“Vettem 137-ért és el is adtam 150-ért” ez azt jelenti, hogy azt adtad el 150-ért, amit 137-ért vettél. Ez az állításod ellentmond annak az állításodnak, hogy a tegnapit adtad el ma 150-en.
A tegnapit adtam 150ért a többit tartottam, és amikor már látszott hogy itt holnap is esés lesz akkor dobtam, én is sajnáltam hogy ennyi volt az emelkedés, de nem mertem átvinni holnapra.
A szinteket figyelje kedves batyam.Utana pedig arra gondoljon,hogy nem fognak mindenkit kiengedni akik regota beragadtak. Az mar koltsegesebb lenne.....es ez meg mindig nem a szeretetszolgalat.
Mi van most át Est-el? Egy csomó 1 Ft alatti értékű részvény van elég netszes tukajoknál, akik sok pénzt akarnak keresni ezzel a semmi értékkel. Bróker cégek is keresnének vételi és eladási jutalékkal is, így benne vannak, felverik. Mi lesz ezután? Továbbra sem ér semmit, de egyenlőre bukóban sokan nem akarják majd eladni, akár éveket várnak. Lehet, hogy még bocsátanak ki néhány új millió semmi értékű részvényt, és akkor is lesznek dilettánsok, akik akkor is vesznek, és beragadnak. A felügyelet vajon miért nem veszi észre, hogy ez piramisjáték, aminek a végén nagyon sok károsult lesz? Ez a rendszer nagy hiányossága!
Pedig Te komoly jogász szaki vagy, és aképpen MLékszem, hogy meglátásaid mögött határozott tudás lapul! Az, hogy nem értesz a TAhoz, meg ez-az....ne kicsinyeljed magadat! Pontosan tudjuk, hogy világosan látod ezt a pályát! Osztjuk a véleményedet sokan!
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.