ellen-ellenvelemeny

Regisztráció: 2011-05-18 08:44

Hozzászólások száma: 166

Utolsó hozzászólás: 2011-09-16 11:17


Tapasztalat: 1
Aktivitás: 1
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

Kizárás a 180 Ft-os előtörlesztési lehetőségből 2011. 09. 16. 11:17
#55
Hát igen....
Vannak itt "úri-kultúr-nácik", és vannak "habzó szájú bolsevikok" hogy a Te szavaiddal éljek.

--- Vannak. És?

Érdekes. Pedig mintha pont Te feszegetted volna tegnap azt a kérdéskört, hogy állítólag mindenkit olyannak kell elfogadni, amilyen... nemde ? :-)

--- Feszegette a radai rossebb. Konkrétan leírtam, hogy a fene nagy ballibsi világnézetetek szerint ezt kellene tennetek. MÉGSE teszitek. Mi ebben a feszegetés? Bekopipészteljem azt a kommentem? Hátha akkor kevésbé sikerül elferdíteni és kiforgatni a szavaim...

Illene példát mutatni, ha már úgy gondolod, hogy itt rajtad kívül mindenki idióta! :-)

--- Nem illene. Mire alapozod, hogy illene? És mi a bánatos f*szért kell minden második szó után szmájlit tenni? Képtelen vagy normálisan (bárgyú szmájlik nélkül) kommunikálni? Ezt élőben is utálom: beszélek egy nővel, aki minden elhangzott mondat után vihorászik, holott sem ő, sem én nem mondok semmit vicceset. És akkor állok ott fapofával és arra gondolok, hogy ki ez a barom és mi szüksége van erre...
Kizárás a 180 Ft-os előtörlesztési lehetőségből 2011. 09. 15. 15:48
#7
A végtörlesztést december 31-ig lehet majd igényelni

--- Tehát a képviselő kutyák jövőre beadandó idei vagyonnyilatkozatában fogjuk látni...

Erosen ketlem, hogy 3 honap alatt tul sok forinthitelkonstrukcio
kerulne piacra, tortenne meg a hitelbiralat es az effektiv tranzakcio.

--- ???

Szumma, akinek van penze visszafizeti, mindenki mas szopik.

--- Ezt a szar, bolsevik "mindenki más szopik" szöveget soha nem fogom megérteni. Ha valaki a héten megnyeri az "ötös lottót" akkor sz összes többi nem nyerő SZOPIK vagy csak él tovább, mint eddig?

Eredmeny: a bankok a jo hiteleseiket elveszitik, mert pont a teljesito
hitelek fognak kikerulni a portfoliojukbol, es a nemteljesitok aranya
tovabb no, hiszen azok ottmaradnak.

--- tegyük fel így lesz. És akkor mi van?
Kizárás a 180 Ft-os előtörlesztési lehetőségből 2011. 09. 15. 15:23
#5
mint látható, elindult szép lassan a bedőlési folyamat. a forint elszállóban, a kötvények kamata is rendesen emelkedik

--- Látható is, ma csak 5 forintot esett az euró...!

Csak hogy hozzászóljak az eredeti témához is: szerintem ki kellene zárni az összes olyan bolsevik pártkatona fórumozót, aki ellene van az intézkedésnek. Továbbá ki kellene zárni az összes olyan párttagot, aki olyan párt tagja, aki ellene szavaz az intézkedésnek.

Meg kell majd nézni a habzószájú kommunista parlamenti emeszpés képviselők jövő évi vagyonbevallását, kíváncsi vagyok hányan élnek vele...! (Tipp: az összes kutya).

Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 15:18
Hahahaha, kis bolsevista barátom. Semmi nem fog elsímúlni. Már nem, a szeretett vezéred gondoskodott róla. Bolsevik Orbánod pusztul a hatalomból, aztán vagy emigrál vagy megy a börtönbe többszázszoros hivatallal való visszaélés miatt. Megfizet a magyar nép ellen elkövetett bűncselekményeiért.

--- Ez baromi jó volt, köszönöm!!! :D :D :D
Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 15:16
Nagyon látens ez a "segélykiálltás", előttem is rejtve maradt... :D
Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 14:35
Nyugi.

Már rántják le a forintot, otépé szépen emelkedik stb.

Nem lesz itt semmi gond. Egy páran majd "végelszámolnak" egy pár bank eredménye romlik és nem lesz itt semmi gond. Ballibes média a banklobbi pénzéből nyomatja most a "világvégét" ,2-3 héten belül ez is szépen lecseng és már megint valami új f*szságon eshetek a kunbéla fórumtársak torkának (és vice versa).

