TTT

Regisztráció: 2000-11-22 10:56

Hozzászólások száma: 384

Utolsó hozzászólás: 2007-03-02 15:04


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 3


utolsó 20 hozzászólás

Varga Mihály: "Ha a polgári kormány marad, már euróval fizetnénk" - interjú 2007. 03. 02. 15:04
#35
vekker,

teljesen 1 et értek, csak egy baj lenne, nem lenne létjogosultsága az itteni hazafias fidesz és büdös mszp-s összezörrenésnek, mert üres lenne az mszp, fidesz, mdf, szdsz is.... :-)))))) ha az általad leírtak megtörténtek volna :-))))
Varga Mihály: "Ha a polgári kormány marad, már euróval fizetnénk" - interjú 2007. 03. 02. 10:20
#12
a fidesz úgy hazafiakból álló párt mint az itt fórumozók bantu négerek. én láttam mind a fidesz mind az mszp kormány garazdalkodását közelről....nem magyar nemzetből olvastam vagy népszabadságból.

ha jól tévedek a vitya mondta, hogy nem kell nekünk rohanni az euba van azon kívül is élet, most meg már be is vezették volna... nincs itt 1 kis disszonancia????

Döbbenetes vallomás az agyonvert férfi lányától 2006. 11. 20. 14:05
#16
semmi csak én kicsit küzdelmesebbé tenném ezt és Déli sarkra küldeném őket...
Döbbenetes vallomás az agyonvert férfi lányától 2006. 11. 20. 12:38
#8
Látod Jules,

Tokos már ki is ollózta, de speciel én nem erre vagy ilyen hozzászólásra gondoltam....
Döbbenetes vallomás az agyonvert férfi lányától 2006. 11. 20. 12:35
#7
Kedves Jules,

Nem udom és nem is akarom, mert sokan kenték a kakit megint kormányra ellenzékre stb. meg minden asszimilációs stb probléma felmerült.... más véleményét még tiszteletben is tartom, csak akik ilyenekkel érvelnek ebben az esetben azok mivel állnának elő az 5 éves bepisilt kislány elé, és mivel magyaráznák meg neki, hogy apukád már nem lesz ott a ballagásodon, az eljegyzéseden, az esküvődön..stb.

Nekem ennyi elég nem kell ollózni.
Döbbenetes vallomás az agyonvert férfi lányától 2006. 11. 20. 12:12
#4
csak annyit, hogy bánom, hogy nem 3 húsz év körüli fia volt....hátha átmentek volna rendet vágni a mocskok között....
Döbbenetes vallomás az agyonvert férfi lányától 2006. 11. 20. 11:58
#1
Döbbenetes vallomás az agyonvert férfi lányától
2006. november 20., hétfő 11:08 InfoRádió / Magyar Rádió

Október 15-én Olaszliszkán brutálisan meggyilkoltak egy tiszavasvári tanítót. A gyilkosság az áldozat tizennégy és ötéves lányai előtt történt. Az idősebbik lány döbbenetes őszinteséggel mondta el az általa átélteket."Arra lettem figyelmes, hogy kicsit meglökődik az autó, és apu mond valamit, valami olyasmit, hogy Úristen, elénk szaladt. Pár másodperc múlva már tört be az ablak, apu próbált volna továbbhajtani, akkor törték be a szélvédőt" - meséli az Olaszliszkán brutálisan meggyilkolt férfi 14 éves lánya.

"A két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányan voltak ott, idősek, fiatalok, még gyerek is volt" - meséli a lány. Amikor pedig húgával maguk is kiabálni kezdtek, hogy ne bántsák az apjukat, megfenyegették őket: megverik, és megerőszakolják őket, ha nem hallgatnak el.

Amikor a támadók otthagyták édesapját, a lány kiszállt, és megnézte. "A felismerhetetlenségig össze volt verve" - mondja. Megpróbálta öt éves húgát biztonságba helyezni, ezért elindultak a város közepe felé.

