A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ami fontos lehet még és vártam tőlük választ: A Külgazdasági és Külügyminisztérium irányítása alá tartozó HIPA Nonprofit Zrt. arról tájékoztatta a Waberer’s Csoportot, hogya 2023-as évben kapott, jogi kötőerővel nem rendelkező debreceni raktárfejlesztési támogatási ajánlatot visszavonja,Magyarország Kormánya ezen beruházáshoz nem kíván támogatást nyújtani. A Waberer’s Igazgatósága a megváltozottfinanszírozási lehetőségek figyelembevételét követően azt a döntést hozta, hogy módosított műszaki tartalommal, de eredetiütemezési terv szerint, 2025. év végéig meg kívánja valósítani ezen raktárlogisztikai fejlesztést Debrecen ipari zónájában tekintettel ezen régióban megjelenő ipari beruházások várható logisztikai keresletére.
Majd akkor nézd meg mennyire lesz érdektelen ha a Posta biztosítóról Kiderül hogy milyen olcsón vették és mennyi hasznot termel… Én elégedett vagyok időm van ezt vártam egyszer majd meglátják ennyi.. Ráérek benne ücsörögni 2000 Ft óta folyamatosan veszem akkor is ráértem🤣🤣🤣🤣
Hát nem nagyon... Kb. a sajtóanyagból vágták össze a szövegeket mindenhol és kalap-kabát. Nem baj, a mai jelentés megerősített abban, hogy nincs rossz helyen a pénzem. Van még 40% szabad tőkém, ha mégis lefelé nyomnák, akkor meglesz annak is itt a helye.
A múltkor még dögszagot feltételeztek ennél a részvénynél. :) Szerencsére nem lett igazuk. A körülményekhez képest szépet jelentett, de az igazi emelkedés a Posta vizsgálat zárása után fog beindulni. Az jó , hogy van annyi pénze, hogy zsebből kifizeti a a Posta Biztosítót. Középtávon szép kilátások vannak itt, érdemes ezen a szinten bevásárolni, csipegetni.
TA jelezte hogy ma valszeg pattanni fog a nyomda. Én a wabikát is nyomon követem, mivel benne is látok potenciált, de egyenlőre grafikon alapján nem indokolt hogy most pattanjon. Fundás hírtől várnék itt majd inkább áttörést...
A kedvetekért megosztom a wabika jelenlegi állását: https://invst.ly/17cmsv Ugyan már hosszú ideje csökkenő csatornában mozog, a trend erőssége gyengül, és több fontos támaszszint is van az árfolyam közelében.
Inkább legyenek rendes befektetők egy részvényben, mint szerencsejátékosok, akik 1-2 napra vesznek részvényt. Ha emelkedik egy részvény megjelennek, de a legkisebb csökkenésre már dobják is be az egész packot. Ügye elértük a 3800Ft-ot, így lassan meglátjuk mit szólnak azok hozzá, akik több százezer darabot vettek annak idején Jellinektől ezen az áron.
Amit en csinálok az TA. Amit te csinàlsz az buy and pray :))) Amugy van wabim csak kevés. Egyelore ilyen mozgas mellett hold. Majd veszek ha megtalalja a helyes iranyt. Ez most nem az sztem te is belátod.
Szerintem akik beszálltak a Jellinek helyére 3800-on stratégiai pakkokkal, nem 1 évre terveznek, hanem többéves távlatban gondolkodnak, nem nagyon izgatja őket, hogy most éppen 3,7 vagy 4k a pillanatnyi árfolyam. Inkább a fundát, folyamatokat, projektek haladását figyelik, aztán az árfolyam majd megy ezek után. :)
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link