final_try-out_2010

Regisztráció: 2010-07-23 13:27

Hozzászólások száma: 658

Utolsó hozzászólás: 2012-11-09 14:18


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

FORRÁS OE 2012. 11. 09. 14:18
Hi pioca,

Köszi az infót,
Most hogy nézem én is megkaptam,...

Üdv.,
FORRÁS OE 2012. 11. 07. 17:07
Fizetett már ez idén osztalékot ?
Ha nem, tudtok valamit mikor kapjuk meg és mennyi lesz ?

Kreditjog 2012. 06. 18. 09:24
A KÖVETKEZŐ HELYSZÍNEN LEHET SZEMBEKÖPNI A KÖCSÖG TULAJT ::

"Székhely: 1054 Budapest, Hold u. 21. II.em 4 a.

ITT LEHET LEÍRNI, HOGY MILYEN ROMLOTT MAFFIÓZÓT SZÜLT AZ ANYJA A TULAJNAK:

Központi telefonszám: 061-781-7312

ITT LEHET KÖSZÖNETED MONDANI HOGY KISBEFEKTETŐKÉNT MILYEN CSODÁLATOS LEHETŐSÉG VOLT RÉSZT VENNI A CÉG SIKERES ÉPÍTÉSÉBEN :):

Központi email-cím: info@kreditjog.hu"
Miért hazudik a FIDESZ IMF ügyben? 2012. 06. 08. 14:39
#53
Bekre_Pál !

Találó név.

Ez jellemzi a pártodat is.....csak múlt időben.

Bekre_pált :)

Na te megalol, menj inkább dolgozni ne ide írogass hülyeségeket.

Miért hazudik a FIDESZ IMF ügyben? 2012. 06. 08. 08:03
#35
Kedves ________ !

Ez egy tipikus szoci topikra sikeredett....

Nem baj, HAJRÁ FIDESZ!
Tolvajrészvények: KEG = HUMET = ECONET = KUCSSOFT = APPENINN = PHYLAXIA = GENESIS 2012. 05. 26. 22:18
link

Címlap
Belföld
Külföld
Gazdaság
Adó és költségvetés|
IMF|
Bank és biztosítás|
Energia|
Euróválság|
Állás|
Autópálya|
Ingatlan|
Kkv|
Utazás|
Igaz ami igaz
Tech
Tudomány
Kult
Sport
Vélemény
Videó

RSS
Magyar
Új részvénykategóriát tervez a BÉT

MTI/Index

2012. május 25., péntek 07:51

|Az utóbbi években tapasztalt, átláthatatlan tevékenységű cégek bevezetése ugyan nem a BÉT felelőssége, ám a tőzsde inkább az átláthatóságot finanszírozná - írta pénteki számában a Napi Gazdaság, amely Katona Zsoltra, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) új vezérigazgatójára hivatkozva azt közölte, hogy a BÉT fontolgatja új részvénykategóriák létrehozását.

A vezérigazgató elmondta a lapnak, hogy megfontolják, hogy a csak technikai okból bevezetett részvényeket egy külön kategóriában szerepeltessék, hogy a befektetők tudják, milyen likviditásra számíthatnak.

"Felvetődött a szabályok szigorításának gondolata is, de a tőzsde feladata e tekintetben sokkal inkább az átláthatóság növelése, a befektetők figyelmének ráirányítása arra, hogy a különböző hátterű kibocsátások egymástól jelentősen eltérő kockázati osztályba tartozhatnak", mondta Katona Zsolt......................................
KONZUM story 2012. 04. 23. 16:27
AKKOR MOST FIZETNEK OSZTALÉKOT IDÉN, VAGY NEM, VAGY NEMTUDJÁK, VAGY MAJDMEGLÁTJUK VAGY MI ?

ÉS HA ESETLEG IGEN, AKKOR MENNYIT ?
FORRÁS OE 2012. 01. 24. 16:38
Hát, az elmúlt 1,5 év alapján elég retekegér papírok ezek.......1,5 év ótal valaki folyamatosan adokagtja 10-20-30 db./nap mennyiégben......

LEHET HOGY HÚGYÉ-SZ.RÉ KI AKARJÁK VEZETNI ?

Elég szép kis sumák banda álla cég mögött, a Fityesz is vizsgálgatja őket kétes ügyben,....

Szerintem bűzlő pöcegödör ez a két papír is, ami jól be van fedve, hogy a gyanútlanok elmerüljenek benne....

1,5 éve a kutya nem veszi ezt a cummancsot.....én is ráfaragtam vele.........
Titkos bécsi találkozót tartanak hétfőn a sorsunkról 2012. 01. 13. 22:27
#4
úGYIS GYAKRAN OTT DÖNTÖTTEK RŐLUNK AZ ELMÚLT PÁRSZÁZ ÉVBEN.........ÉS SEMMI SEM VÁLTOZOTT :(

FORRÁS OE 2012. 01. 13. 22:25
Újabb kétes ügyekre derült fény
WL

2012. január 13., péntek 06:00
Több ügyben is büntetőfeljelentést tett a legfőbb ügyésznél a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) annak a vizsgálatnak az eredményei alapján, amelyet a tavalyi ajkai ipari katasztrófa után a kormány utasítására végzett el – írja a pénteki a Magyar Nemzet.

Megosztás
Nyomtatás

Hirdetés

A bűncselekménygyanús ügyek a Mal Zrt. és a Mal érdekeltségébe tartozó Inotai Alumínium Kft. mellett a Motim Zrt.-t, a Forrás Nyrt.-t, az állami tulajdonban lévő a Dunántúli Regionális Vízmű (DRV) Zrt.-t, valamint a közép-dunántúli és az észak-dunántúli környezetvédelmi felügyelőséget érintik.

Az ügyek többségét a privatizációs szerződésekben vállalt környezetvédelmi kárelhárítás nem megfelelő elvégzése, illetve a felügyelőségek szabálytalan engedélyezési és ellenőrzési eljárása tekintetében tárta fel a Kehi.

A vizsgálat kiderítette, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű (DRV) Zrt. önköltségi ár alatt szállított vizet a Malnak, majd fiktív karbantartási szerződésekkel igyekeztek elfedni a jelentős kedvezményt. A Kehi szerint összesen 112,7 millió forintos vagyoni kár érte az állami tulajdonú vízművet.

Az alumíniumipari cégek privatizációs szerződéseihez kapcsolódó volt ÁPV-s leánycégnél, a Forrás Nyrt.-nél különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás bűntettének gyanúja miatt is feljelentést tett a Kehi, melynek jelentése szerint az állam kárelhárítási feladataira elkülönített számláról több mint 60 millió forintot sikkasztottak el – értesült a Magyar Nemzet.
Medvék és szarkák siratták Kim Dzsong Ilt (csökken a hőmérséklet is) 2012. 01. 10. 22:17
#5
Csak Norisz csak tanulhat Kimdzsontól :)

Hajrá Kim !
Állítsd meg a globális felmelegedést !
Albert Einstein Néhány Gondolata a Kapitalizmusról 2012. 01. 08. 21:14
#1
A kapitalista társadalom gazdasági anarchiája, abban a formában ahogy ma ismerjük, véleményem szerint, a gonoszság valódi forrása. Láthatjuk magunk előtt a termelők széles közösségét, amelynek tagjai szüntelenül igyekeznek megfosztani egymást a közös munkájuk gyümölcsétől - nem erőszakkal, hanem teljes összhangban a jogilag megalapozott törvényekkel. Ebben a tekintetben fontos, hogy felismerjük, a termelés eszközei, és az egész gyártási kapacitás amely a fogyasztási cikkek, és a termelő eszközök előállításához egyaránt szükséges, legálisan, és nagyrészben magánszemélyek tulajdonában vannak.

Az egyszerűség kedvéért a következő eszmefuttatásban "munkásoknak" fogom nevezni mindazokat akiknek nincs tulajdonrészük a termelési eszközökben - annak ellenére, hogy ez nem teljesen egyezik meg a kifejezés általános használatával.

A termelési eszközök tulajdonosa olyan pozícióban van, hogy megvásárolhatja a munkás munkaerejét. A termelési eszközök használatával a munkás javakat állít elő, amelyek a kapitalista tulajdonát fogják képezni. Lényeges ezzel folyamattal kapcsolatban a munkás által előállított javak és az előállításért kapott fizetés reálértékének aránya. A munkás fizetését nem az előállított javak reálértéke határozza meg, hanem a munkás minimális szükségletei, illetve a kapitalista munkaerőigénye, és a munkahelyekért versengő munkások számának aránya. Fontos megértenünk azt, hogy a munkás fizetését még elméletben sem határozza meg az előállított javak értéke.

