ElQurMinator

Regisztráció: 2008-10-28 22:14

Hozzászólások száma: 119

Utolsó hozzászólás: 2011-11-25 16:10


Tapasztalat: 5
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

Nem kegyelmezett a Moody's: bóvliba vágta Magyarországot 2011. 11. 25. 16:10
Kommander, azért, mert a nicknevedben parancsnoknak hívod magad, nem kell azt képzelni, hogy az is vagy, nem vagyok a szakaszod parancsnoksága alatt. Nem vagyok fideszes troll, ahogy egyetlen más párté sem. Sz@rok a pártokra. Jó lenne már kicsit azon is elgondolkodni, hogy milyen lehetne egy pártok nélküli rendszerben. Lehet, hogy nem lenne ennyi anyázás.

De azt ne mesélje be nekem senki, hogy az helyénvaló és megtapsolandó, hogy van egy kormány, amely ugyan vállal minden hitelvisszafizetési kötelezettséget, de szeretne önálló úton járni a magyarok életének alakításában, akkor azt azonnal a szakadék szélére kell taszítani, mi több beledobni, 3 évben belül másodszor.

Ennyit ér ez az egész élet, hogy egy r@hadt kamatrabszolga legyél, ha jó fiú vagy akkor is lehúznak, ha rossz fiú vagy akkor is, mindegy, csak pusztulj meg.

Olvastad a Bibliát? Ha nem, akkor idézek neked belőle:

" TEREMTÉ ISTEN AZ EMBERT TULAJDON KÉPÉRE, ÉS ADOTT NÉKI URALMAT MINDENEK FELETT!! "

Nem hiszem, hogy ez a mondat azt jelenti, hogy pár bankárcsaládnak adott uralmat a világban. Az EMBER-nek, mint Teremtménynek adta az uralmat. Hogy ezen a csodálatos bolygón meg tudja teremteni a maga kis kánaánját.

Az emberek igenis képesek lennének békében, bőségben élni egymással, ha abból a Mátrixból, amiben él mindenki, bizonyos elemek nem vonnának ki éventi óriási pénzügyi elemeket és ezáltal folyamatosan zsugorítva és szűkítve az emberek életét.

MÉG EGYSZER MEGISMÉTLEM: ha jó fiú vagy a szemükben, és dalolva beállsz a leigázottak közzé, akkor is a p@fádba röhögnek, és szétvernek mindent a gyengétől, az erősig. Ott van 2008 példája. Csak max. a legerősebbet hagyják hátra, amikor már mindenkit kiütöttek mellőle.

Az átprogramozott te vagy, aki itt hiszel a piacok - röhögve ejtem ki magát ezt a szánalmas szót is - mindenhatóságában, és áhítatva nézed, hogy döntik be egymás után az országokat, kicsit sem találva gyanúsnak azt a tényt, hogy egyszerre dől minden országban a dominó.
Nem kegyelmezett a Moody's: bóvliba vágta Magyarországot 2011. 11. 25. 13:29
Sajna, nem jött be Kölyök.
Nem szeretem a narancsot.
A többit meg ... meg sem hallottam.
A kormány nemzetbiztonsági kérdésnek tekinti a leminősítést 2011. 11. 25. 13:25
#5
Bizony Szivacs, erre már Arsene Lupin és Kojak is felkapná a fejét... Ja és a ballonkabátos hadnagy úr is többször visszafordulna, hogy rákérdezzen dolgokra.
Nem kegyelmezett a Moody's: bóvliba vágta Magyarországot 2011. 11. 25. 13:15
Tudom én, hogy nevetséges.
Dehát az élet már csak ilyen.
Nekem meg az volt nevetséges, ahogy a barátaid 2002-2007 között, akkor még egészséges nemzetközi pénzügyi és gazdasági helyzetben fel tudták idáig tornászni a hiányt, és a legdurvább GDP csökkenést tudták produkálni. Dehát tudjuk, hogy akkor erős volt a gazdaság, és nagy volt a jólét.
Nem kegyelmezett a Moody's: bóvliba vágta Magyarországot 2011. 11. 25. 13:00
Drukkolok is! Több, mint 20 évig nem tudtátok eltaposni, most sem fogjátok.

A butaság ott kezdődik a fejekben, hogy vannak, akik nem látják, hogy érdekes módon pont a szövetséges cimborák vannak földre kényszerítve, magyarán az EU tagállamok, míg mások, köszönik de jól vannak? Hogy is van ez Pénznyelő úr?
Nem kegyelmezett a Moody's: bóvliba vágta Magyarországot 2011. 11. 25. 12:47
Mindegy Pénznyelő, nekem nem tudjátok kimagyarázni. Vajon miért is hasonlítanak ezek a folyamatok az 1920-as évekéhez? Az akkor bevált recept most is működik..

Remélem, hogy olyat lépnek Orbánék, hogy fennakad a szemük a híres befektetőidnek. A legdurvább és legváratlanabb lépéseket várom Orbánéktól.
Nem kegyelmezett a Moody's: bóvliba vágta Magyarországot 2011. 11. 25. 12:18
Jó lenne, ha nem hagynád figyelmen kívűl azt a tényt, hogy számos olyan lépést tett a kormány, mely a költségvetés stabilizálására, a költségvetési hiány csökkentésére irányult, na most hogy ez ne következhessen be, kénytelen voltak a szakadék szélére kényszeríteni a kormányt a te híres befektetőid.
Nem kegyelmezett a Moody's: bóvliba vágta Magyarországot 2011. 11. 25. 12:09
De, pontosan értem, hogy miről beszélsz.
Értem tehát minden ország birka módjára tűrje ezt az ámokfutást, amit művelnek?

