A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
"A Waberer's Csoport: A Waberer’s a komplett rakományok fuvarozásának piacvezető vállalata Európában. Több mint 4300 kamionból álló modern flottájával és mintegy 7600 munkatársával, a társaság Európa 28 országában szolgálja ki sokszínű ügyfélbázisát." Mirónak nem véletlen szürreális a helyzet. Nutex egy fő dolgozó, Estmédia egy fő dolgozó, meg a többi, oda 1000milliókat tolnak a spekik, tevékenységek nélkül. Itt 7600dolgozó, 4300 kamion. Érték, tevékenység. És 4MFT az eladói oldal a 10es könyvben.. beteg.. majd az idő meghozza a választ
a 20-as könyv végén van még 200 000 db vevő, de ők nem kockáztatnak, mikor először leesett 1800 alá belevettem, de a következő nap el is adtam, jó kör volt, de azóta nem merek belevenni, mert az éves jelentés még beijeszthet, ráadásul a gázolaj ára alig esett, és az is visszaemelkedett, az új vezérnek pedig idő kell, az ilyen papírokat akkor szoktam venni, ha pánik esés van, és a visszapattanásban adom is, olyan üres a könyv, hogy mindkét irányban benne van a 10% percek alatt ....azt is megfigyeltem, hogy ha jó hír jön itt megpróbál rá emelkedni, ha segítenék szárnyalhatna is, de mégis esés lesz a vége.....sok szerencsét
Milyen értéken van az a 200.000vevő? Amúgy minden reggel beáll 30.000vevő 1750re is, 10. ajánlatra a vételi oldalon, de ahogy elindul a kereskedés, kiáll. Egyébként volt árjegyzés wabiban, az miért állt le? Nem kéne folyamatos árjegyzésnek lennie?
Nekem teljes irreális a 30%os árazás, ahogy Erstének is. Nem lehet tartós, ha véletlen esne is. Itt az új vezér is, válságmenedzser. Majd az idő megválaszolja.. Addig is sok pénzt mindenkinek. Én azért is rögzítem a véleményemet, hogy lássam később mit rontottam el, ha elrontom. Képtelenség az egész
reggel 8.50kor 1855volt az indi 100darab vétellel. Csont üres volt eladói oldal. Most megint egy tétel tölti be a könyvet 1840-1800között. Valaki nyomni akarja le még. Hát menjen ha akar
Az a baj, hogy Miro is előrevetítette, hogy Q4-re még gyenge eredményt vár. Március 19. a Q4 jelentés közzététele. Addig nem mer ebbe belevenni senki sem, mert láthatóan nyomják le. Remélhetőleg nem valaki bennfentes teszi a várható eredmény tudatában...
Q3nál jót mondott a következő gyorsjelentésre a Q4re. Elég drasztikus árcsökkenés volt gázolajnál is. 430as szintről 350körülre biztos lement, mert én 330ért vettem benzint, sé 20Fttal nem hiszem, hogy drágább volt gázolaj, nálunk 5-10Ft különbségek voltak a gázolaj és benzin között pesten. Ez 20% áresés az üzemanyagban. Ezen felül év végén nő meg a szállítmányozás, megrendelések. Q4 pozitív lesz szerintem
Adhatnák vevőre. Most már örülnék ha leesne, ha meg is van a pakkom. Legyen jó másnak is, akik itt várják az esést. Most vajon miért nem adják 1750-1770közti vevőkre?
IPO-nál a hasznot már bezsebelték, most meg nekik teljesen mindegy mi van a papírral, a nagytulaj úgy sem ad el itt, hanem majd egybe amikor kiszáll a cégből OTC-n, jóval magasabb áron.
Jobbnak gondolom stoploss-al a mai alj alatt1 tick-el kiszallni, ha nem pattan fel. . Felesleges itt bennragadni, oriasi a riziko, plane ha kijonnek egy jelentes elotti "elokeszito" rossz hirrel. Az uj managmentnek erdeke a regi managmentre rafogni mindent, es kipucolni most a ceget...abbol nem lesz jo report. .
Vagy ma betoltok még pótlólag zsét és megpróbáltok összehozni egy napi max körüli zárót, hátha lesznek páran akik kisegítenek ezt látva. Vagy még jobban beragadtok. 2000től lefelé over 100k db kötött. Nem kevés 1800 alatti ebből. Itt nem néhány kicsivel álltok szemben. Pár millával ezt nem fogjátok tudni kimozgatni. A jó hír: a brexit "elhalasztása" (hehehe) a GB-kontinens forgalmat egyelőre megmenti.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link