Ahogy a jelentés kinéz, lesz ez még 18500 is :) A leggyakoribb szó a "csökkenés", a céltartalék elillant, aki ebből remélte kipótolni az osztalékot... Talán lesz 19000 is :)
Akkor nem csak nekem furcsa ez az erősödés. Örülök, mert már azt gondoltam, hogy egyedül vagyok meglepve. Olvasva a jelentést nem a strong buy jutott egyből eszembe nekem sem:-))))
Valaki irta korabban, hogy olyan ez a reszveny mint a csaladi ekszer. Az ember nem adja el. Szerintem igaza volt. A NYESZ szamlamon levo csomagot en sem adom el, akarmilyen szelek fujnak. De egyebkent 16500-ra varok...
Az eladási ár szépen befagyott. Lefelé kisebb ellenállással mozdulhat el az árfolyam. Aztán lehet, hogy mindezek ellenére más történik, mint a Zwack esetében már jónéhányszor...
bármi lehet, elég vékonyka az ajánlati könyv a vevői oldalon, egyetlen nagyobb eladás és már 16700 környékén lehet. Aztán mindig megjelenik a tehetséges kisbefektető, hogy 1-10 db-ot piacin bevásárolva visszaemelje 17600-ra. Fura, hogy me még nem jelent meg, pedig órák óta 17300-on állunk. Talán valami blekfrájdéjos kenyérpirító ajánlat elcsábította a gép elől?
Zwack részvény