznek majd vele, mint vendégeivel akartak, majd megátkozták Lótot. Lót angyali vendégei megmentették őt, és támadóit megvakították. Utána megparancsolták Lótnak, hogy szedje össze családját, s hagyják el a várost. Ekkor tudatták vele, hogy őket azért küldték, hogy lerombolják Szodomát és Gomorát. Miközben elkezdtek menekülni, az angyalok rájuk parancsoltak, hogy semmilyen körülmények között ne forduljanak hátra. Azonban ahogy Isten Szodomát és Gomorát tűzzel és kénkővel Isten elpusztította, Lót felesége sóvárogva visszatekintett, s sóbálvánnyá vált."

hát kb ha jelen időkben történne meg az eset se a fityisznél, se a maszopnál, se a többi tróger pártnál nem találna a Jóisten 10 igaz embert ezért fog beteljesülni a végzetük:)
Jobbik ellen topik! 2010. 04. 07. 09:12
#50
"lejárató koholmány az egész...
"
ja, pintér meg a jóságos kis vakond:)
Jobbik ellen topik! 2010. 04. 07. 09:09
#49
mert ugyan olyan gusztustalanok, mint a többi parlamentben ideiglenesen tanyázó párt
itt az ideje, hogy a történelem szemétdombjára kerüljenek
Jobbik topik 2010. 04. 07. 09:08
pedig lesz lesz lesz csak azért is lesz Magyarország újra nagy és boldog lesz..
VÁLASZTÁS 2010 2010. 04. 07. 09:05
Lelkesen szavaznak a hazafiak Londonban

Londonban tartózkodó olvasónk számolt be arról, hogy nem kis meglepetésére két órát kellett sorba állnia, mert olyan sokan igyekeztek leadni szavazataikat a magyarországi országgyűlési választásokra.

Az Árpád-sávos zászlóval díszített autó, és a magasba emelt lobogó árulkodó jele annak, hogy hova kerültek azok a bizonyos voksok. Úgy tűnik a világ minden részén érzik a magyarok, hogy sorsdöntő, történelmi lehetőség előtt áll nemzetünk. Ezt az esélyt nem szalaszthatjuk el! Mindnyájunknak el kell menni szavazni, és az elkövetkező egy hétben mozgósítanunk kell minden hazájáért aggódó és azért cselekedni akaró tisztességes honfitársunkat!

barikad.hu

link
Jobbik topik 2010. 04. 07. 08:59
Vona Gábor - a magyar nemzet kormányfője! (videó)
link
VÁLASZTÁS 2010 2010. 04. 07. 08:53
"Fel, támadás! A gördülő cirkusz még mindig megy tovább, mert úgy látszik, hogy a keserű poharat fenékig ki kell kiinni. Nincs más út, mert az emberi elme fertőzött és a lelkek elsorvadtak. Kár értük, mert annál sanyarúbb lesz a felébredés. Sokan kérditek, hogy mikor teszünk már valamit? Nos valami mindig történik és valamit mindig teszünk, mert a háttérmunka zajlik, nem is kicsit, ugyanakkor szeretném ha tudatosítanátok, hogy a lehetetlent tesszük, és ehhez már rég nem elég pár távcsöves puska, amelyben páran a megoldást vélik felfedezni, ha minden kötél szakad. Ettől sokkal többre van szükség! Sokkal több és nagyobb kaliberű arzenálra, hogy relatív elfogadható veszteségekkel forduljon láthatóan is jobbra az a nemzet sorsa. Egyesek szerint itt az őszi éhséglázadások előtt már nem lesz semmi, míg mások szerint a látszat-választások csalásait követően kezdődhet a tánc, amelyet egy közel-keleti háborús intermezzó szélesíthet ki. "
link
Jobbik ellen topik! 2010. 04. 07. 08:43
#46
"Fidesz akták
A Fidesz akták kicsit hasonlítanak az amerikai sorozatból ismert x aktákhoz. Annyiban legalábbis biztos, hogy ezek az ügyek ugyanúgy "fektetve" vannak, s aki megbolygatja őket, túl kíváncsinak bizonyul. azt esetleg elviszik! No, nem a kis szürkék, hanem mondjuk droid-kékek, vagyis az ÁVH valami mondvacsinált ürüggyel. S ez talán még a jobbik eset. Rosszabb esetben előfordulhat, hogy az illetőt tragikus baleset éri, vagy esetleg mélydepressziós roham tör rá és e zavart, szuicid tudatállapotában pl. Levágja a saját fejét. Vagy valami hasonló. Mi most mégis belekukkantunk ezekbe, a már 20 éve egyre csak gyűlő, tornyosuló aktákba, mely a Fidesznek nevezet cionista formáció mocskos ügyeit rejti.

Hát, vágjunk bele!

A Fidesz (Fiatal Demokraták Szövetsége) az állítólagos "rendszerváltozás" után az SZDSZ ifjúsági tagozatából alakult. Orbán Viktor, Soros (Schwartz) György a jelenlegi világgazdasági válságot "élete főművének" tartó, magyar származású amerikai milliárdos támogatásával végezhette el külföldi tanulmányait. Orbán (Orsós) izraelita nagyanyai származásával alkalmas személynek találtatott. A nemzeti kerek asztal tárgyalásain 1989-ben néhányadmagával "képviselte" a fiatal demokrata érdekeket, hogy 1989. Október 23-án az ország népének megkérdezése nélkül, áldásukat adják, az 1949. Évi XX.-as törvényként, szovjet erőszak hatására beiktatott 1936-os, buharini alkotmány mintájára készült, 1989-ben adaptált, az MSZMP által módosított "ideiglenes" alkotmányra!

A Fidesz anyagi forrásainak biztosítását Pintér Sándor, akkori országos rendőrfőkapitány látta el. Mivel az Antall kormány ez időtájban, a kiskunhalasi főgyűjtő km1-es tankállomás gazolin készletének fosztogatásával, és a rablóprivatizációval volt elfoglalva, Gergényi Péter, Bács-kiskun megyei rendőrfőkapitány óvó szárnyai alatt, az olaj- és szesz maffián kívül, Pintér Sándor irányítása alatt a nemzetközi kábítószer, fegyver- és szervkereskedelem bevételeiből is részesült. Orbán elsősorban a Bács-kiskun megyei vállalkozókat látogatta rendszeresen támogatás begyűjtése végett. Így tett szert 400 millióra Sepsi Lászlótól, a határokon elkobzott zárjegynélküli cigaretták átjátszásából, melyből Sepsi milliárdokat forgalmazott, de Orbán nem vetette meg, a szeszhamisításból származó kenőpénzek "jutalékát", és az olajszőkítés védelmet élvező orgazdáinak juttatásait sem!

Flaisz Ferenc, a "kakas", csak bevallása szerint 1 milliárdot adott át Pintérnek, aki a későbbi belügyminiszteri szék reményében hűen szolgálta magyarországi és amerikai gazdáját. Tevékenységüknek köszönhető a kiskunhalasi kiserdőben lefejezett hullák, vagy a sorozatos, azonos módszerrel elkövetett rendőr "öngyilkosságok" is!

Orbán, soros kegyeltje, számára jó tanítóra lelt. A Fidesz hatalomra jutása előtt ismeretséget köthetett, az alvilág összes szereplőjével, akik összehangolt tevékenységét pintér mesterien irányította. Pintér ugyan 1996-ban lemondásra kényszerült, ami olcsó ár volt ahhoz képest, hogy Olaszországban, a nemzetközi maffiabűntársai 20 év börtönbüntetéseket kaptak, de beletenyerelt az akkor éppen hatalomban soros Horn-Kuncze duó olajügyleteibe is. Kuncze félreállította ugyan, de a tranzit maffiakereskedelmet továbbra is felügyelte, Szemjon Mogiljevics-csel, a magyarországi orosz maffia fejével, aki jelenleg Putyin úr jóvoltából nyugat-Szibériában "vendégeskedik". Orbán és "csapata" szorgalmasan gyűjtötte be a bűnözői körök megvesztegetési pénzeit, miközben kegyeket gyakorolt! Soha annyi benzinkút nem nyílt Bács-kiskun megyében, mint az 1991-1995-ös években!

1998-ban a Fidesz, a megegyezés szerint, amit egyesek "rózsadombi paktum" néven emlegetnek, elérkezettnek látta az időt, hogy nagyobb arányban részt vehessen az ország kifosztásában! Csak a Fidesz iránti szavazókedvet kellett egy "kicsit" erősíteni, amit pintér Dietmar Clodo "sérülést nem okozó" robbantásaival biztosított! Bár abban az időben az egész ország tisztában volt, hogy Pintér alibijét hamis tanúzással támasztották alá, a közhangulat némiképp a Fidesznek kedvezett! Tulajdonképpen nem akarta elhinni a jóhiszemű lakosság, hogy ilyen aljasságra is képesek magyarnak hazudott emberek!

A Fidesz még így sem bizonyult elég erősnek, így szövetségre lépett a jánoshalmi zugügyvéddel, Torgyán Józseffel, aki nem csak a későbbi mezőgazdaságnak szánt, több mint 1000 milliárd elsíbolásában, de a parlamentben "nyűgként" szerepelő kisgazdapárt tönkretételében is segédkezett! Közös, áldatlan munkájuk eredményeként, a magyar mezőgazdasággal együtt, az FKgP-t is teljesen lezüllesztették, miközben az antalli-úton haladva tovább folytatták a rablóprivatizációt! Pintér a választások idején már bírósági eljárás alatt állt, ami nem akadályozta meg Orbánt, hogy hűséges pénzbegyűjtőjét a belügyminiszteri székbe ültesse! Abban az időben még ilyen hangokat is lehetett hallani a "nép egyszerű fiaitól"(?), hogy: "rablóból lesz a legjobb pandúr!", de ez csak a mesében szokott így lenni! Akkor sem így történt! Az olajügyeket, mint ahogy Magyarországon szokás az állami közalkalmazottak érdekeltsége és érintettsége esetén, titkosították, hisz nem csak Orbán és Pintér volt "érintett", hanem az Antall dinasztia, Horn Gyula, Kuncze Gábor, Pető Iván ("Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, és valahány név még a naptárban") stb.! A korábbi kormányok bankkonszolidációs fosztogatási gyakorlatát is folytatták!

Ha valaki számára nem lenne világosan érthető, mit jelent a bankkonszolidációs fosztogatás, a következő a "technológiája": a privatizációra kijelölt nem 1.-ft-os cégeket az aktuálisan felelős privatizáló, akkor még állami cég, felértékeli, általában a tényleges érték 10-20%-ára, majd meghirdetik az eladását. A kiválasztottak jelentkeznek, majd a bankkonszolidációra (behajthatatlan tartozások által okozott bankveszteség állami pénzből történő kifizetése, a bankcsőd elkerülése érdekében) kijelölt banktól felveszik a megfelelő összegű hitelt, amire fedezetként vagy a megvásárolt cég, vagy a korábban ilyen úton megvásárolt cégek, vagy egy "felsőbb utasítás" szolgál fedezetül! A felvett hitel azonnal átkerül a konszolidációs hiánykasszába, ami 100-250 milliárd forint körül "kiegyenlítésre" szorul, amit a bankcsőd elkerülésére hivatkozva, az adófizetők pénzéből "nagylelkűen" vissza nem térítendő módon ad az állam!

A Princz-ügy postabankos ügylete is így lett kivitelezve, de az Orbán kormány jogilag is biztosította Medgyessy számára, a további ország-rombolási feltételeket!
Az alkotmányba bebetonozott "kollektív bizalmatlanság intézménye" a négyévenkénti rablóbandaváltást jelenti, amit következetesen betartottak 2004-ig, amikor is Gyurcsány puccsot hajtott végre. Orbánék is két kézzel szórták a pénzt! Nem számított, hogy 10 milliárdos adó és járulékfizetési tartozást kell elengedni az MTV-nek, vagy Orbán Viktorhoz közel álló - Vitézy László cége által készített műsorok minden percéért 76-220 ezer forintot fizetni, miközben az MTV belső gyártásában készülő anyag egyetlen perce 7-20 ezer forintba került. Persze szabad volt az MFB-nek fedezet nélkül 428 millió forintos hitelt adni az alcsútdobozi székhelyű Szekér Csárda-fogadó kft.-nek, vagy az OK-nak 2001-ben 4,625 milliárd forintos összköltségvetés adni. Magyarországon 12 állami gazdaság 12 milliárd 690 millió forint értékű részvényeit az Orbán-kormány "felkérésére" az állami privatizációs és vagyonkezelő rt. (ápv rt.) Által a szintén 100 százalékos állami tulajdonban lévő magyar fejlesztési banknak (MFB) térítésmentesen átadni, és mindebből egy-egy 10 ezer forintos névértékű törzsrészvényt megtartani, és a Fideszhez közelinek mondott érdekcsoportokat többségi tulajdonhoz juttatni.

Orbánék megengedhették maguknak, hogy a 12 állami gazdaság kivásárlására az állami tulajdonú MFB-től rendkívül kedvező, a családi gazdaságok számára kialakított kamatokkal, 20 éves futamidejű hiteleket fölvenni, és a ma Magyarországon a hatályos törvényeket kijátszva, a 12 egykori állami gazdasággal a jogszabályban szereplő 10 év helyett 50 éves földhaszonbérleti, gyakorlatilag örökbérleti szerződést kötni.

De a Fidesz kezdte el a másfélszeres árú autópályák építését (Gyurcsány csak vérszemet kapott)! Ahogy a NA Rt., előző vezetőinek területszerzési feladatok elvégzéséért 1,5 milliárd forintot átutaltak egy ZIB Consulting nevű vállalkozásban, ami nem végzett érdemi munkát. Elgondolkozik néha a magyar szavazópolgár, hogy milyen lelkületűek azok a fideszes agitátorok, akik a köztörvényes bűnelkövetéssel meggyanúsított Deutsch Tamásra kérik el az ajánlószelvényt és szavaztatnak arra a Fidesz-listára, amelyiken az öt és fél milliárd forintot elsikkasztó fideszes dísz-zsidó gazember szerepel?

A sor hosszú! Százmilliók és milliárdok repkedtek, de a Fidesz, a 2002-es elcsalt választások miatt sem emelte fel a hangját. Az újraellenőrzés előtt megsemmisített szavazóívek egyértelműsítették a csalást, Budaházy bűneként felróva, hogy szóvá merte tenni, de az MSZP-ben már az Apró (Klein) klán által futtatott Gyurcsány követelte a trónt! Medgyessy, mint pénzügyi szakember, csak előkészítette Gyurcsány számára az ország teljes kifosztását! Mindez a Fidesz jóváhagyásával, és beleegyezésével, mert a Siotourt sem az ellenzéki szerepükért kapták! A Fidesz ugyanúgy kisöpörte az államkasszát - csak a robbantás helyett a trezorra nemzeti színű pántlikát kötött, mielőtt kirámolta azt -, ugyanolyan tolvajpárt, mint a MSZP.
Pl.: a Siotour 2003. Június 25-ig részvénykibocsátás folytán 70 milliárd 868 millió 750.000.-ft névértékű részvényei értékét a Fidesz-MPP 500 millió forintban határozta meg.
Az önkormányzatok tulajdonát, az 1/1-es tulajdoni hányadról, 2003. Év végére 100075/7086875-ed - kerekítve 1/70-ed - tulajdoni hányadra csökkenttették az önkormányzatoknál. 2004. Június 2-án délelőtt 11 órakor Siófokon, a Szent László u. 183-185. Szám alatti Alisca étteremben az ÁPV Rt. igazgatóságának elnöke - Mészáros Tamás - mint eladó, valamint a törvény szerinti minimális jegyzett tőkével rendelkező scd Balaton Holding Rt. Vezérigazgatója - Jászai Gellért - mint vevő aláírta azt a szerződést, mely szerint 3,1 milliárd forint vételárért megvásárolta vevő a Siotour valamennyi részvényét úgy, hogy vevő a vételár megfizetésére "halasztást" kapott.

Két héttel a részvényvásárlás előtt a vevőt még SCD Holding Rt-nek hívták, valamint ugyancsak ebben a két hétben vásárolta fel a vevői cég valamennyi részvényét az a SCD Group Manegement kft, melynek 100 %-ban tulajdonosa volt a 2 Lansdowne Row, suite 242. Berkeley squre London wij6hl, Nagy Britannia címen nyilvántartott székhellyel rendelkező SCD (UK) limited postafiók cég. A vételár megfizetésére adott haladék lejártának napján - 2004. Június 16-án - kölcsön biztosítására 2 milliárd 496 millió forint összegben keretbiztosítéki jelzálogjog, valamint vételi jog került ingatlan-nyilvántartási bejegyzésre a Siotour valamennyi ingatlanának tulajdoni lapjára az otp javára. Az akkor hatályos törvények szerint (1997. évi CXIIV. 226/h§ 1-2-es bekezdése szerint) a szerződés semmis volt. A londoni fantomcég mögött álló személyek 600 millió forintnak, valamint a törvénybe ütköző semmis kölcsönszerződéssel folyósított kettő és fél milliárd forintnak - összesen 3,1 milliárd forintnak - kifizetése esetén a részvényvásárlási manőverrel mindenképpen hozzájussanak, 70 milliárd forint értékű állami tulajdonú nemzeti vagyonhoz. Tulajdonosként 14 luxemburgi bejegyzésű offshore cég szerepelt. Természetesen mások is kivették ez időszakban a részüket fosztogatásból.

Így például a cégnyilvántartása szerinti 7/70. sorszám alatti "8621 Zamárdi Kilátó utca 3509, 3512. hrsz. ép." Jelölésű ingatlanból a siófoki földhivatal bejegyzése szerint a Zamárdi 3509. Hrsz. alatti ingatlanból előbb 42.533/2005. 08. 01. Számú földhivatali határozattal megosztással öt ingatlant hoztak létre, majd az így létrejött zamárdi 3509/4. Hrsz. alatti 1550 m2 területű ingatlannál 18 nappal később - 2005. 08. 19-én - ugyanazon a napon háromszor is tulajdonosváltozás történt a földhivatali bejegyzések szerint. Az SCD Group management kft tulajdonjogát törölték és a Tomcsányi Tamás ügyvédi iroda tulajdonjog átadás vételi jogcímén bejegyezték és végül Tomcsányi Tamás ügyvédi iroda tulajdonjogát törölték és adásvétel jogcímén dr. Medgyessy Péter és dr. Medgyessyné Csaplár Katalin tulajdonjogát jegyezték be.

A 2002 utáni Fidesz közvagyon eltulajdonítási események részletes leírását mellőzöm, mivel egyrészt megtalálhatók az ezekből az okokból benyújtott feljelentésekben, földhivatali okiratokban, másrészt szobányi irathalmazt jelent.

Orbán, és Fidesz nemzetárulása ezekkel még nem merült ki, hisz meg kell említeni a Tel-aviv-i paktumot!

A magyar nemzetbiztonság megelégelte, hogy tizenöt éve nem dolgozhat a hazai érdekeket sértő izraeli behatolások ellen. Az informátor teljes tényállást adott át Orbán Viktor izraeli útjával kapcsolatos háttéranyagról. Miután a háttéranyag olyan adatokat is tartalmazott, amelynek ellenőrzésére szükség volt, ezért a Moszadba beépített magyar érdekeket védő barátaink segítettek. Valamennyi, most röviden felsorolt adatot ellenőrizték, tehát megerősített információkat közlünk.

1. Orbán Viktor izraeli engedélyt kapott, hogy a választások után miniszterelnök lehessen.

2. Minden közszereplésének az izraeli és a zsidó érdek megjelenítését is tartalmaznia kell.

3. Az izraeli beruházók (behatolók) valamennyi befektetése a jövőben kikerül a magyar hatóság engedélyezési köréből. Külön kiemelték, hogy ilyen "Grespik László-féle" engedélyezési eljárás az új ciklus alatt nem megengedett. (Grespik László, mint a budapesti- és a Pest megyei Közigazgatási Hivatal Orbán-kormány alatti elnöke csupán gyakorolta hatósági jogkörét, amikor korlátozta, a viszonossági elvre építette a külföldiek, ezen belül az izreliek és a kínaiak lakásvásárlását, tulajdonhoz jutását, ezzel együtt hazánkban történő letelepedését.)

4. Valamennyi egyéb eljárásban az európai uniós országok polgárainak előnyeit élveznie kell az izraeli állampolgárnak.

5. Hatósági eljárást bármely izraeli állampolgár ellen Magyarországon csak és kizárólag a Moszad, tehát az izraeli követség engedélyével folytathatnak a magyar hatóságok ez már nem a rózsadombi paktum, hanem annál sokkal súlyosabb, ez már hazaárulás(!). A Fidesz legbelsőbb vezérkarában komoly ellenérzést váltott ki az egyoldalúan megkötött paktum. Ez az ellentét már érződött a tusnádfürdői beszéd váratlan fordulataiban.

