Mármint lehet (biztos), hogy időnként bunkó voltam, de sztem sosem voltam alpári. Meg egyáltalán! Én csak egy valakit szekáltam itt - de ő elég korlátolt volt szegényke - uh nem is nagyon vette az adást azt hiszem.:) De ilyen többoldalas, mindenkire rázúduló harag és parasztság azért soha sem volt jellemző a karakteremre.:) Szóval ezt sértésnek veszem Sacis!:P
De Ő is pont ma hozta szóba a portfóliót!!! Szóval sanszos, hogy a Kinga csaj miatt - de mivel Te is hirtelen felbukkantál, és pont innen linkeltél nekem egy számot - így ez elég fura "véletlen".
Jajj dehogy!:D Nem is jártam már erre 1000 éve.:) De most már értem Spade miért kérdezte, hogy milyen néven vagyok itt fent - pedig csak ez az egy van (mostmár...:P:D) Ez a Kinga TÉNYLEG borzalom, az előbb beleolvastam egy topikba... nem értem az ADMIN ilyenkor hol van.
Csakhogy én is hozzászóljak(habár semmi közöm hozzá, és nem is érdekel), Kata akárkinek nincs joga gondolom téged lekurvázni(ha csak te nem tetted ugyanezt), neked meg arra nincs, hogy ezzel a magánjellegű dologgal teleszemetelj egy elvileg zenei fórumot!
Bocs, de engem ez nem érdekel.
Spade, dehogy nincs teszt, és nincs szeretet, pont ennek megfelelő a válasz -:) Pl. ilyen katafélék jogot éreznek magukban más megítélésere/minősítésére... -:) Azt hiszi, joga van lekurvázni, igen, csakhogy kutyát sem mozgat a véleménye, csak hiszi. Engem pláne. És oda nem illeszkedek be. -:)
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))