A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
A tozsde nem a multat arazza, hanem a jovot! A volt szar jelentest nezegetheti mindenki, meg elrakhatja wc papirnak. Mi lesz?! Ez a kerdes. Most javulas jon. Mindegy, majd aprilisban elolvassak utolag megint..
Azt direkt nem veszem.. latom mki akarja.. hat most varok. Ez a waberers az ami mehet fel. Majd jon mindenki venni, amikor meginditjak es sirankoznak, hogy nem kapnak, meg nem errol volt szo, meg sajnos nem vettek, kar volt.. pff
Meg is jott a nagy elado 12.55kor ahogy vartam. Minden gondolatom teljesul, nem is ertem mire adja. Nem baj, 1nap, 2nap, 5nap, 10nap tok mindegy.. majd jon a vetel
Waberer’s: kedvező fordulat jöhet2018. 11. 08. 13:00 Miró József, az Erste Befektetési Zrt. stratégája
Pénzügy | Stratégia Habár a pénteken, piaczárás után jelentő Waberer’s várhatóan még gyenge, a második negyedévhez képest gyakorlatilag szinten maradó üzemi eredményről ad majd számot, a negyedik negyedév kilátásai jók, sőt a kőolajár megindult konszolidációjával még tovább is javulhat az elkövetkező negyedévekben.A cég áthárítja az üzemanyagár emelkedését, de ezt a szerződések alapján néhány hónapos csúszással teszi.Amikor folyamatosan emelkedik az üzemanyag ára, a csúszás miatt a szállítmányozási ár lemaradásban van a költségek emelkedéséhez képest, ami rombolja a jövedelmezőséget. Ugyanez fordított előjellel igaz, amikor csökken az üzemanyagár. 2017 harmadik negyedévétől az idei év szeptember végéig folyamatos és dinamikus, 50 százalék körüli üzemanyagár-emelkedés volt. Ez rombolta a cég jövedelmezőségét nemcsak a bruttó marzsok összenyomódása, hanem az alacsonyabb kamionkihasználtság miatt is, amit a szállítmányozási áremelési kezdeményezések okoztak. Mind a két tényezőben fordulat várható a közeljövőben.
elég gyengéd adja elő az erszte. vételre ajánlotta 2500-on, cél 3600, stop 2295, de azóta sincs zárva :) én hallgattam rájuk, buktam 70 ezret , na bumm. de ennyit erről. 1500nál meggondolom a vételt.
jól felélénkítetted a topic-ot, hogy belevettélLOL Sztem több mint merész egy az millásvételed, a legtöbben 2k alatt sem nagyon nyúlnak hozzá bottal sem. Mindenesetre veled vagyok, szurkolok neked ;)
hát pont az a baj, hogy nem jönnek. Szokásos. Tetőn zsákolják, lent meg senki nem veszi. Annyira tipikus BÉTes viselkedés. Én viszont nem fogom egyedül felhúzni az egész Erste kakiját! Ha nincs bennük annyi vér, akkor így marad felőlem. nem én ülök nagy bukóban. Én most is plusszos vagyok
Az kb. 13db-os átlag. Senki se vesz ilyen kis tételeket. Lehet az 5 db-os eladók összefogtak és együtt akarják kitömni a népet :) Am nem veszik mert mindenki az öntésre vár. De nem nagyon akarják önteni. Am tök jó, 45-ön álltam bent nutexben bővítésre, azt csak 45,2-re jött le :(
Ezen az áron olcsó. Könyv szerinti érték alatt forog. A nagytulaj vagy eladja, vagy feldarabolja és darabonként értékesíti. Nem nagyon van más út. Ha jön ML, akkor refinanszírozza a hiteleket(mkb, takszöv), és részvénnyel fizet a szokott módon. A felvásárlás a legkomolyabb opció.
a telóvédra gondoltam, nyilván a apapírra projektálva semmi, de egy ilyen masszív státuszba belefeccölni akár ennyit is nálam qrvára nem éri meg. Szinte bizonyosan veszünk mi még 2k-1,8k alatt-körül. Ezzel együtt kitartás!
Metwolf szerint alig várják, hogy adják. Kik? az 5darabos eladók? Vagy a 260darab 20as tétel? Ki van fárasztva a papír, és minden egyes forint fájdalmas mindenkinek már le. meg kell érteni. Én lépek is, mert ennél többet nem tudok hozzá fűzni. Ha nem értik, nem értik. Üdv
Ne lovalld bele magad. Nem er ennyit. Megeshet, hogy az a papir sokkal kevesebbet fog erni 1 even belul. Peldaul ujra le-felezodik ? Minek ez a kockazat neked?
Nem lovalom. Pont letojom, de olyan szürreális ami itt megy, mint a népbutítás.. Mintha be lenne altatva a nép. 5000en emlékszem árjegyzők voltak! ÁRJEGYZŐK! Most maki 260darabot oda tesznek eladóira 20tételből? ki ez? Mi ez? Szégyen! és ezek nyomják le, meg az öt darabok? Közben mindenki fosik venni, az Erste meg karbantartani. Vagy Ők vakok, vagy én! És el kell fogadnom, hogy hiába vagyok okosabb a piacnál :)))
Aki mondjuk 2000-en vett egy próbát, de látja, hogy nincs erő benne és inkább dobja kis profittal... De ez csak kisbüfi volt. Komoly öntés nincs pedíg jó volna. Vevő lenne rá....
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link