Conclude

Regisztráció: 2015-02-02 20:59

Hozzászólások száma: 5

Utolsó hozzászólás: 2015-07-09 19:57


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 2
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Arany-Ezüst 2015. 07. 09. 19:57
Kedves Fórumozók!

Elkészült az ezüstpiac 2014 évi áttekintésének magyarra fordítása.
Kb. 80 oldal rengeteg adattal.
Érdemes átnézni, aki ezüstbe szeretne fektetni.
9 rész, a kilencedik csak adatokat tartalmaz.

link

Conclude
silver&gold 2015. 07. 09. 19:47
Kedves Fórumozók!

Elkészült az ezüstpiac 2014 évi áttekintésének magyarra fordítása.
Kb. 80 oldal rengeteg adattal.
Érdemes mindenkinek átnézni, aki ezüstbe szeretne fektetni.
9 rész, a kilencedik csak adatokat tartalmaz.
link

Conclude
silver&gold 2015. 05. 27. 15:20
Kedves Return.value!

Ha olcsó ezüstöt szeretnél venni, akkor gyere be hozzánk és válogathatsz visszavásárolt ezüst érmékből. Ezek jóval olcsóbbak. Pár száz gramm mindig van, ha nagyobb tétel kell, akkor szólunk ha összejön,de előtte mindenképp érdemes személyesen átbeszélni mi az igény. Elérhetőségre keress rá, mert a fórumban nem szokás direkt kitenni.

Üdvözlettel:
Conclude

Arany-Ezüst 2015. 04. 01. 16:34
Kedves Kisvuk!
Azért olvassuk/olvasom ezt a fórumot, mert van egy csomó jó szakmai tartalom is rajta-többek között a Te hozzászólásaid is, amik ha összefésültebbek lennének és cikk formát vennének fel esetleg egy-két grafikonnal megtámogatva, akkor jó lenne visszakeresni őket később is. Ezért is javasoltam erre egy platformot, ami egyáltalán nem helyettesítené ezt a fórumot, inkább kiegészítene, azaz fórumot nem szerettem volna kezdeményezni, hanem traderblogot. Ezt továbbra is fenntartom. Senki sem várja el a bloggerektől, hogy mindig eltalálják a piacot, és senki sem várhatja el, hogy csak a bloggereket követve nagy nyereségeket érjen el. A döntést mindenkinek magának kell meghozni és viselni a következményeit.
A Pamp-ról: mi is forgalmaztunk/forgalmaznánk Pampot, eladtunk összesen vagy 10 kilót, de mire ideér némileg drágább, mint mondjuk az Argor vagy a Münze-Österreich. Még valamikor, ha jól emlékszem 2003 környékén járt a Pamp képviselője Magyarországon. Akkor létezett az árutőzsdén fizikai arany kontraktus, és arra szerettek volna beszállítani, ami ha akkor elindul, akkor lehet, hogy ma az icipici magyar fizikai aranypiacon az ő termékük forogna legtöbbet, bár erre az osztrák aranypiac árnyékában kevés lett volna az esély. Sajnos maga a tőzsdei kilósrúd aranykereskedés sem indult be, aminek sok oka volt, de ez egy másik történet.
Emerald-ról: sajnos fogalmam sincs, hogy kicsoda Emerald. Lehet, hogy akár ismerjük is, de a nickname alapján nem. Mindenesetre felajánlom, hogy Húsvét utáni hét után a Bank Centerben találkozzunk és egy kávé mellett átbeszéljük a kérdéseket. Telefonunk kinn vagy a honlapunkon, tudunk egyeztetni időpontot.
A többi fórumtag részére is szól az alábbi ajánlatunk: egy előre egyeztetett időpontban bemutatót tartunk arról, hogy milyen befektetési arany formába érdemes fektetni, hogyan állapítjuk meg az arany minőségét roncsolás mentesen, miért nem elsősorban a certifikátot vizsgáljuk hanem magát a tömböt ill. érmét ill. amennyire lehetséges egyedi árat adunk, akár felvásárlásra akár eladásra.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek:
Juhász Gergely
a Conclude Zrt vezetője
Arany-Ezüst 2015. 02. 02. 21:33
Kedves Pomper János!

Régóta olvasom a blogodat és nagyon hasznosnak tartom.
Mi napi szinten kereskedünk fizikai arannyal, sőt spekulálunk is fizikai aranyban és ezüstben, itthoni viszonylatban elég nagynak számító mennyiségben.
Fizikai nemesfémek adás-vételével ügyfeleket is kiszolgálunk 1 grammtól a 12,5 kilós rúdig bármilyen termékkel. Tárolunk is és transzferálunk is fizikai nemesfémeket ügyfeleink részére.
A nemesfémeken kívül bányarészvényekkel, nyersanyagokkal, devizákkal és minden mással is kereskedünk a prompt és határidős tőzsdéken.
Mivel nagy hiány lenne, ha eltűnne a blogod a magyar nyelvű sajtóból, ezért a következőt szeretnénk felajánlani:
a napi szinten frissített Conclude Daily Gold mellé szeretnénk egy blogot is indítani. A Conclude Daily Gold inkább egy online sajtótermék, a blog pedig egy sokkal színesebb oldal lenne, ahol a blogolók egyénisége, ötletei sokkal markánsabban megjelenhetnének. A blogban a simplesite-on megjelenített teljes repertoárod helyet kaphatna. Ha vállalnád a blogolást még akár 6-8 blogtárs is csatlakozhatna, hogy naponta legalább 1-2 anyag kikerülhessen. A hozzászólásokat erősen moderálnánk, azaz csak a szakmai jellegű hozzászólásokat szeretnénk megtartani és semmiféle személyeskedésnek nem lenne helye. A tervezett blog –mi legyen a neve?- semmiképpen sem helyettesítené ezt az arany-ezüst fórumot-amit nagy élvezettel olvasgatok naponta- hanem inkább kiegészítené azt.
Az elképzelésem a fent leírtnál is konkrétabb, ha egyáltalán érdemesnek találod hogy foglalkozz vele, szívesen megírnám emailben. Mivel az email címed nem találtam a neten ezért így írtam, ezúton is elnézést kérve a fórumtársaktól. A Conclude Zrt mail címe: info@conclude.hu
Ide várnám válaszod.
Üdvözlettel:
Gergely, a Conclude Zrt vezetője

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek