Az egyik comment szerint:
"the reason you couldn't find this (or any other original Prince video) is YouTube removes them after they are discovered on here. "
röviden összefoglalva Prince eredeti videóit eltávolították a youtuberól miután felfedezték hogy ide feltették (nyilván a szerzői jog birtokosok távolitatták el)
ja a lényeget kifelejtettem, gentlemanus, hamár üzlet: A RUHÁK, ugye! Így, sajnos, el kellett mennünk ruhát venni hát, hát ..... Mégiscsak találkozó, jajjaj mikre kényszerül az ember lánya -:)))) Amit aztán másodszor az Austrian Airlines-szal is kifizetettem -:) És az utsó nap a sajátjaim ia megérkeztek, soooo -:)))
link
a Kiss-t nem találom, pedig a Gentlemanusnak azt akartam küldeni...
Egyébként honnan veszed, hogy rossz üzletet csináltam a Scorpions-os csávóval?!! -:) Tudod egy nőnek eggyel több vesztenivalója van, mint egy férfianak egy férfival szemben ..... -:)
Egyébként: elveszetek a csomagjaim a reptéren, ott álltam kertésznadrágban a 10 fokkal hidegebben 2 órás késéssel. Aztán mondtam, hogy najó megyek végigeszem az étlapot, erre odajön egy fickó, gondolhatod, hogy fel sem ismertem a dühtől, és nyúzott, hogy üljek hozzájuk.... Így az egész Scorpionsnak (akkor még nem tudtam) nagy mulatságára előadtam Krakkóba érkezésem történetét (már értem miért jöttek mások autóval -:) Így meghívtak, és díszkísérettel szállítottak a koncertre, aztán vissza, sőt kidobta a barátnőjét a főkocsiból, és oda kellett ülnöm, gondolhatod innen megúszni a "dolgokat", egy forgalmilag, a koncert után megbénült, városban.... Szerintem, jó üzletet csináltam én azzal cd-vel, innen necces ....
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))