Egy kislány mondta meg később a megvert férfi lányának: "apukádat zsákban vitték el". "Én ott teljesen összetörtem" - mondta a lány.

az olaszliszkai eset 2006. 10. 19. 20:30
tudod pénznyelő lehet, hogy ilyen gondolkodással, hogy pisztoly kéne az ilyeneknek de a lényeget itt és most globus1400 írta le és ez itt a kulcsszó..ezt a tanárt KIVÉGEZTÉK......

ezt nem lehet megmagyarázni stb....max arra leszek kiváncsi mikor jönnek elő a cigányok azzal hogy ők ártatlanok csak ott voltak meg a tanár meg két szerencsétlen gyereke volt a hibás és mindenki rasszista ebben az országban.....
az olaszliszkai eset 2006. 10. 19. 19:43
nem igazol semmit, de ugy gondolom, ha ez átcsap személyes érintettségbe akkor nem itt irogat és felháborodik, hanem pontosan az itt is többször leírt rendőri tehetetlenség stb. miatt a saját kezébe veszi a dolgot és jól megaszondja nekik egy pisztollyal + néhány belevaló meg az ilyen büdös cigányokba való tölténnyel...ha véletlenül elítélik őket akkor szaladgálnak majd brüsszelbe rasszízmust kiáltva....

az olaszliszkai eset 2006. 10. 19. 19:22
de volt van és lesz is csak nem kap ilyen nyilvánosságot, továbbá talán ismétlem talán nem ilyen módon, hogy előbb anyonverek valakit aztán kérdezek, bár ilyen is előfordult már gondolm, ahogy a koncentrációs tábor sem hitleri agyszülemény volt ugye.

Nem keverem össze én a topic olvasása után írtam le amit nagyon sokan összemostak, egyén és állam felelősségét.

nem szerettem volna senkit ezzel a minősítéssel vérig sérteni, de ha valaki kicsit is odafigyelve végigolvassa, akkor ismét elővillan néhány okos írás ami ill aki ezt is megideologizálja. de ismételten kérdem nem teljesen ártatlanul, ha valakinek a családjában történik és mondjuk ne adja Isten ezt teszik mondjuk a feleségével és két gyerek ezt végignézi....akkor is ennyi okos ideológia született volna vagy csak néhány pisztolylövés????

Igazad van ebben az esetben semmivel, de volt nem egy eset, amikor már igen.
az olaszliszkai eset 2006. 10. 19. 18:07
nagyon okos hozzászólások generálódtak ismét elmentünk az egyének felelősségétől az állam felé, por és kontra érvek hangottak el.
Két kérdésem lenne a nagyérdeműhöz,
1. Akkor is mindenki az állam szerepét feszegetné, ha valkinek az itt okosat írók közül ugyanez ugyanígy a családtagjával történt volna?
2. Ha annyira boncolgatjuk az állam felelősségét akkor és a rasszizmust, miért nem történik meg ez a szitu fehér-fehér között ill. fehér ver agyon cigányt?

Köszönöm
az olaszliszkai eset 2006. 10. 17. 16:18
#88
és jelentkezzenek azok is akik hajlandóak lennének lemenni oda és kiirtani az ilyeneket, ne csak a szaros magyar foci miatt + orban cigány viktor seggnyalására mozduljanak meg végre emberek, hanem emiatt is. a 3 árván maradt gyereknek segítség az adomány de szerintem nem pótolja az apjukat és a két gyerek aki a kocsiban volt nehezen fogja feldolgozni a traumát és remélem fiúk voltak, akik néhány év múlva szemet szemért fogat fogért elvet követve elszámoltatják a niggereket.
A nap hire : MÁLTA : MAGYARORSZÁG 2:1 2006. 10. 13. 10:42
#53
kedves gobus1400,

"ui: a TV ostrom is rendet rakott a politikusok fejében, ez nyilvánvaló. Ennek felismerése azonban elmélyult gondolkodást igényel."

szerinted ez rendbetett valamit is ezeknek a csökevényeknek a fejében? akár ferkó akár viktor oldalon? - hát én azért nem vagyok naív, hogy ezt gondoljam.
A nap hire : MÁLTA : MAGYARORSZÁG 2:1 2006. 10. 12. 18:46
#44
Kedves Kublaj,

ne haragudj nem szeretnék személyeskedni, de hány éves vagy? Csak azért mert hiszel méga mesékben, hogy itt egy tüntetéssel lehet valami érdemit elérni ebben a korrupt rendszerrel teli katyvaszban? Ha a demján satya bedopta a törcsit akkor egy tüntetés, még ha a vitya de orbán spanolná is az embeket szart sem érne.

a magyar világ életében birka nép volt és vannak akik ezt nagyon jól kihasználják.