2005-ben Gyurcsány, Veres és Kóka János (1380 milliárd, a 2005-ös költségvetési elszámolásba 1400 milliárd hiány) okozott (lopás), ami miatt a 2006-os választásoknál sem Gyurcsány, sem Veres János nem volt hajlandó tájékoztatni a választókat.

A btk 211. Szakaszának e) pontja bűncselekményként határozza meg a választás során megtévesztéssel történő befolyásolást! Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, és Veres János pénzügyminiszter, a választások előtt több médiában is kijelentették, hogy nem hozzák nyilvánosságra a költségvetés állapotát és a munkanélküli helyzet alakulását (amire a KSH rendelkezései is kötelezik), ezzel a választási csalás és a választás megtévesztéssel történő befolyásolásának bűntettét követték el, amiről Orbán Viktornak, mint jogásznak természetesen tudomása volt. Gyurcsány Ferenc, színészi vénáját fitogtatva, és a költségvetési lopás, valamint a választási csalás miatti előrelátásában, kiszivárogtatta az elhíresült "öszödi beszédet", amelyet Orbán, a "rossz nyelvek" szerint, zsarolásra kívánt felhasználni. A 2006. Október 23-i Fidesz nagygyűlés szétveretése már ennek jegyében született! Orbán hitványul cserbenhagyta választóit, mert elhíresült mondása szerint: "nem voltunk úgy öltözve"!

Orbán Viktor nem csak az európai néppárt alelnöke, de az EU és az USA gazdaságát uraló és irányító Bilderberg-group, a bankárarisztokrácia klikkjének is az egyik felsőbb vezetője (a trilaterális, legnagyobb szárny helyettes vezetője). Számos más taggal is bír ez a pénzügyi csoport. Úgymint Martonyi János, a Fidesz külügyminiszter jelöltje, vagy Kapolyi László, a "római klub" magyarországi elnöke, a Bilderberg-csoport energetikai szárnyából, az Antall kormány alatt Magyarország aranykészletét ár alatt értékesítő Surányi, és még számos, az ország kifosztásában résztvevő politikai rabló elit tag, akik mindent elkövettek, hogy az utóbbi 20 év alatt a lehető legrosszabb feltételek szerint eladósítsák, kifosszák és kifosztatták, átjátszották idegen kézre az országot!

2007. Márciusában, a lisszaboni szerződést dr. Halász József lefordítatta magyar nyelvre, és megküldte a parlamenti képviselők számára, vagyis nem igaz, hogy nem tudták, mit szavaznak meg a fideszes képviselők 2009. December 17-én, mert csak a hitelesített fordítás kapták meg késve! Valójában pontosan tudták, hogy mit szavaztak meg! Azt a lisszaboni szerződést, amelyik felülírja a nemzeti alkotmányokat, és teljesen kiszolgáltatottá teszi a Magyarország lakosságát a tőkeerős nyugat számára! A Fidesz tudott az izraeli "menekültügyi egyezményről", amiben 550 ezer "izraeli háborús menekült fogadását" foglalták írásba, mivel az aláírók között szerepeltek!
"A Bilderberg-csoport "legnemesebb" célkitűzései (megvalósulásának záró szakaszában vagyunk): a cél egy olyan "új világrend" (new world order), ahol nincs középosztály" (csak uralkodók és rabszolgák).
Orbán Viktor beszédeiben gyakran hangzik el ennek az "új világrendnek" a megteremtése, általa kitűzött célként!
A dokumentumok titkosításának szigorításával kapcsolatos kétharmados törvényt 332 igennel fogadták el az MSZP-vel legnagyobb egyetértésben. Ezek szerint akkor sem hozható egy anyag nyilvánosságra, ha később kiderül róla, hogy jogtalanul titkosították, pl. Bűncselekmények takargatására szolgált, aki pedig felfedi, az börtönbe kerülhet.

Támogatnak olyan köztörvényes bűnözőt, aki börtönben is ült, és később hűtlen kezelésért és sikkasztásért nem állították bíróság elé, hanem kegyelemben részesült, az aktáit, pedig 30 évre titkosították! (Lungo Drom elnöke Farkas Flórián)
Orbán Viktor nem kérte ki magának, amikor az MSZP megemlítette, hogy szükség esetén visszalépteti a jelöltjeit - egyfajta összeborulásként - a Fidesz javára, de Kövér László már nyíltan és nyilvánosan kijelentette a Fidesz-MSZP koalíció lehetőségét. Mi ez, ha nem árulás? Elárulása a Fidesz szavazótáborának! Gazdasági érdekből (három hét alatt) az MSZP-vel egyetértésben megszavazták a kötelező áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi kb. 150 milliárd forintot juttatva ezzel a fideszes és MSZP-s érintett erőmű tulajdonosaknak, minden magyar családot kWh-ként plusz 3,73 Ft-tal terhelve meg ezzel, az amúgy is borsos villanyszámlákban.

Sorolhatnánk még a listát az álláshalmozó fideszes politikusok önkormányzatokban elkövetett visszaéléseivel, az ezüsthajó kft, Josip Tot, Kaya Ibrahim, Deutsch Tamás beléptető rendszere, országimázs központ, stb., de már ez is elég! És még egy fontos közlendő! Martonyi János, a Fidesz külügyminiszter jelöltje, többségi tulajdonosa a Tesco üzletláncnak (nem a fizetéséből spórolta össze), és a jelenlegi amúgy is önköltségi ár alatti felvásárlást is tovább kívánja csökkenteni szlovák áruk behozatalával, kizárva a magyar termékeket! Mindezt, az alacsonyabb adókulcs miatt! Az alacsonyabb adókulcsú szlovák termékek teljesen ellehetetlenítik a haza termelőket, és feszültséget, ellenségeskedést szítanak a szlovákokkal szemben! Az elmúlt időszak felelősségre vonásai az EU nem a Fidesz érdeme, hanem Brüsszel adóbehajtó politikájának eredménye! Az EU haderő felállításához pénz kell, de az EU tagállamok korrupt kormányai az EU által legálisan, és illegálisan elvonható adóbevételeket is ellopják, ellenzékeikkel karöltve!
Az elmúlt nyolc év alatt több alkalommal is válthatott volna kormányt a Fidesz, mivel ehhez nem csak társadalmi támogatottsága, de jogi alap is rendelkezésére állt. Nem tette, annak ellenére, hogy az EU is kénytelen lett volna támogatni, a nemzetközi jog szerint, mert a korrupciós összefonódások és az idegen érdekek mást kívántak!

Az összegzés a teljesség igénye nélkül készült, mivel 20 év fideszes bűncselekményeit 100-szor ekkora terjedelemben sem lehetne felsorolni, nem beszélve a rendelkezésre álló iratok, dokumentumok hatalmas terjedelméről!
PAPA99"
VÁLASZTÁS 2010 2010. 04. 07. 08:42
nagyon ütős cikk, elküldtem ismerőseimnek:)
amúgy ha olvasod a Posta Imre honlapját link ott dettó ilyen írások vannak a romlott politikai "elitről"
VÁLASZTÁS 2010 2010. 04. 06. 23:37
"mit hazudtam? nem értelek. na sebaj. "

hát nagyonbutával olyan a vita, mint egy csimpánzzal arról értekzni, hogy mi a tektonika
Jobbik topik 2010. 04. 06. 23:35
"én kösz jol élek.... "

kapod a pártsegílyt azt abból tellik szélssávra meg sok piára, hogy idáig jutottál
Jobbik topik 2010. 04. 06. 23:30
úgy látszik sok volt a pia vagy a drog, mert kiütötte magát nem válaszol:)
VÁLASZTÁS 2010 2010. 04. 06. 23:23
"onnan, hogy a bank ahol dolgozom megkapta a szokásos tájékoztatót, hogy a nyf mikorra küldi át a nyugdíjjóváírást, így az mikor jelenik meg a számlákon. és ez a mai tájékoztatás szerint 04.09-e.

"

na ezt ne mond neki, mert úgy sem tudja felfogni szegényke
VÁLASZTÁS 2010 2010. 04. 06. 23:22
szerintem maszop - szadesz - fityisz közös kereálmánya nagyonbuta, egy romlott kor törzszülötje, akit soha nem szerettek és elvadúlt majd megveszett:)
Jobbik topik 2010. 04. 06. 23:18
"Az MSZP keltette életre.

Az MSZP érdeke az erősödésük "

ja ja az mszp meg putyin meg a moszad meg a vénuszlakók:)
sok csintalant nézel vigyázz mert megárt:)

friss hírek További hírek