A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Kgfb piac. Több biztosító azért emelt mert nem szeretnének teherautóval foglakozni aminek az oka: Sok kezdő sofőr töri az autót. Nálunk pedig a gyakorlott sofőrök elmennek külföldre hiszen ugyanazt a munkát kell végezni ugyanott csak nagyobb bérért. Nyugaton pedig a biztosítok nem trüköznek azzal amivel itthon, hogy a kár kifizetésnél avultatást is elszámolnak. Így egy apróbb lökhárító sérülésnél is majd milliós kárról beszélünk. Ezt pedig be kell árazni az éves biztosítási díjba. Itt jön az, hogy nálunk sok a kezdő, gyakorlatlan sofőr aki elvégezve a CE jogosítványt beül egy 40 milliós szerelvénybe, megtapasztalja a nálunk sokkal sűrűbb nyugat-európai forgalmat és bizony kisebb nagyobb balesetet okoz. Senki sem születik profi sofőrnek. A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetni ilyen-olyan formában. https://index.hu/kulfold/2016/07/26/egyesevel_pattannak_le_a_kerites_deszkai_a_magyar_kamionsofor_tolatasatol/
Ebbol egynagyon eles felpattanas is lehet. Es erdemes lesz az elso napon, es jol elkapni. De nem elkapkodni ! A napos charton az RSI-ben meg eshet 7 pontot, de az a gyanum, hogy elobb fog felpattanni ennel. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190307v00pjb4s6.jpeg . Daytrader szinten a 60min charton 1640 az utolso ellenallas; ha azt atuti, onnan BUYSTOP.
Szegeny azt sem kepes ertelmezni, ha valaki beirja neki, hogy hova tegye a buystop-ot. Azt meg vegkepp nem ertheti, hogy naponta 1-2 alkalommal a 60min chart alapjan lejjebb kell majd vinni, ahogy az egymas alatti ellenallasok az eses kozben kialakulnak.
TA alapján ide csak leszúrni kellett volna lejönnie az árfolyamnak. Úgy tűnik egy (%-osan) megnyúló 5. hullám van. Illetve nem tudunk (sok)mindent. 2500-1500 az igen 40% esés pár hét alatt... A forgalom is, és a fórum is rendesen felbolydult. Többen figyelik :) Napos 50MA egyszer majd meg lesz...
"Mondj is valamit, ne csak beszélj..." ezért olvastam örömmel most délután zolika írásáit, ezek voltak még: "-Micsoda érvek. Bezzeg te már 3 éve regisztráltál ide, ez ám a valami. :D :D :D" -Este pedig akár eső is lehet, vagy erős szél. Komám, hogy mi LEHET, azt mindenki tudja.
hát persze :D és mindezt a WABS topicban :DD komoly partiarc lehetsz sráci :D Toljad tovább erőből, csak ne köss bele pofátlanul más véleményébe, olyanéba, aki már az eddigiekkel kivívott némi respektet itt, szemben a te primkó böfögéseddel.. Viselkedj és vagy tegyél hozzá valami tartalmasat, vagy a dühöngőben levezetheted a bukós frusztrációdat ;)
Na, mi a tipp, benézünk ma ezerötszáz alá? Az a baj, hogy ilyen gyászos előzmények után történhet itt kb. bármi, nem valószínű a komoly (belátható időn belüli) emelkedés. Sokan még ma is emlegetik a Matávos buktájukat, pedig az nem ma volt, itt is biztos mély nyomok vannak már sokakban.
Miután az index is kitárazott/fog, 1k alá reális (~80%) eséllyel várható. Egy biztos, aki 5k körül vette, az nem lesz 0-ban az elkövetkező pár éveben :D
Miért, a nagybüfik szerinted most örülnek? Lehet, én még idegesebb is lennék, ha a biztosításba (bef. alapba, stb.) fektetők pénzét basztam volna el erre, nem pedig a konyhapénzből egy keveset. :)
Egy barátom vett anno az IPO keretében. De én se sokkal lejjebb szálltam be, 4600-4900 között. Ahogy a Hét mesterlövészben elhangzott: “Pillanatnyilag jó ötletnek látszott.” :)
Az nekem TA. Dupla alj, emelkedo indik mellett. Stop alatta, ha nem jon be. Kattant. Nincs ezzel baj. Maganak is tudnia kene, csak szereti ezt a jatekot, mikozben folyton indikatorokra hivatkozok barlangjaban.. BB igy, BB ugy.. Nekem mindegy. Felolem 1500rol is pattanhat, nincs ezzel baj, csak mondtam, hogy 100as es 500as pszicho szint
Én azt tanultam a tőzsdéről, ha valamit már mindenki gyászosnak lát, a bottal sem piszkálnád, na pont az kezd majd elindulni. Én most úgy látom most ilyen a waberers, régebben azt olvastam állandóan ennyiért nagyon jó ötlet, most meg, hogy már 1200-1300 as vagy még ennél is lentebbi árfolyamokat vizionál mindenki. Ezért gondolom, hogy ez a long ideje.
En most nem veszek semmit. Ez a piac nem az en piacom. Kivarok. Itt szerintem lehet tankolni, lesz fentebb, meg az 1800as vetel is. Felfele nem lehet majd kapni, torvenyszeru dolgok ezek. 100darabbal semmit nem erek. 1000darabbal is kinevettek ennyit vettem csak. Azzal is minden 100pont eses 100ezer buko. Feleslegesen jatszanam meg elore. Most a minuszba kerulheto szamla nem az en piacom
Nézd meg esik már egy jó ideje semmi emelkedés, ott van a Cece kikerülés, mindenki esésre gondol, vagyis ami a többségnek fáj az van akinek jó lesz, nagyon nagyon jóóó.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link