G.Gekko

Regisztráció: 2004-04-28 12:35

Hozzászólások száma: 11

Utolsó hozzászólás: 2004-08-13 12:27


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 2
Népszerűség: 3


utolsó 20 hozzászólás

A Brau-kisrészvényesek tiltakozása és bojkott-felhívása 2004. 08. 13. 12:27
Amiről írtál azt már az USA vállalatok(ENRON)bot rányainál megfogalmazták: KREATÍV KÖNYVELÉS! Sajnos a büntetési tételét nem tudom, de nincs is értelme feszegetni, mert bizonyíték hiányában csak vádaskodásról beszélhetünk.
EBROKER ismét rossz 2004. 08. 12. 14:31
#10
Szvsz. Ahelyett, hogy az Ebrokival kínlódnátok miért nem mentek át EQ-hoz.
Én már megtettem több, mint egy éve. Láttatok EQ hiba beírást itt a fórumon vagy báhol máshol.
Ha sz@r a rendszer a bukás lehetőségét e sem ekerülheted.
Jön a tőzsdei árfolyamnyereség-adó ? 2004. 07. 07. 13:05
#22
A fejlett tőkepiacokon van létjogosultsága az ány.adónak, de nálunk ez a hullarablás kategóriájába tartozik. Előző hozzászóláshoz csatlakozva a kommunisták eltűntek, ha jól megnézed kapitalisták lettek belőlük, vadkapitalisták, de most már megyek elvtársak, mert vár a barikád, ő izé bocsánat a parlament.
Jön a tőzsdei árfolyamnyereség-adó ? 2004. 07. 07. 08:28
#14
Jól mondtad. Minden eszköz rendelkezéssre áll, hogy eljöjjön újra a tetszhalott állapot. Minden 100Ft-ból maradhatna 10 is, ahogy azoknál a vállakozásoknál, akik úgy gondolják annyi adót kell fizetni amennyit előírnak.
Az állam eleve csalásra kényszeríti vállalkozóit az adórendszerével, aki nem tud menekülni az fizet.
Folytatva gondolatmeneted lehetne még értékpapír megszerzési adó, értékpapír tartási adó, tőkeszámlavezetési adó, kedvezményes TB járulék az alkalmazottakra és súlyosabb ha nincs alkalmazottad....ha van még ötlet jöhet ide a fórumra.
Jön a tőzsdei árfolyamnyereség-adó ? 2004. 07. 07. 07:41
#12
"Szerintem az árfolyam- nyereség adó bevezetése teljesen jogos azokra akik ebből élnek, hiszen üzletszerüen tradelnek és gyakorlatilag adómentesen teszik mindezt, s ezt kellene összevetni a munkajövedelmet sújtó terhekkel."
Mellesl eg, az APEH nem érzelmi alapon ítéli meg, hogy ki él ebből vagy sem.
Számára minden jövedelemnek, -függtelenül attól, hogy szórakozásból vagy megéhetésből vagy csak egyszerűen pénztartalék növelés céljából jön - adókötelesnek kell lennie.
Az MSZP most a Fidesz útjára lép ezzel a döntéssel bye bye tőkepiac!
Jön a tőzsdei árfolyamnyereség-adó ? 2004. 07. 07. 07:28
#11
Jancsika!
"Megnyugt atlak" A kormány nem lesz olyan marha, hogy "csak" a tőzsdei vagy egyéb pénzpiaci befektetésből élőket fogja súlytani a kamatadóval.
Vikike álma végre valóra válik, a befolyt pénzből végre a lakáshalmozók "jólmegérdemelt" kiegészítő kamattámogatását lehet majd finanszírozni. Őket majd leveszik az új lakás megszerzésének illetékével.
Az állam sohasem járhat rosszul!
TIPPSAROK 2004. 06. 23. 10:14
Nem akarok jósolni, de sok,(50% látszik legalább, bár ne így lenne, nem szeretem amikor a kicsiket szívatják) mivel egy jól összehangolt manipulációba ültették bele a kicsiket.
Minden attól függ, hogy az előbb jelzett párosnak vannak e még szándékai a papírral, ha igen, akkor lehet még 150 is.
TIPPSAROK 2004. 06. 23. 09:49
Technikailag 90 az első megálló, utána 80 és elvileg 70-nél meg kellene állnia, ha a Sváby-Kereszty páros is így gondolja.:)
TIPPSAROK 2004. 06. 23. 08:35
elnokur!
Nem akarom sem erősíteni, sem elvenni a kedved a piactól, de ha visszanézed, hogy mit produkáltak a blue(pl.Otp) és középpapírok(pl.Pann onplast) az évben és sikerült jó időben szerencsésen belenyúlnod a sűrűjébe, akkor már erre az évre hanyat dőlve a karosszékből nézhetnéd, hogy miről szól az értekezés ezen a fórumon.
Most tényleg uborkaszezon van, ami egyenlő azzal, hogy ha bármelyik irányba is vásárolsz bukod a pénzed vagy legalábbis nem nyersz rajta semmit.
Üdv! Egy tőzsdei befektetésből élő kerettag
Ps: ECO-t én még 64-en vettem amikor az első mozgolódás volt a papír körül, persze már régen túladtam rajta, ezen a szinten merő kockázat.
NABI a (közel)jövő új csillaga - elszakadás a múlttól! 2004. 05. 06. 07:11
Úgy látom Zolko nyerésre áll a portfólió versenyben.:))
A Brau-kisrészvényesek tiltakozása és bojkott-felhívása 2004. 04. 28. 12:40
Itt van:
"hahahaaa...én voltam ott..én láttam ott, mikor dühösen elvitték a szendvicses tálakat, elkergettek mindenkit a bárpulttól, bezárták az ajtót, és mikor ez sem volt elég, lekapcsolták a mikrofonjainkat....a zokét, akiké a cég, mert ugye részvényesek vagyunk! Igazgatóság szépen ki lett oktatva, mire szabad, mire nem szabad, és mire kell felháborodni...csak éppen arra nem számítottak, hogy az első perctől kezdve kicsúszik a kezükből a közgyűlés. sok-sok csapdába belesétáltak ügyvédestül, elnököstül, könyvvizsgálóstul. Nem mennék bele részletekbe, de remélem az igazgatóság jobban ért a seriparhoz, mint a joghoz, és alaposabbak egy drága projekt kivitelezésekkor, mint a közgyűléseken. Botrányosan topák voltak....gondosan fabrikált csapdákba masíroztak bele, amit a Tebész és a Con alapkezelő állított. Ha van független bíróság, ebből ismétlés lesz.És az már az EU-ban lesz. Szerencsétlen FB elnökök...Osztrák arisztokrata pökhendi urak, azt hitték, átugranak egy kis vacsorára. Biztos mondták nekik, hogy lesz itt egy-két mérges ember, de nem érdekes.Aztán már a 10. percben vörösek voltak, mint a rákok, nem láttak a pipától, el sem tudták képzelni, hogy a magyar ideges részvényesek milyen alapon merik őket adategyeztetésre felszólítani! Hát, nem erre készültek. Aztán sok ideges arcot akkor lehetett látni, mikor nyilatkozni kellett volna, hogy ismerik a PSZÁF állásfoglalását, és a törvényeket, melyek alapján nem nagyon kéne engedni a Brau A.G.-t szavazni....Bemutató t láttunk arra, milyen módokon lehet úgy igent mondani, hogy közben nem mondunk igent, nehogy a jegyzőkönyvbe bekerüljön....ezen csak 2 órán keresztül szenvedtünk, de Turi jogi tanácsadó szerint ezen a problémán tovább kell lépni, az ő értelmezésük szerint szavazhat, a bíróság majd eldönti.A levezető(elnök) hölgy ekkor már meg van könnyebbülve, mikor is kiderül, hogy nem is regisztrált be, és mivel az FB tagjai nem igazolták magukat, így ki sem nevezhették volna az amúgy nem is regisztrált hölgyet, aki így max szendvicspusztító lehetne a sarokba.6 órával később az is kiderült, hogy László úr, aki vállata, hogy mint részvényes, ellenörzi az FB elnök adatait- , meghatalmazott révén van beregisztrálva, tehát 10 órával ezelőtt csupán csak az összes kisrészvényest vágta át! ...áhh...nincs igazság, ha ezt a kabarét a történelem közgyűlésként értékeli majd..."

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek