A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Maradjunk annnyiban, hogy egyikunk se latta a banki hitel es lizing szerzodesekben a kikotott hitelfedezeti jelzalogok teljes listajat. De az evidens, hogy a bank legalabb a hitelosszeg 130%-ara kikoti a jelzalogjogot? Akkor jo. Innen kezdve, eleg nehez lesz a WABE vagyoni listajan talalni olyasmi ertekes dolgot, pl. targyi eszkozt, ami nelkul osszejonne a 300m EUR adossag fedezete folott (tehat kb. 400m fedezeti ertek), folott valami komoly ertek. Sot, az a gyanum, hogy a forgo eszkozok allomanyara, szamlazasbol befolyo osszegekre, a bankszamla vezetesere, es meg sok masra is a banknak jelzalogszintu elsobbsegi jogosultsaga van.
" A CEE Transport továbbra is fenntartja a lehtőségét egy vonzó M&A tranzakció elfogadásának a birtokában lévő részvények jelentős arányára vagy teljes egészére."
a) Zaro 1550, a support alatt. Holnap kitikus nap lehet. b)Nocsak. 2 eve azt hangoztatjak, hogy ok a legnagyobbak, egesz Europaban. Ez volt a strategia, nem? Igy kezdodik a website: "A Waberer’s a komplett rakományok fuvarozásának piacvezető vállalata Európában. Több mint 4300 kamionból álló modern flottájával és mintegy 7600 munkatársával, a társaság Európa 28 országában szolgálja ki sokszínű ügyfélbázisát. " Es nem megy a bolt. Akkor? Ki tudja/fogja megvenni?
Ez a kés már lehullott,de semmi forgalom nincs most... Valami kivárás van, 2000 ft könyv szerinti érték alatt figyelik a szereplők már a szakmában a régióban.
Igen. Szepen bedobtak 2Kt. Nincs senki aki felkarolja a papirt. Valaki nyomja le. Hetek ota latszik nincs a konyvben eladas. Ma 9kor sem volt 5-100-300daraboknal nagyobb elado a konyvben, aztan megerkezik leszorito emberunk es teszi be az 1846-1946os eladast, utana megremegnek es ledobjak. En hagyom magam a papirban levinni 1Ftig is az arat, 17millat csak er a ceg
Dunahouse-zal egyszerre volt IPO. Az a kamu papir meg ATHn van ingatlanos jutalekokbol, amit szanaszet osztanak egymas kozott, ez a papir meg ATLen. Egyeduli papir ami ebben a hatalmas billban ATLt csinalt nulla emelkedessel. Eletszeru..
mi lehet azokkal akik beugrottak 5000 en ? elég szarul van szervezve ez a cég ha egyszer azt mondták vegyenek drága pénzen kamionokat hitelből és most utóbb azt ,hogy le kell építeni.
Van cash a cegben, vettek kamionokat folyamatosan a felesleges es tulkoltest szoritjak le, mert feleslegesen all meg 50uj kamion a telephelyen. Jo ez, csak mas nem ertekeli. Mire rajonnek keso lesz, mert akkor mar nem tudnak majd venni. Amig meg nem latjak leirva a javulast addig nem vesznek
Nem tudom mennyit vettek, vagy mennyit nem vesznek, ez csak pelda volt. Gondolom ha van 700kamion, egy bovitesben 50darab realis. De lehet csak 10darabrol van szo. Kozgyulesen nem tunt ugy, mintha barkit is erdekelne rajtam kivul az arfolyam
A 72%os tulaj nem fog tudni eladni 12milla reszvenyt piacon, 1Ftnal lehet sikerulne, de ugye mar itt is eleg nagy veszteseg lenne, nemhogy olcsobban. Erste elemzo azt mondta 4000nel sem adta el, alatta plane nem adja
ennek a papírnak a reális ára valahol 4-5000 közt van így látatlanban is. Iszonyú sok embert eltart , az iparág nélkülözhetetlen csak egy kicsit racionálisan kell mükődtetni és nem lopni
Beragadtál és a keserűség beszél belőled. Nem minden trade sikerülhet. Dunahouse nyereséges, fizet osztalékot ez meg nem nyereséges, nem fizet osztalékot. Így inkább azt veszik az emberek, érthető okokból. Nem kell minden shit részvénybe beleugrani, csak mert egyszer, netalán, a spekik ráugranak, mert Hathor bácsi felbeszéli. Ugyan már.
En is ezt mondom, hogy semmi kozom az emelkedeshez, nem kell azert emelkednie. Ez sem emelkedik, el is ismerem. En regita elkeseredett vagyok a papir arazasa miatt, azert is vettem, nem csak akkor, amikor vettem. Azt mondom, hogy van, nem adtam el, bukoban vagyok, elimerem.
En meg mindig azt nem ertem, hogy amig 450rol 350re jott le a benzin arfolyama, azt miert nem linkelte senki. Masik, hogy az arfolyamot az sem erdekelte. Tudomasom szerint akkor sem szaguldott ra
Mindekivel elfordul, hogy rossz tradet csinal. Az nem baj. A baj az, hogy ha valaki nem latja be, es hagyja hogy a kis bukasbol nagy bukas legyen. Az a 1540 -1 tick szint, az meg mindig eleg jo stoploss. . AMugy meg az ervelesed helytallo, mert tenyleg ez a WABE papir az, ami hatalmas bull piacban, es annak ellenere allandoan ATL-t csinalt. Mar jo masfel eve folyton. Muszaj tudomasul venni, hogy nem, ez nem veletlen. Jo oka van.
