Gin_

Regisztráció: 2002-12-20 20:44

Hozzászólások száma: 58

Utolsó hozzászólás: 2012-07-24 14:55


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 2
Népszerűség: 3


utolsó 20 hozzászólás

PANNERGY 2012. 07. 24. 14:55
Ha egy cég saját rv t töke áttétellel vesz, azt a jótékony bankok minden esetben kiszorítják. jól tudják mennyi a cég erre szánt fedezete. panninak pedig a fejlesztésekre pén forrásra van szüksége.amint megszabadítják a társaságot jó sok pénztől és részvénytől, könnyen előkerül egy komoly vevő a cégre. nem egy példa volt az elmúlt év tizedekbe erre a módszerre. addig a kisbefik csak rágódhatnak a 800-1200 között bevásárolt "befektetéseiken" a mai bejelentés is erre utal.
Bővült a használtautó piac Magyarországon 2011. 09. 11. 17:08
#2
„12 százalékkal többen döntöttek úgy, hogy nem magánszemélytől vásárolnak autót” ennek a statisztikának 1 oka van, hogy a kereskedőknél vásárolt autó hitelezése kiforrottabb. nem azért mert visszatekert km órájú autókra vágynak az emberek. az ínség viszi rá a vevőket, hogy a nepperektől vásároljanak 10-20% os befizetővel. több kereskedőnél észrevehető, hogy egyetlen eladó sorban levő autóban sincs kétszázezer km. ( vagyis az órájában bocsi) legyen akár 8 vagy 18 éves. aki valóban jó állapotú autóra vágyik, az háztól, régi tulajtól vásárol. persze ezt kp hiányában kevesen tehetik meg.
Elszabadult a pokol! - Már az utcára sem mernek kimenni az emberek a fővárosban, Athénban 2010. 09. 19. 19:19
#2
Undorító pánikkeltők.

kimoderálhattok, de jelen pillanatban nagyobb a nyugalom Athenban mint Pesten
Erste netbroker 2007. 08. 30. 08:04
Tegnap voltam bent szemlyésen, elnézést kérnek de nem tudják melyik letétkezelőnél van. ( külföldi részvény)
Erste netbroker 2007. 08. 30. 07:39
Hogy az említett bankunkat tovább dicsérjem, menekülni se egyszerű tőlük. Május elején indítottam (transzferáltam) részvényt tőlük más broki céghez, és láss csodát, a mái napig nem tudják teljesíteni. (most augusztust irunk) Indoklás: nem találják a részvényeimet. Mivel a transzfer idején a számlám is megszüntettem, azóta csekket küldenek a havi díj befizetéséhez.Nagyon "korrekt cég".

