A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Mivel 10% fölé nem megyek egy részvénykitettséggel sem nagyon szigorúan és ez alól csak az OTP kapott felmentést, ezért előbb leszek full-fire, mint 220M-m lesz Wabiban, de rajta vagyok mindkettőn :D
Persze, én alapvetően úgy gondolkodok erről, hogy akinek van, ott 10/8 keményen megdolgozott érte és csak 1-2 aki szerencsés volt vagy jól helyezkedett. Én a munkában, a szorgalomban, meg a jó döntésekben hiszek és ez eddig elég kifizetődő is. Jó úton járok én is, de azért 220-230 M-t nem tartok még egy részvényben :D De jelentkezem, ha majd igen ;)
Köszönöm szépen :-) Hosszú, fárasztó út vezetett ide, gondolkodom valami "FIRE"-höz hasonló dolgon, lassabb átmenettel. (Van már elképzelésem, de ráérek.)
Távol álljon tőlem, hogy a 2300 darab Wabimmal tanácsokat osztogassak, de remélem, hogy milliárd felett forgatsz akkor a tőzsdén (vagy pedig a Wabihoz valamilyen módon köthető voltál részvényesi juttatásokkal), különben az asset-allocation-ről lenne mit beszélgetni így 5 hónappal a választások előtt :P
Mondjuk ennek a részvénynek amikor kijön a jelentése, mindig akkor fosik be a világ, vagy jön a vámháborús bejelentés, stb. Ha már nem tud menni, mert rossz a hangulat, talán nem is esik.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link