A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
A kezdés nem rossz, remélem mutatja az irányt a 2025-ös évben ez a jó kezdet. BUÉK mindenkinek , remélem , hogy ebben az évben 30-40 %-os árfolyamnövekedés minimum lesz ebben az évben.
Semmi extra. Valaki megvárta, ameddig az árjegyző lelép és bepakolt 1250 darabot piacin záróba. Neki eladhatta volna magasabb áron, de úgy gondolta inkább leköti helyette.
Nyomdán is öntöttek, pannit is megpróbálták, de valaki rájuk pakolt vagy 7k-t 1660-ra a záróban xd. Nagyon furi a mai nap. Chartban jeleztem, hogy rövidtávon korrekcióra számítok kb. 3790-3850-ig, utána várom a következő szintugrást... tavasszal már mindenképpen pörögnie kellene
Valamelyik m.jom vergődése ez a lenyomogatás.. ezt csinálja/csinálják hónapok óta. Lehet, hogy a jegyző algoritmusát tudják ezzel kihasználni? Tud forintozni így egy sávban?
Az a gáz amúgy hogy nem is nagy pénzekkel teszi. Azonnal beborul amint valamelyik nagy belép ide és elkezdi felszippantani. Kiváncsi vagyok amúgy, mikor töri át a 4000-et újra. Akkor már nem tér vissza ide újra, 4800-nál lesz ugyanez a játék. Türelem, türelem…
Ezt amit ide írok az Alteo topikba is leírtam.. Szerintem a a wabi ezen a szinten olcsó… Meg fog ugrani az árfolyam és jönnek a buta beírások ez most miért indult el, basszus lemaradtam róla, Stb.. Szerintem most kell venni mert utánna csak a sopánkodás lesz… Mindenestre én az a Alteo topikba is szóltam 2’hette Gondoltam itt is szólok..
Ha itt is lenne célár emelés akkor itt is lenne azonnal egy 700-800 ft-os rally. Szégyen, hogy itt még nem jöttek ki új cél árakkal, de ami késik az nem múlik .Én megvárom.:)
Kispapírok között 3 fundásan nagyon erős és befektetők által megbízható cég van: Nyomda, Alteo, Waberers Ezek közül az elmúlt időszakban csak az utóbbi nem lódult meg még eléggé, főleg ha a célárakat nézem...
Az még a wabinál is alulértékeltebb szerintem pontosan azért, mert nem nyerték még vissza kellően a befektetők bizalmát. Ami az olasz ügyekben történt az elég csúnya volt, és bár a helyzetet utólag kezelték, nem lettek sokkal kommunikatívabbak a részvényeseik felé, a wabi-alteo-nyomda menedzsmentet hitelesebbnek gondolom. Meg ha választanom kéne egy viszonylag független, egy Hernádi-közeli, egy Tiborcz-közeli és egy lölő-közeli vállalat között, akkor biztosan utóbbit választanám legutolsónak xd (Mondom ezt úgy, hogy a cigben van jelenleg a legnagyobb pozim)
Tavaly is jó volt a cég … Aztán leült a történet . Gondolkodtam ma visszavegyem - e .. Egyenlőre nem haraptak a népek rá . A jelentés messze .. Figyelem de kivárom mit fog produkálni a gazdaságunk januárban . Egy bajom van főleg vele , beleülős részvény 😂 Én Cigbe vagyok benn osztalékra.. Talán ott lesz a legnagyobb oszti rally , illetve ők szoktak legkorábban osztalékot fizetni a Dunával . . OTP certikszépen hoztak .
Kérlek ne próbálj meg P/E, P/BV, EPS stb. mutatók alapján egy osztalékpapírt összehasonlítani egy növekedésre törekedő céggel. Zwack pl. szerinted miért emelkedik folyamatosan 18 körüli P/E mellett? Sokkal összetettebb kérdés ez, mint gondolod...
Nem tudok betenni Waberer megbizást,folyton lefagy a rendszer,hónapok óta,de csak ha Waberert akarok betenni,minden mást visz!Lehet valaki blokkolja,hogy 4000 alatt tudjon folyamatosan gyűjteni?Holnap bemegyek a bankba,egyszer Deltával jártam már ugyanígy!
Milyen platformon?. Nekem nyáron volt többször hogy gyenge internetjelre nem tudtam megbízást adni, molra ötre tudtam de waberersre nem és KBC-s vagyok
Ami jó, hogy a várva várt céláremelések jönni fognak. Rossz hír nincs, habár érdekes az a felvetés, hogy a Gránit Bank kivásárolná a Gránit biztosítót és ez a részvényeseknek értékteremtéssel járna. Ennek én nagyon nem örülnék, mivel az aranytojást tojó tyúk kikerülne a cégből.
Egy korábbi nyilatkozatukból mintha arra emlékeznék, hogy ez leghamarabb 2026-ban valósulhat meg (már ha egyáltalán tervezik). Egyébként a Q4-es eredményekben benne lesznek már a Posta Biztosító számai?
Az integráció sok macera és a Posta egy sokkal nagyobb biztosító, tök reális lenne eladni a Gránitot. Ráadásul a különadós sztori is lassan a múlt lesz, szóval a Posta termelni fogja a cash-t szépen 2026-tól.
A pontos részleteket nem ismerem, ezért tévedhetek, de szerintem 2024-et nem érinti még, vagy legfeljebb a december hónapot. 2024 november 29-én záródott le az adásvétel folyamata.
Azért az kemény, hogy azon felül hogy megkapta a wabika a gysev-et, további 500km vasútvonalat még hozzájuk csatolnak... szerintem a piac még nagyon nem árazta be a magyar állam és a waberers "kooperációját"
Lehet látni hogy kitörése előtt van az árfolyam, Ez egy türelemjáték nyilván senki nem akar az első lenni az indulásnál de a föl viszik 4000 fölé a kibaszott sokan rá fognak ugrani erre a részvényre mert nagyon sokan szemmel tartják csak nekik még nyilván ráér a vétel vége ezeken a szinteken van A részvény… Ahogy elindul kurva sürgős lesz mindenkinek majd meglátjátok ugyanez volt az Alteóba is 4000 környékén. Én ezen a szinten ahogy van pénzem most is veszegetem.. Jobb most venni 4500-on
A Waberer's a GYSEV-Cargo-t veszi meg, ami a GYSEV 100%-os leányvállalata, és vasúti árufuvarozással foglalkozik. Az átadott vasútvonalakat nem a Waberer's által megvásárolt GYSEV-Cargo, hanem a GYSEV "kapta meg", ezekhez a GYSEV-Cargo-nak, és így a Waberer's-nek is nincs köze.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link