Teljesen lütyő vagy, fejezd már be a nyomda reklámozását, mindenhol csak nyomod a hülyeséget, kb 10en szóltak rád, de te értetlen vagy. A nyomda LEHET, hogy NEM fog osztalékot fizetni egyáltalán a beruházás miatt, amiről neked kb. fogalmad sincs.
A legutóbbi beszámoló szerint szépen megy a szekér, csak göröngyös lesz az út. Nem tudni melyik tényező kerekedik felül. A lendületben bízom! Az elmúlt időszakban azt figyeltem meg, hogy akkor tették inkább műsorra a cég reklámjait, amikor tolni kellett a szekeret. Mostanában egy blokkon belül néha kettő is látható. Volt már olyan advent, amikor egy szó sem esett a Zwackról, aztán mégis magas osztalékot fizetett. Igaz lehet, hogy "Jó bornak nem kell cégér!"? Emelkedés vagy esés? Esés vagy emelkedés? Mi a vélemény? Merre tartunk?
Jó estét!Mindenki AZ osztalékot firtatja, úgyan már!Tény hogy fontos!!!, de nekem AZ 1 rvre esö eredmény egy kicsit fontosabb, ;;;eredmény nélkül nincs MIT osztani!!!Szóval hogy mi hogy alakul majd meglátjuk!!!, hektikus piac , válságálló papír?!!!
Nem megijedni kell!!!Bölcsen dönteni, mondjuk hogy lesz AZ idén épp hogy" felpörgeti" a forgalmat, igyekeznek bespájzolni belöle!!!( a szeszre értettem)
Sziasztok Zwackban oszti előtt 1500 db eladó harmad annyi vevő a könyvben, én jó papírnak tartom néha vettem is belőle, most nagyon bizonytalannak látom az új rendelet miatt, nincs elég vevő most. Mit láttok ebből? Lehet lemegy oszti előtt??
Zwack részvény