bpmcwap bpmcwap
5
5
4
2018. július 12. | 12:46
#1

WIZZ AIR short? Már a retikült sem vihetik a fedélzetre az utasok, ha nem fizetnek érte!  

Módosította a WIZZ a poggyász szabályzatát. A repülőjegyben egyáltalán nincs benne még a retikül méretű csomagok fedélzetre vitele sem, mindenkitől elveszik a kézipoggyászt és a reptéri szarkákra bízzák!! Szerintem ez jó lehetőség egy shortra, mert most először a kártérítés miatt és a módosítások miatt fogják rossz hírét kelteni az utasok, később elmaradnak. Szerintetek??? 
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
2018. július 13. | 09:58
előzmény: #2  bpmcwap
#7
A hír nem igaz. 
Akkora pakkal ami befér az ülés alá simán felengednek. Abba pedig 5 napi cucc befér ügyesen pakolva
2018. július 12. | 21:32
előzmény: #5  pitcairn2
#6
ugyan, aki annyi összeesküvést lát maga körül, miért ilyen butaságok miatt aggódik?
2018. július 12. | 16:23
előzmény: #2  bpmcwap
#5
már régóta tartok attól, hogy végül vmi a fejemre fog zuhanni, annyi cuccot visznek fel a kedves útitársak a gépre...
2018. július 12. | 14:17
#4
En mar varom, hogy ingyen adjak a repjegyet. Mar, persze, csak akkor, ha nem akarsz tenylegesen felszallni a gepre. Mert akkor kulon ajtohasznalati dijat szamitanak fel. Hasonloan a kotelezoen megvaltando helyjegyhez, extra szolgaltataskent.
Asszem, a THM-hez hasonloan be kellene vezetni az AUTVRK-et (Atlag Utazo Teljes Varhato Repulesi Koltseg).
Ha tenyleg ugy lesz, ahogy itt leirtatok, az egyreszt egy burkolt aremeles, masreszt az utasok lehetetlen helyzetbe hozasa egy kis lovetta kicsikarasa celjabul.
2018. július 12. | 13:29
előzmény: #2  bpmcwap
#3

azt gondolom, hogy múlt héten összegre feleannyiért voltam moszkvában vízerrel, mint tíz éve istennyugosztaljamalévvel és ebben nincs benne az infláció
 
jövő héten meg vízerrel megyek londonba, ott nem ekkora a különbség, de jóval olcsóbban mint régen a szendvicset is adó légitársaságokkal.
 
úgyhogy én leszarom és ha kell, veszek elsőbbségi beszállást
2018. július 12. | 13:02
#2
Utazómajomról szedtem le az összefoglalót:"Ugyanitt olvasható, hogy aki nem vásárolt elsőbbségi beszállást, nem vihet magával semmilyen plusz táskát, zacskót, szatyrot, hátizsákot. Amit fel szeretne vinni a gépre, azt csakis a kezében, testére erősítve, szájában stb. szállíthatja. Hogyan néz ki a gyakorlatban? Egy képzeletbeli 40 × 30 × 18 cm-es téglatestbe belehelyezed a gyógyszereid, vizet, laptopod, ékszereket, telefonod, beszállókártyád, pénztárcád és mindent, amit fel szeretnél vinni a gépre. Ha nem lóg ki ebből a képzeletbeli téglalapból, akkor minden további nélkül magaddal viheted, kivéve ha ehhez szállítóeszközt (táskát, nejlonzacskót stb.) használnál. - forrás: http://utazomajom.hu"
Most 3,550 környékén jár és amúgy is eléggé fel van húzva. Dráguló üzemanyag, hőbörgő utasok. Mit gondoltok? https://www.londonstockexchange.com/exchange/prices-and-markets/stocks/summary/company-summary/JE00BN574F90JEGBXSTMM.html

Topik gazda

bpmcwap
bpmcwap
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE