A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Lehet, bár érzésem szerint aki állampapírba tette a pénzét, azok zöme nem érdeklődik részvényvásárlás iránt, maximum sima befektetési alapba pakol át, olyanba, amilyet a banki tanácsadó éppen ajánl neki. De ezt csak szubjektíve gondolom, tényekkel alátámasztani nem tudom.
Egy része igen, egy része nem. Vannak akik részvényeznek, de a közel 20%os hozamok miatt inkább az állampapír mellett döntött. Most másabb már a helyzet, visszatérhetnek a részvényekhez.
Közel 2000 milliárdról van szó. Ha abból néhány tízmilliárd találja meg a BUX-ot (annyi megfogja!) és annak a 10%-a a kispapírokat, akkor az a pár milliárd forint is a napi 5-20 milliós kispapírokban csodát fog művelni még akkor is, ha mondjuk 3 hónap alatt érkezik meg.
Nem remegő kézzel tartom, csak felbasz ez az érdektelenség. Sok van igen, majdnem 30k már. Tegnap már a privát bankár hívott, hogy tudna jobb befektetést. Picit nyűgös vagyok, hogy itt bassza az árfolyam a rezet.
Én nagyon meg tudlak érteni!!!!!!!! A pénz arra van,hogy termeljen hasznot!!! Egy ilyen jó cégtől meg elvárható/lenne Hamarosan meg fogják húzni… Kitartást neked/nekünk
Köszönöm! Kitartás! Továbbra is bízom benne, azért is tartom és bővítgetem a pakkot. Viszont kitűztem egy időtávot, ha nem kezd megmozdulni, akkor le kell építenem ezt, mert elmegy a világ mellette
De a penztermelest nem havi szinten merik hanem eves! Es ha mar itt tartunk… reszvenyt altalaban 5evre vesz az ember. Egyebkent mindig van jobb, mivel mindig megy valami. 😅 majd ez is sorra kerul. A magyar gazdasag allapota aggaszto egy picit viszont. Nemtudom hogy hat a wabira
A fogyasztás azért csak beindul előbb-utóbb, illetve állítólag már beindult. Autókat is csak egy darabig nem vesznek az emberek, aztán amikor kicsit helyreállnak a lehetőségeik, pótolják az elmaradt fogyasztást. Amúgy ha esetleg elmondanád, hogy mikor volt jó a magyar gazdaság állapota a kiegyezés óta... :)
Hírre adva lehet kiszállni általában nagyobb mennyiséggel. Azért nem szoktak a részvények a jó hírre menni egyből, mert sokan akik nagy pakkal akarnak kiszállni a hirtelen jött vételi erőt kihasználják.
Ha a kisebb cégek bedőlnek, annak mindig a nagyobbak örülnek minden szektorban. Ki tudja, talán még a kamionsofőr hiányt is tudja egyes cégeknél enyhíteni.
Pontosan, ez leginkább monopolisztikus versenyhez hasonló piacszerkezet néhány naggyal és sok kicsivel. A piactisztulás a nagyoknak kedvező, a Wabinak is.
3400 -> 2800... Ha ez így marad, akkor ezek a szintek. Rég nyúltam ekkora fosba, kénytelen vagyok végignézni, hogy ezen az éven az itt befektetett pénzem masszív mínuszt "fialt".
Én is nyakig ülök benne… Nyílván nem akkora összeggel mint te… Nyilván nem adok tanácsot de én eddig nem adtam eztán nem fogom.. akkor ki ülöm.. Nem is tudom milyen részvénybe raknám szívesen.. Nem akarom elhinni hogy ennyire szar a cég!!!! Jöhetne már a kurva életbe egy jó hír!!!
Tartom én is, de ezen sajnos nagyon bealudtam.. felültem a hype-ra még amikor 4100 környékén volt, hogy ez menni fog 5000 magasságába. Bízzunk benne, hogy kárpótolni fog a kitartásunkért cserébe valamikor.
akkor úgy mondom, kb 2015-2019 közt nem volt gyászos, de lehet csak azért, mert a régiónk szépen hasított, illetve az alacsony kamatok aranykora volt. Aztán indult az indokolatlan pénzszórás, eu pénzek hiánya, agyatlan magas infláció (amit még mindig nem hevertünk ki), régiós kockázat és a nyugat gazdasági lassulása nálunk persze 3x jobban érvényesül(t). De legalább van inflációkövető adóemelésünk! :)
Tudom hogyan jött ki, és mivel a 17 milla az eredeti követelés, ezért borítékolható hogy peren kívül ennél kevesebb a megállapodás! Szerintem max 8-10 millió lehet!
Ebben igazad lehet, erre most gondoltam én is, viszont nem hiszem, hogy ennyit elengedtek volna neki ennyi év után , amikor a pert biztosan megnyerték volna.
Én azon csodálkozom, hogy pár millió Ft -tal 2-3 %-al is le tudják verni az árat. Szörnyű azt látni, hogy mennyire nincs vételi erő,hetente nagyon komoly pozitív hîrek jöttek és estünk 300ft-ot.Ezt most már csak a tényleges eredmények mozgathatják meg, de már ebben sem hiszek.😠
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link