Mindenki heppi lesz. Ámen.
Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 14:29
attól, hogy a témában nincs több mondanivalóm a részedre, még szívesen segítek megérteni pár dolgot, esetleg hátha tanulsz egy kis modort, vitakultúrát, láthatóan kihívásokkal küzdesz ezen a téren, ami persze nem baj, lehet, hogy Te sem tehetsz róla, hogy egyelőre eddig jutottál, ha van Benned akarat, sokat lehet ezen javítani, pár év múlva hitetlenkedve fogod olvasni a mostani beírásaidat: "ezt én írtam?"
:)

--- Csak nem tudod megállni, hogy ténylegesen ignorálj. Ne aggódj, ezt penznyelo kolléga is beígérte vagy 1 éve, és ő sem tudta betartani.

BTW Az előbb mintha pont te mondtad volna, hogy ne azt nézzem hogy ki mondja, hanem hogy mit mond (férfiasan bevallom én erre képtelen vagyok. Alapból kétkedek és nézek utána a dolgoknak). Szóval akkor te minek foglalkozol az én modortalanságommal, ahelyett hogy azt néznéd, hogy mit mondok?

Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 14:19
Bízzunk a legjobbakban. Az szerintem még a legelvakultabb kunbélának is nyilvánvaló kell legyen, hogy a banki (egyoldalú) törlesztő módosítások az elmúlt 2-3 évben nyomokban SEM követték a piaci kamatokat. Egyszer reklamáltam ezért, valahogy így zajlott:

- Maguknál mi ez a rettenetes CHF kamat százalék a törlesztőmben?
- ŐŐŐŐ, hát annyi a piacon a kamat.
- Nem annyi, most néztem az SNB-nél.
- ŐŐŐŐ, hát mi az anyabanktól vesszük és ők ennyiért adják nekünk.
- És miért nem veszik akkor onnan, ahol a legolcsóbb?
- ŐŐŐŐ, hát ez nem az én kompetenciám megválaszolni.
- Akkor köszönöm kisasszony, visszhall!
Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 14:12
Figyelj kunbéla!!!

1. Te ignorálsz engem, tehát már nem kell válaszolnod
2. Hivatkozni átévés rónaira hogy valami "rossz" az olyan mintha én a hírtévés Orbánra hivatkoznék, hogy valami "jó" -> komolytalan vagy.
3. Senki nem járat le senkit, ne szakadj el a témától
4. attól függetlenül hogy te "kunbéla" vagy konkrétan most ÉN fogom az emberek (hitelesek) pártját te meg a bankokét ("gazdaságét") -> nagyot fordult a világ, innen is látszik, hogy az egész baloldal ma már nem több csak egy előretolt intézménye a banklobbinak (nagytőkének). Sztálin elvtárs meg forog a sírjában...
Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 14:04
Elolvastam. Érdekes. Sajnos a joghoz nem értek, de ha elfogadjuk a cikkben írtakat, akkor cudar világ jöhet még itt a bankokra ha sokat ugrálnak a végtörlesztés(ek) ellen...

Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 13:45
Rendben, kunbéla. Nem haragszom, a mércédet valószínűleg nem ütöm meg, hanem lazán átlépek fölötte. Onnantól mondjuk, hogy benyögted az átévét, meg a tolvaj rónit mint hiteles forrást, valóban nem igazán volt miről beszélnünk...

Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 13:30
aki egy gondolatot aszerint ítél meg, hogy aki mondja az ki, az nem tudja..

--- A szar az szar marad, akár jobb akár bal oldalról mondják. Viszont azon érdekes lehet elgondolkodni, hogy MIÉRT mondja - példámban - valaki azt, hogy "szar"? A világ nem fekete és nem fehér, minden intézkedésnek (akár jobb vagy bal oldalról) vannak előnyei és vannak hátrányai. Viszont ha valaki egy kibaszott műsor alatt csak hátrányokról beszél és a worst scenario-t, mint kész tényt kezeli nos az csak az ilyen elvakult kunbéláknak nem feltűnő, mint te vagy...

Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 13:22
Róna nagy szakember, ő vezette csődbe a Nabit...

--- Valóban. És még cégek a nevéhez: IBUSZ, Mirelite , Csabai Konzervgyár, Telekábel, 10%-os RÁBA tulajdon?

Ez egy rohadt, mocskos, kommunista tolvaj, nem szerepeltetni kellene, hanem börtönbe tenni...!
Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 12:40
Sem Róna Péter (mocskos kommunista), sem az átévé (kommunista/banklobbi médium) nem hiteles forrás számomra, de legalábbis nem pártatlan. Meghallgatom/elolvasom amit mondanak (még klubrádiót is szoktam hallgatni), de a helyükön kezelem az "elhangzottakat". Amikor a kommunisták loptak/kúrmányoztak akkor mindennek a jó oldalát próbálták bemutatni, most pedig mindig a rosszat (és még mindig tényként kezelik a legrosszabb forgatókönyveket).

Nyilván ha csak az egyik felet hallgatod meg mindig, soha nem lesz meg a teljes kép...

Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 12:34
Ezt most nekem írtad?
A kivonulást tervezik az osztrák cégek 2011. 09. 15. 11:41
#55
Remélem még egyszer elolvasod az írásom, nem vagyok biztos benne, hogy "sima" betét volt, csak abban, hogy kockázatmentesnek tekinthető termékben volt.

Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 11:38
Puszta feltételezéseket kezelsz tényként, amikkel nem tudok (és nem is akarok) vitatkozni.

Azért az ilyeneken beszarok: "...a bankokat jobban szabályozni, a bankadót a hitelesek problémáira tartalékolni, vagy költeni, a molra vagy adósságtörlesztésre szánt giga pénzeket jobba helyekre felhasználni... "

Ez konkrétan gazdaságpolitika, semmi köze a jelen intézkedéshez (adós-mentéshez) vagy csak én látom rosszul a topic címét? Amúgy meg már megint a bankokról beszélsz, egy esetleges kamatszabályozás mellett sem tudja kis pista kétkezi munkás kifizetni a 145 forinton felvett céháef hitelét 257 forintos céháef árfolyamon havonta. Még ha a kamaton vágsz is valamennyit. De ugyanezt átváltva huf hitelre, más konstrukcióban már lehet hogy ki tudja fizetni pista. És még marad is neki pénze költeni, pörgetni a gazdaságot.
Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 11:30
"...Az meg egy külön lapra tartozik, hogy a bankok is balfékek voltak, hogy kevés ellenértéket, zálogot kértek a hitelért. Szóval egyik szerződő fél sem állt a helyzet magaslatán a kockázatkezelés terén..."

--- Ehhez képest EDDIG CSAK AZ ADÓSOK FIZETTEK MINDENT. Az milyen amikor "közös kockázatvállalás" a gyakorlatban az egyik fél teljes körű felelősségét, a másik fél "mosom kezeim" viselkedését jelenti? Sőt tovább megyek a másik fél a fizető adósok kárára még nyereséget is termel?

Na ez baszta ki a biztosítékot az embereknél, szóval hiába kunbéláskodnak most sokan, az biztos, hogy az emberek minden követ megmozgatva kifizetik/HUFosra váltják a hiteleik, hogy a másik fél is érezzen egy kicsit a "közös felelősségből".

Lázár János: mindenkinek jó a fix árfolyamon való végtörlesztés 2011. 09. 15. 11:20
A probléma halála viszont csak az okos tett, a tett önmagában nem. Ehhez kell egy kicsit okoskodni is előtte... :)

--- Mint már írták: a banklobbi mindenre nemet mondott idáig. Erről meg az a tanmese jut eszembe, amikor a farkas állandóan azt játszotta, hogy megfullad a tóban és mindig segítségért kiáltott. Amikor mentek segíteni: jól kiröhögte őket. Amikor tényleg fuldokolt, akkor már senki nem ment segíteni: meg is fulladt a farkas... :D

Ezzel a tettel megmentenek 300E-t, és kiszúrnak 9700E-rel?

--- Ez így elég légből kapott, nem gondolod?
A kivonulást tervezik az osztrák cégek 2011. 09. 15. 11:16
#52
Érdekes, amit írsz a családtag kb. egy hónapja mesélt egy ~120 millió HUF-os kihelyezett hitelről, aminek a fedezete valamivel több (140 misis) bankbetét volt (vagy valami hasonló biztonságos banki termék). Az ügyfél indoklása szerint több kamatot kap a pénzére, mint amennyibe a hitel kerül neki (betét hozam > hitel THM), ezért nem éri meg saját pénzből intézni a beruházást.

Ez elég meredeken hangzik még ma is nekem, de több részletet nem ismerek az ügylettel kapcsolatban. Ezek után kicsit furcsa, hogy uzsora-kamatokról beszélsz, de én neked is hiszek.

friss hírek További hírek