A magántőke általában néhány kézben koncentrálódik aminek az oka, részben a kapitalisták közötti verseny, részben pedig az, hogy a technológiai fejlődés, és a növekvő munkamegosztás elősegíti a nagyobb termelési egységek létrejöttét a kisebbek kárára. Ennek a fejlődésnek az eredménye a magántőke oligarchiája, egy olyan óriási hatalom, amit nem lehet eredményesen szabályozni vagy ellenőrizni, még egy demokratikus berendezkedésű társadalomban sem. Ez így van amióta a jogalkotó szervek tagjait a politikai pártok választják, amelyeket finanszírozással és egyéb eszközökkel befolyásolnak a tőkések, akik pusztán gyakorlati okokból éket vágnak a választók és a törvényhozás között. Ennek következtében a képviselők nem védik eredményesen a populáció elnyomott rétegeit. Továbbá a jelenlegi körülmények között a magántőke elkerülhetetlenül közvetve, és közvetlenül kontrolállja az információk fő forrásait (sajtó, rádió, oktatás). Ez rendkívül megnehezíti, sőt a legtöbb esetben lehetetlenné teszi az egyén számára az objektív következtetések levonását, illetve a politikai jogai érvényesítését.

Ez a helyzet egy olyan gazdaságban áll fenn amelynek alapja a magántőke, és ebből kifolyólag két fő alapelv jellemzi: a termelési eszközök magántulajdonban vannak, és a tulajdonosok úgy rendelkeznek velük ahogy jónak látják, a második a "szabad" (egyoldalú, megkötések nélküli, a szabadság a tőkésekre vonatkozik) munkaszerződés. Természetesen ebben az értelemben tisztán kapitalista társadalom nem létezik. Meg kell említeni, hogy a munkások hosszú, és keserves politikai küzdelmek során elérték a "szabad munkaszerződés" valamelyest kedvezőbb változatainak biztosítását bizonyos területeken. De egészében véve napjaink gazdasága nem sokban különbözik a tiszta kapitalizmustól.

A termelés nem a szükség, hanem a profit érdekében folyik. Nincs biztosíték arra, hogy aki dolgozni akar annak állása is lesz, a munkanélküliek serege mindig létezik. A munkás folyamatosan retteg az állása elveszítésétől. Mivel a munkanélküliek, és a rosszul fizetett munkások nem számítanak jövedelmező piacnak, a fogyasztási javak termelése korlátozott, és ez nélkülözést von maga után. A technológiai fejlődés nem a munkakörülményeket javítja, hanem a több munkanélkülit eredményez. A profit elsőrendűsége, és kapitalisták közötti verseny együttesen felelős a tőkefelhalmozás, és hasznosítás instabilitásáért, ami egyre súlyosabb válságokhoz vezet. A korlátlan verseny óriási pazarlást eredményez, és elsorvasztja az egyének szociális érzékenységét.

Az egyének megnyomorítása az én véleményem szerint a kapitalizmus legnagyobb bűne. Az egész oktatási rendszerünk szenved ettől a gonosztól. Az erőltetett versenyszellemet oltják a tanulóba, aki a vagyonszerzés imádatát sajátítja el, miközben a karrierjére készül.

link
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap? 2012. 01. 05. 23:06
"Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?"

..... levegőt !
Aztmondják: \"hiányos demokrácia\" -és majd persze külföldről majd megmondják nekünk hogy mit is aka 2012. 01. 05. 23:05
#2
"Mert a Fidesz elbukott!"

Nem baj, az MSZP is elbukott, a Fidesz is, majd jön a Jobbik ! :)

Oszt lex itt kánaán :)

Gárdisták, csendőrök, hadsereg, háború, vissza Erdélyt meg ilyenek :)

......lehet hamarosan katonák leszünk...(még ha nem is akarjuk :)).....

E-STAR 2011. 12. 28. 16:20
Ugyan kinek nem kell a paper ?:

Soós Csaba 37,23 982 915
OTP Alapkezelő Zrt. 8,75 231 040
Makra József László 7,27 192 000
Utilico Emerging Markets Limited 5,42 143 007
Diploma nyelvvizsga nélkül! 2011. 12. 28. 16:18
#35
A főiskola és egyetem már lassan kevesebbet ér mint egy jó szakmunkás bizonyítvány...... :(

Javaslom, be se kelljen járni, és töröljék el a vizsgákat is. Legyen csak beiratkozás, ivászat a koleszben bulival egybekötve, aztán tanárverés, és diplomaosztó, ahová ha valaki el sem megy, kapjon egy "faszagyerek diplomát" is. Így egyből kettő lesz neki :)

SZÁNALOM ! :(
Tolvajrészvények: KEG = HUMET = ECONET = KUCSSOFT = APPENINN = PHYLAXIA = GENESIS 2011. 12. 28. 16:12
Kéretik bevenni a listába:

E-SZ(T)AR

:)
E-STAR 2011. 12. 28. 16:09
KO :(
E-STAR 2011. 12. 28. 16:09
Hulló kések e-s@rkája :)

Öntik mint a tolvalyrv-ket.

Felkötések darabszáma 10-20 között, öntés ezerszámra.....

Cummancs

Részvétem aki beragadt
KONZUM story 2011. 11. 16. 22:01

friss hírek További hírek