Ja magyar piacon, valamiert eurot hittem az euros nevertek miatt. Szoval a magyar piacon 0.35HUF Ftert. Ahhoz jo par limites nap kellene. Nekem 1Ftot is meger az osszes reszveny. Alljak be annyival oda?
Ninc eselyed, hogy 1Ft/rv venni tudsz WABE-t. A bank sokkal elobb bedonti WABE-t, es rateszi a kezet a hitelek jelzalogara, a ceg vagyonara. . Most van 176m db reszveny, es egyenkent 1560Ft ar, szoval az egesz ceg megveheto apropenz 27MrdFt elleneben. Oke, a kivasarlo adhat 10% premiumot, legyen 30Mrd. A masik oldalon van 300M EUR adossag, azt is kapja a ceggel. Az eppen 97Mrd Ft. Kinek kell igy is? . Namost, 2 percre ulj be a bank helyebe. Van kinntlevo hitele 97MrdFt, es a ceget a piac 27Mrd-re ertekeli. Nos, ezt meddig fogja turni? (most hagyjuk ki, hogy tobb bank is benne van a sz@rban). . Akkor a ceg fo vagyona a leasingelt 4400 kamion, azok egyenkenti erteke 97Mrd/4400=24mFt. Persze csak iden ennyi, jovore ebbol a futasteljesitmeny alapjan le kell irni ugy 4mFt/db erteket. Akkor mar a bank --- ha rakenyszerul… mar csak 20MFt-ot kap egy kamionert, Mennyi evig fogja turni ezt? . Az egy dolog, hogy a hitel igazgatokat, akik ebbe belevittek, mind kirugja. Dehat ekkora bukas mar a bank profitjat is elviheti. Akar tobb evre is !
ez egy működő vállalkozás nem pedig egy értéktelen vacak mint ahogy itt kifejtetted, rengeteg embert eltart , a szolgáltatás amit végez nélkülözhetetlen és komoly összegeket kap a tevékenysége után és senkinek nem érdeke ,hogy bedöntse.
Igen. Szerintem kevesen mertek fel a ceget. Csak a hirekben olvasott negativ hatasokrol olvas mindenki. Olyan ez mint nagyanyam. Mindenki azt hall meg, amit akar.. es azt lat meg, amit akar..
Na ja, meglágyul a hitelezők szíve, mert Gyurika cégéről van szó. Szegény piac meg milyen h.lye, hogy rosszra értékeli a céget! Emlékeztetőül: -3 % és új mélypont. Micsoda h.lye a piac, mi?
"Nemzetközi flotta:A Waberer's Csoport rendelkezik Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb saját tulajdonú nehézgépjármű flottájával. A több mint 4300 saját tulajdonú és további 600 szerelvényből álló minősített alvállalkozói flotta egyedülálló fuvarkapacitást és rugalmasságot biztosít az Európai Unió területén. A gépjárműparkot EURO 5 EEV és EURO 6 környezetvédelmi besorolású, 2 éves átlagéletkorú nyergesvontatók alkotják. Belföldi flotta A Waberer’s Csoport, Magyaroszrág piacvezető logisztikai szolgáltatója rendelkezik Magyarországon a legnagyobb és legmodernebb saját tulajdonú belföldi fuvarfeladatokat ellátó vontató flottájával. Vállalatunk közel 500 nyerges szerelvényből álló hűtős és ponyvás flottája egyedülálló hazai fuvarkapacitást és rugalmasságot biztosít a megrendelők számára." A Waberer's CsoportA Waberer’s a komplett rakományok fuvarozásának piacvezető vállalata Európában. Több mint 4300 kamionból álló modern flottájával és mintegy 7600 munkatársával, a társaság Európa 28 országában szolgálja ki sokszínű ügyfélbázisát.
ha 500 lesz a gázolaj akkor ideje a fidesznek csökkenteni a jövedéki adót, amikor leesett megemelték és azt mondták, ha emelkedik akkor majd csökkentik... nem nézne ki szépen, ha a fidesz alatt bedőlne egy ekkora magyar cég...
"Földgáz meghajtású kamionokkal bővülhet a Waberer’s flottája2018.08.12Sikeresen zárult a Waberer’s-nél a földgáz meghajtású kamionok két hónapon át tartó tesztelése a teljesrakomány (FTL) fuvarozásban, amelyben a vállalat együttműködő partnerei a Shell és az IVECO kamionok kizárólagos hazai forgalmazója voltak. A kedvező üzemeltetési adatok és a környezeti hatásvizsgálatok eredményei alapján a Waberer’s az immár 4400 kamiont számláló flottáját 2019-ben LNG (Liquified Natural Gas, cseppfolyós földgáz) meghajtású, illetve CNG (Compressed Natural Gas, sűrített földgáz) üzemanyaggal működű IVECO kamionokkal bővítheti."
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link