A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
mint régi motoros írok mert szerencsére még vannak itt értelmes régi játékosok. Nincs waberersem, egy dologban javítanék nem örült emberekkel van tele a piac hanem pénzügyi analfabétákkal akiknek alapvető pénzügyi , közgazdásági ismeretük sincs. Persze ehhez az is kellett, hogy sokan ezeken a hulladékokon degeszre keresték magukat és nem látnak kockázatot. Továbbá vannak olyan varázsszavak mint a nyolcadolás, századolás amelyre ugranak. Itt rációt ne keress, ezért van az, hogy ma már a funda mint fogalom megszűnt létezni max a professzionális befektetőknél számít.
Bux ATHn ma is. Ez a papir ket eve esik vegig, most 30%on. Miert premium kategorias, miert nem minositik le, ha ez egy fos ceg, rosszabb mint az ures estmedia, ami 1.5rol 150re ment kozben, vagy konzum opus, ami most kezd nyereseget termelni, de mar ket eve 100szorozott mindketto negativ eredmenyek kozben? Nagy baj van itt, es valami nem kerek. De elfogadom, hogy en vagyok a hulye. Newtom is azt mondta tozsdei palyafutasa bukasan: "ki tudom szamolni a mennyei testek mozgasat, de az emberi orulettel nem tudok mit kezdeni." Legyen ez a zarszo. Viszlat!
egyetértek, a gond csak az, hogy olyan alapvető fogalmakkal sincsenek tisztában mint kapitalizáció, saját tőke stb..stb.. ezt használják ki..pénzügyi analfabétizmus tisztelet a kivételnek
Az a baj, hogy poziból beszélsz és ez miatt nem tudod objektívan szemlélni a céget. Ha esik, az szándékos letolás. Ha IPO 30%-án is adják, akkor ezek hülyék.
Ettől a “nyolcadoljuk a papírt, majd sokat fog érni” baromságtól én is megőrülök. Bődületesen primitív speka trükk, ez különösen jól belátható egy forintban nyolcszámjegyű árú rv esetében (lásd 4ig, Konzum). Érdekes, hogy a Munich Re részvényt (közel 70ezer Ft/db) nem darabolják, de nem is kell, mert értelmes ember tudja, mit vesz vele.
Valahol igazad is van, meg nem is!Szerintem a fundamentumok dontoek egy papir htavu megitelesenel.A 70.000 Ft/ db pszichologiailag -- pszichologiailag magas!!!, ( AZ emberi dontesek nem mindig racionalisak!)
Nézd, a 70ezer/db-ról lehet vitatkozni, de a 2-3ezres papírokról szerintem nincs értelme. Ott csak trükk az egész. Pont az ilyenek miatt nem teszek már (új) tőkét a bét-re, mert ezek miatt a játékok miatt egy agyrém lett az egész.
Annyia fura, hogy 1750alatt tobb hete meg egy ezres eladot sem latok a 10es eladoi konyvben.A vevoire szort la a leszorito emberunk. Szoritja le az arfolyamot, mert rajta kivul senki nem akar eladni.En igy latom.Teny, hogy ettol meg csokkent, es pont ezert csokkent
Hetesen sem, naposon sem nez ki ki ez most meg jol. Viszont, valoban, elobb-utobb johet egy (b) hullam, ami elvben visszanezhet 2300 szint kornyekere (ami az elozo wave(iv) volt. ) De szerintem ahhoz hogy (b) elinduljon es teljesuljon a feltetele hozza, ahhoz kellene meg egy eses, hogy beinduljon. Ugy 1300 kornyekeig. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190411v00pqb0t.jpeg
Itt is johet barmikor barmi.Chartrol beszeltunk.Itt szetutes van.Nem mondom igy lesz, de ha chart, az is chart.En hiszem, hogy kepes ra.. Ettol siman eshet, a piac igaza miatt. Most +3.48%
Elliottos Ad szerint is fordulhat: "Wabi: https://www.tradingview.com/x/XV9SZmHm Egy fordulós gyertyakombinációval hinnék benne, az írt ideális áron fordulni látszik (1580-1600), ha elindul, majd jön a follow through, akkor könnyen a jelzett zónában találhatja magát. Felfelé korrekció megy/mehet, de 25% emelkedés simán benne van. (exp flat c.je) Ad"
Holnap közgyűlés a Magyar Tudományos Akadémia könyvtárának konferencia termében a Lánchíd lábánál. Elég jól megadják a módját a közgyűlés helyszínének. Ezt még a Csányi féle Sofitel pince szinti konferencia terme sem überelte. De mire ez a flanc, ha minden nagyon rossz, és IPO 30%ra estünk? Nem értem. Wabi telephelyén is lehetett volna egy kamion platón ilyen árfolyamon..
HA nem esik 1560 support ala, akkor ennel az 1800-2000 target savnal tobb is lehet benne. Ha meg daytrade szinten nezzuk, akkor a fibo 78%nal van, szoval eleg gyengecske ujra. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190415v00ped9cq.jpeg Most eppen ostromolja a 1590 szintnel, szoval en megis kitennem a stoplosst 1550 szintre.
Igen, ezek csendes 1.25%al novelik az egyik fontos koltsegtetelt. Most az uzemanyag negyedvenete 33M EUR, eves szinten 130m, szoval az 5 Ft megemeli a kozvetlen kiadast 1.3M EUR-a, tehat ? elvesz ugy 1.3M EUR osszeget a profitbol (mar ha lenne).
Az az erdekes, hogy amikor 430rol ment le a benzin es gazolaj ara 350re, akkor senkit nem erdekelt, nem volt naponta belinkelve, megis esett az arfolyam a kb 50-80Ftos csokkentesre. Tudim ennel a cegnrl minden baj, jo nem letezik
egy dolog biztos a nagyvárakozások közepette: 1570-en forog a papír és sokkal sanszosabb a további szakadás, mint bármiféle emelkedés. Egy felpatt lehet benne, de erre bazírozni sztem baromi kockázatos, főleg más papírok kilátásai fényében. Szerencsére van olyan fórimtársunk, aki 3-5 évben gondolkozik tartani a cuccot, véhetően így is lesz :D, neki sok sikert!
Hat ez az ;-) HA esik a gazolaj ara, akkor WABE esett. Nade, most a gazolaj ara emelkedik ! Ja, hoppa, ez nem olajfinomito, a kurv@ eletbe, hanem olajfogyaszto !! Szoval, akkor most ellenszelben hogy fog esni, ha mar az olaj-hatszelben is esett? Nehogy megsertodj, csakk viccelek.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link