Itt egy versenyző már leírta, hogy csak egy megoldás lenne mindenkit visszaminősíteni amatőrnek, bár így a tényleg lelkes amatőröket sértegetjük ilyen falábú kutyazsrjankókkal, tehát bocsánat az amatőröktől. aki tud boldogulni közülük külföldön tegye, annak ez a szarfazék nem fog hiányozni ami itt van pl :gera. érdemleges leégés nélküli nemzetközi szereplés válogatott szintem nem igazán volt az elmúlt 20-30 évben. Mexikót ne vegyük leégés nélkülinek, mert a tesóktól kapott 6-os egy vébén felér a grundfocival.

szóval sok sikert de én sem ebben a tüntetésben sem semelyik észosztó (vitya, fletó) tüntetés, jólmegmondásában sem hiszek, de ez nyilván az én hibám.

A nap hire : MÁLTA : MAGYARORSZÁG 2:1 2006. 10. 12. 14:47
#33
pedig ötöt akartak rugni.....
szerintem mindenki huzzon a pics@ba valami normális melót csinálni, mert ehhez sem a vezetés sem az aranylábú fiúk nem értenek. akinek ez nem nyilvánvaló és csak a avezetőséget szidja az menjen ki tüntetni a kossuth térre a viktorék mellé....
Bizalmat kapott a koalíciótól a Gyurcsány-kormány! 2006. 10. 06. 16:01
#9
nem csak a ferkónak a vigya +a sólyom igazmondó juhász...síppal...dobbal+nádi hegedűvel
Egy héten belül bizalmi szavazást kérhet Gyurcsány! 2006. 10. 02. 19:07
#29
egy valakit szeretnék aki nem hazudott...aki tud ilyent mondani....
Kupát idézve szabadon és kissé cinikusan mindenki hazudott legalább egyszer....

orbán pedig elhúzhatna már és átadhatná értelmesebb embereknek is a stafétát....
Hősként emlegeti Gyurcsányt a Financial Times 2006. 09. 22. 09:03
#72
mindenki felelős a magyar kaki politikai életben. érdekes, hogy minden politikai erő és kormány elhalasztotta a struktúrális reformokat.
a jobboldal egészen az utóbbi időkig fikázta a bokros csomagot majd hirtelen váltásként dícsérte és azt hozta fel hátrányának, hogy átmenetileg stabilizálta az országot és ezáltal megint kibúvót hagyott a struktúrális reformok alól, de ki is került 1998-ban kormányra?

egyszóval itt mindenki csak köpköd és hárítja másra a felelősséget.
GYURCSÁNYI FANOKNAK 2006. 09. 22. 08:57
ebben nagyom sok az igazság, csak ne feledjük a történelem során is az tett embereket minden gyarló emberi mivoltuk mellett hatalmas államférfivá, hogy a szűklátókörű kicsinyes érdekeiken túlléptek. Erre orbán sosem lesz képes. talán az egész jobboldal sem, csak meg kell nézni kik állnak ott áder, pokorni, kövér...ilyen emberek papolnak hazugságról stb. ahogy szegény Hofi mondta, hogy nem sül le a pofájukról a bőr. Sajnos a másik oldalon is ez a helyzet és a legszomorúbb, hogy nincs egy komoly integráló értelmes politikai párt.

Sajnos Magyarországon kevés ember vált nagyformátumúvá (Széchenyi), de pl 15 évvel ezelőtt Irországban is túl tudtak lépni kicsinyes érdekeiken és nézd meg hol tart ma az országuk.
KI AZ UTCÁRA!! 2006. 09. 20. 11:17
#19
Köszönjük Klausz,

a harmadik mondatod második részével nagyon megtisztelnél mindenkit.