Befektetők?? Na ne röhögtess!
Tudod ki az én szememben az igazi befektető? Egy Warren Buffet, ő az! Ezek nem mások, mint szerencsétlen uzsorások, akik az egész világot tönkreverik! Jó, minket ki fognak ütni, de a többi mennyire lehet biztos a dolgában? A németek ülhetnek ölbe tett kézzel? Ők fognak legutoljára maradni, miután mindenkit kiütöttek a nyeregből mellőlük. Itt az EU országoknak most azonnal kellene összefogni, és azt mondani, hogy állj, eddig és ne tovább!
Remélem, hogy Orbánék, felteszik most is az i-re a pontot.
Nem kegyelmezett a Moody's: bóvliba vágta Magyarországot 2011. 11. 25. 11:58
Mondod te.
Nem kegyelmezett a Moody's: bóvliba vágta Magyarországot 2011. 11. 25. 11:55
Pénznyelő elvtárs, ezek szerint te teljesen elvitatod egy független ország nagy többséggel megválasztott kormányától annak még a lehetőségét vagy a jogalapját is, hogy független módon intézhesse saját országának ügyeit?
Nem kegyelmezett a Moody's: bóvliba vágta Magyarországot 2011. 11. 25. 11:50
Abszurd, ahogy a szigorú fiskális politikát alkalmazó Magyarországot padlóra tették. Csinálhatunk itt bármit, ha fehér vagy, akkor is sz@r vagy, ha feteke vagy, akkor is az vagy. Óriási nemzetközi politikai balhét kreálnék Orbánék helyében.
Pontosan törlesztő FORINT hitelesek megsegítése! 2011. 09. 09. 15:49
#10
Elég t@kösek a fideszesek.
Meglátjuk mi lesz ebből. Az mondjuk tény és való, vérlázító volt, amit itthon a bankok művelnek az ügyfelekkel. Egy kis mogyorózás nem árt nekik.
Pontosan törlesztő FORINT hitelesek megsegítése! 2011. 09. 09. 15:47
#9
Na most ha ezt találták ki, akkor gondolom, hogy az ócsai beruházásra sem lesz szükség akkor. Mert jóval alacsonyabb törlesztővel már tudnak majd fizetni.

Vagy ezzel mi lesz most?
Megbukott a fidesz kormány. 2011. 09. 05. 15:01
#22
Nehéz lesz kibírnod még vagy 14 évig Fidesz-kormány mellett.
:D
CHF devizahitelesek 2011. 08. 20. 09:50
Érdekes olvasmány devizahiteleseknek:

link
A Villanykörte Összeesküvés - A Tervezett Elavulás történet 2011. 08. 20. 09:48
#18
Még az iparosok között is vannak azért tisztességes emberek, lásd a Philips örökös nyilatkozatát a film végén, 45m20s körül.

Isten nem ver bottal azt szokták mondani..
A fogyasztói társadalom saját magát fojtja meg.

Mi értelme van annak például, hogy alig hozta ki az Apple az Iphone 4-et, de már szeptemberben jön az Iphone 5? Elképesztő azt látni, hogy egy cég a saját termékét gyorsított ütemben avultatja el. Legalább egy új fejlesztéssel várnának 2-3 évet. Egész egyszerűen szánalmas.
A Villanykörte Összeesküvés - A Tervezett Elavulás történet 2011. 08. 19. 21:40
#6
Maci, köszi a linket.
Ez van, amikor a tömegek ébredésével nem számolnak, tehát hogy úgy mondjam homok került a gépezetükbe.

Ebben a filmben az Apple féle sztori különösen vérlázító volt.
ARANY az értékálló befektetés 2011. 08. 19. 21:16
#52
Elég felelőtlenségnek tartom, hogy valakit aranyba próbálnak még most is beleültetni, ilyen exponenciálisan begyorsuló árgörbe mellett... Mert más az, ha valakinek sokkal lentebbi árszintről van aranya, max. ha még innen feljebb megy húzza utána feljebb a profitvédő stoppot.. de 1800 feletti beker árakkal beleülni, elég bátor dolog..
Megtalálta a kormány a devizahitelezés felelőseit 2011. 08. 18. 16:14
#28
Navarro, persze Járainak fel lehet tenni a kérdést, hogy miért nem tudta tovább csökkenteni a jegybanki alapkamatot a bel- és külföldi ballib folyamatos össztüze és áldásos kormányzati tevékenysége alatt, de akkor Simor oldalán miért nincs feltéve a kérdés, hogy miért még mindig 6,00% az alapkamat, miközben alacsony itthon az inflációs nyomás és 5,70-es hozammal, brutál kereslet mellett viszik el az állampapírokat?
Mtelekom 2011. 08. 10. 22:24
Az a baj, ha megütik nagyon egy elmélyülő válságban, az osztalék sem lesz biztos. Hiába osztalékos papír, de egy szolgáltatási szektorban tevékenykedő cég papírja, így irgalmatlan ki van téve a negatív gazdasági turbulenciáknak. A törékeny helyzetünkre való tekintettel kamatcsökkentés lehetőségét sem látom az elkövetkező időszakban, ami dobhatna rajta esetleg.

friss hírek További hírek