K-Edit

Regisztráció: 2009-08-26 16:03

Hozzászólások száma: 621

Utolsó hozzászólás: 2017-01-23 10:42


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2017. 01. 23. 10:42
Annyira sajnálom, hogy későn jutott el hozzám a hír, így nem tudtam elmenni.
Az aláírás már megvolt, egyébként.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 07. 20. 08:57
A Q károsultaknak kiadják a Saxonál letétbe helyezett ügyfélvagyont. Mi van a BC károsultakkal?
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 07. 17. 15:12
Az a helyzet, hogy hajlamos vagyok hinni Tarsoly Csabának. Ez most ugyanaz a helyzet, mint Simicska az ő G. napjával. Ezzel együtt természetesen Simicskáról és Tarsolyról sem gondolom, hogy ártatlan ibolyák lennének.
Egyébként a házi őrizet indoklása kapcsán érdeklődve kérdezem, ezek az indokok a BC esetében nem álltak fenn?
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 07. 13. 15:44
Hát igen, ez óriási különbség. Emlékezz az évfordulóra például.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 07. 12. 14:30
Tchongee - tudod, hogy volt szervezés, nem is egy. Tudod, hogy mi lett belőlük.
De azt hiszem, itt már a Q és a BC károsultak teljes létszáma se mozdítana meg semmit. Ehhez "magasabb hatalmak" kellenek.
Ajánlom figyelmedbe: ATV, Egyenes beszéd tegnapi adásának utolsó interjúja Kéri Lászlóval. Nagyon határozottan ajánlom!
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 07. 12. 14:25
Ma láttam Szíjártót nyilatkozni. A kérdés az volt, hogy a külügy érintett lehet-e a Q perben. Enyhe mosollyal, magabiztosan válaszolt: nem, mert a külügy, valamint háttérintézményei és a Q közötti szerződéseket lezárták.
Van-e bármi olyan, de tényleg bármi, amit nem tehetnek meg?

Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 07. 12. 14:08
Biztosat nem tudok most mondani, de valahol olvastam.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 07. 11. 13:30
A cikk semmi újat nem tartalmaz, mindent tudunk, sőt, még ennél többet is. De az egész elképesztő, hogy eddig semmilyen következménye nem volt ennek az egész történetnek, holott észveszejtőek a lenyúlt összegek és sok tízezer családot érintenek ezek az ügyek. Nem kétséges, hogy nem is lesz következménye, szépen elhúzzák, elnyújtják, mindenki elmegy házi őrizetbe és egy idő után elfelejtődik az egész. A Kulcsár ügy mióta húzódik? Legfeljebb nem Magyarországon fog tovább tevékenykedni Tarsoly, meg a többi.
Őszintén mondom, nem hittem volna, hogy ez lesz ebből az országból.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 07. 11. 10:40
Helyesbítek, majdnem mindent és nem mindent kaptam meg. Hiányzik még a BEVA korrekció. Július 19-én letelik a három hónap attól, számítva, hogy a BEVA megkapta az új adatokat, és ezek szerint az utolsó pillanatig kihasználják a rendelkezésre álló időt. Akkor kötelesek értesíteni és onnan ketyeg az újabb 90 nap a kifizetésekre. Komolyan nem értem, hogy mit szarakodnak már, másfél év után még ez is belefér nekik, szemétség. Lelketlen, aljas eljárás, de már nem csodálkozunk.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 06. 25. 09:43
Köszönöm Detto!!!
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 06. 23. 20:27
Mondj nekem légy szíves valamit a hitelezői igény módosításáról , ez nekem kimaradt. Hol találok erről infót? Köszönöm.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 06. 18. 09:22
És az milyen már, hogy a gázt nem is használók is boldogok a rezsicsökkentéssel, holott őket nem is érinti pl. a gáz árának csökkenése? Akkor mit vársz, hogy jutna eszükbe elgondolkozni azon, hogy hol tartanak az energiaárak a világpiacon? Szerinted ki tudja azt, hogy mi a MET?
Amint láthatjuk, a kommunikáció nagy úr ám. Csak az a helyzet, hogy nem akármeddig, egyszer baromira eljön a megvilágosodás és az csúnya lesz.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 06. 18. 09:17
Azért, mert ez az ő piacuk, az ő országuk, itt ők mondanak meg mindent. Ül a vagyonunkon, amíg kedve tartja, illetve az NHB valamelyest összekapja magát és átveheti az ügyfélállományt, következmények nélkül elronthatja a vagyonmérleget, bonyolíthatja a felszámolást saját kénye-kedve szerint hitelezői választmány megalakítása nélkül, intézheti a Saxos milliárdok sorsát ahogy jónak látja, nem sorolom, hiszen tudjuk. Akkor miért ne kérhetne a transzferálásért piaci árat? A válaszom: CSAK. Ha nem tetszik, fordulj bírósághoz - osztjónapot.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 06. 16. 21:32
Nem értem. Hol nyitottál számlát? A BC-nél már volt számlád, ezért vagy érintett az ügyben, ott tehát nem kellett nyitnod. Honnan kaptál válaszlevelet?
Ha a BEVA iktatószámot hiányolod, hívd fel a BEVA-t. HA a hitelezői igény iktatószámát, hívd fel a BC-t. Más ötletem nincs, mivel őszintén szólva a kérdést se értem teljesen.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 06. 16. 21:25
Nehéz ezekre a szavakat találni valóban. Most átutalsz 75 ft-ot és fizetsz érte mondjuk kétszer, háromszor ennyit (tranzakciós díj, pénzforgalmi jutalék, mittudomén...)? Hát állati, de komolyan. Mérhetetlenül sajnálom, hogy így alakult az ügyed, te pont azok közé tartozol, akik baromi nagyot buknak. Gondolom még BEVA-t se kaptál. Eszméletlen.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 06. 15. 12:05
Ez nagyon jó hír, örülök!
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 06. 13. 18:52
Igaz, nem BC téma, de feltétlenül olvasásra érdemes a cikk:
link
Kíváncsi vagyok, hogy a cikkben említetteket is megpiszkálták-e, mint a korábban emlegetett hetven egynehány éves nőt, hogy miért éppen aznap vette ki a pénzét? Mondjuk az említett idős nő nem több száz milliót vett ki. De nem is milliárdokat, mint a külügy.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 06. 13. 18:47
Jól értem, hogy késedelmi kamattal terhelték meg a számládat? Jézusom! Hát mi jön még? Miért gondoljuk mindig, hogy nincs lejjebb, aztán kiderül, hogy de van.
Ami a Saxos arányosítást illeti, egész egyszerűen nincs rá semmilyen alapjuk. Mert a Kelernél nem tartották nyilván egyéni számlákon a papírokat, ezért nem tudták egyértelműen azonosítani a tulajdonosokat, indokolták ezzel az arányosítást. De mivel indokolja a Saxonál? Ott egyéni számlák vannak, nem lehet kérdéses, hogy ki a tulajdonos. Ezt meg kell támadni. Az is nyilván egyértelműen kimutatható, hogy konkrétan ki és mennyit bukott a CHF árfolyamának elengedésén. Nem értem, hogy a Saxo témában érintettek miért nem állnak össze és perelik be a felszámolót. Hogy történt ez más országokban? A Saxo nyilván más országok ügyfeleivel is üzleti kapcsolatban állt, kizárt, hogy ott engednének olyat, amit itt akar a felszámoló. Amibe a Saxo készségesen belemenne, hiszen ezzel lezárhatná az ügyet. Mivel minden érdemi információt elzárnak előlünk, csak találgatunk és különféle elméleteket gyártunk, ki tudja, hogy valójában mi történik. Egy biztos, nem az ügyfél a fontos.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 06. 13. 18:25
Igen, így történt. De nem kell ezt a kört megcsinálni, az Accesst transzferáltathatod egyenesen az NHB-hoz, ha el akarod most adni.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? 2016. 06. 13. 12:49

friss hírek További hírek