üdv Istv
Pannonflax 2005. 01. 17. 15:38
Az is teccik,hogy 900-ig a 30 naposok is ki vannak szedve....
Pannonflax 2005. 01. 17. 12:45
Minden adott egy nagyobb elmelkedés elindulásához...az időhúzással elbizonytalanítottak mindenkit, tele az eladói oldal, lehet tételt venni megint mivel mindenki adna már....
Pannonflax 2005. 01. 17. 10:35
....vagy nem jön ki semmi sem...de egy biztos...eltellik egy újabb hét!
Pannonflax 2005. 01. 11. 12:14
Michel!
Őszinte részvényem....:) Ha nincs hír akkor sajna ilyen ez a papír! A tételedet is max akkor fogod tudni eladni ha lesz hír! Akkor meg felvetődik az a kérdés, hogy minek is kellene eladni ugye? Egyéb esetben pár kobór vevő belecsipeget a tételedbe, vagy te jösz le az aktuális vevő szintjére.
Egyébként meg pár nap múlva úgyis illetékességi döntés lesz, talán akkor megélénkülhet a piac.
Pannonflax 2005. 01. 07. 12:01
Azért mostmár nagyon kiváncsi lennék az " érvényesen be nem nyújtott nyomdai részvények helyébe lépő dematerializált részvények" eladási árára, lévén már több mint egy hónapja, hogy lezárult a cserefolyamat! Had tudjuk már meg,hogy mennyit és milyen árfolyamon értékesítettek a be nem cserélt papírokból! Bár én sejtem, hogy mikor volt és milyen árfolyamokon, de azért mostmár nem ártana egy hivatalos közlemény sem!!! Vajon az ÉPT milyen határidőt szab ennek a folyamatnak a lezárására??? Nem vagytok kicsit késésben pflaxos nagyfiúk?? Kiváncs leszek a felügyelet is elmegy-e mellette szó nélkül, főleg az mellett ahogy lezavartátok az egész ügyet....ugye??
Pannonflax 2005. 01. 06. 17:16
Bocsánat nem a pflax esetében hanem az ÁPV kontra BNÉ tekintetében. De ez lényegében ma már egy kutya úgyhogy teljesen mindegy mit írunk :)
Pannonflax 2005. 01. 06. 17:14
Nem tudom mit kell parázni, paráztatni emberek! Fogjátok már fel, hogy ez nem egy magyar joggyakorlat szerinti bírósági itélethozatal ami ellen különböző fórumokon folyamatosan fellebbezni lehetne!
A döntőbítóságok szerepe pont ebben áll, hogy meghatározott időn belül teljes titoktartás mellett döntést kell hozniuk. Amely országok csatlakoztak ehhez a nemzetközi egyezményhez, azoknak ezt be kell tartaniuk. Mo-on is létezik ilyen joggyakorlat de valszeg a 90-es évek elején még nem volt ezért került külföldi döntőbíróság meghatározásra a Pflax esetében.
Tehát, ahogy mások is irták már max 6 hónap, fellebezésnek helye nincs! Mivel december közepén a döntőbíróság ítéletet hozott volna a Betonútnak nem volt más választása az időhúzásra, mint hogy megtámadta a döntőbíróság ítélethozatali illetékességét az utolsó pillanatban egy felsőbb fórumon. Ítélethozatal után már nem tudott volna semmit se csinálni! Most még az az egy sansza van, hogy a felsőbb fórum esetleg elfogdja a kifogásait, de ezt kötve hiszem mert nem hasraütésszerűen döntötték el hogy most akkor a genfi döntőbírósághoz fordulunk vitás esetekben, hanem ezt már a cég privatizálásakor kikötötték!!! Tehát esélye egy nagy 0, időhúzásnak jó, a felsőbb fórum január közepén dönt utánna jöhet a végleges itélet ami már nem vesz igénybe sok időt lévén már december közepére kész voltak a döntőbírák az ítélettel, csak nem hozhatták nyilvánosságra illetékességük megtámadásának okán!
econet.hu: kiszállt a vezérigazgató 2005. 01. 05. 14:30
#15
Valaki elmagyarázhatná azt is, hogy a Kvant honnan, kitől fogja az opciólehívást érvényesíteni, lévén az Econet-nek egy kanyi saját részvénye sincsen! Tehát ezt a piacon be kell szereznie!
Szóval???
Pannonflax 2004. 12. 16. 12:51
Sőt már egy héttel ezelőtt is tudták ezért játszották meg határidőn ugye? Na ne....
Tutira mentek! A másik pedig ha bennfentes megtudna valamit és ezért ugyhatároz, hogy önti a papírt akkor valószínű nem csapja magát fejbe és nem áll alá ugye? Viszont ha a bennfentes nem magának hanem a spekiknek szórt akkor ezek a spekik mire várnak miért nem adták már el? 760-780 között elég szép tétel ment ki (15K?) tehát itt már lassan 5% nyerő van rajta. Ha spekiznék egy napra biztos elég lenne. Tehát akkor hol vannak ezek a spekik?? Sehol! Mert az eladó ua volt aki a vevő. Csak éppen a számlák között vándorolt a papír! És mivel tegnap a hatin is záródott a folyamat, ezért nagy a valószínűsége, hogy a borítással is végeztek!
Pannonflax 2004. 12. 16. 12:27
Döntőbírósági itélet ellen még sehol nem volt fellebezés, mivel nincs helye. Ez egy jogi formula, mely kizárja ennek lehetőségét.
Valaki korábban bemásolta már néhány fontosabb pontját a döntőbírósági folyamatoknak és ez is benne volt!
Keress vissza....
Pannonflax 2004. 12. 16. 10:17
Hmmm elgondolkodtató.....
Ugye azt tudjuk, hogy a döntőbírósági itélet ellen fellebezésnek helye nincs. Illetve ha megtámadjuk a döntőbíróság itélethozatali illetékességét az felér egy fellebbezéssel!
Tehá t:
már döntés született, amit fellebezés hiján az illetékesség megtámadásával lehet megtámadni.
Király! Ezekszerint a per megnyerve!
Pannonflax 2004. 12. 15. 15:15
....és így már érhtető, hogy a másik bennfentes cégnél miért vonult vissza a vevő...lévén egy és ugyanazon érdekkörről van szó! Tehát akkor a BC ezért nem volt aktív a vételi oldalon!
Pannonflax 2004. 12. 15. 12:37
Tökéletes mintapéldája annak,hogyan tudjuk beborítani a piacot miközben számlánk egyenlege nem változik, sőt nap végére még növekedni is fog....ugye?
Pannonflax 2004. 12. 13. 14:53
Eu-ban és eur-ban van az üzlet és elszámolás java része. Az alapanyag (USD) főleg gyapot, annak világipiaci ára folyamatos esésben van egész évben.
Euróhoz is képest szar az erős forint, de nem annyira mint az usd-hez. Ezen javít jelentősen az alapanyagáron keletkező nyereség. Ezért nem is fedeztek.
Pannonflax 2004. 12. 08. 12:30
Nem bírták tovább...megvették

friss hírek További hírek