Törölt felhasználó
1970. január 01. | 01:00
#1

Volatilis napot zárt a BÉT  

Bár ugyancsak hírszegény környezetben, de a korábbi hetek tendenciájával ellentétben 12 mrd Ft feletti forgalom mellett erősen volatilis napot zárt a BÉT. Az index napközben ismételten áttörte a 8,000 pontos határt, majd néhány perc elteltével stabil emelkedésnek indult a BUX (185 pont napon belül), s végül 42 pontos csökkenéssel zárt. A 14:30-kor publikált amerikai link| http://www.portfolio .hu/cikkek.tdp?i=576 5&k=4| termelékenységi adatok| minden bizonnyal segítették a – napon belül - már éledező vételi oldalt Budapesten is.
Feltűnően erős volt az eladói nyomás a Matávon, annak ellenére, hogy az európai telekom szektor tartotta magát. Üzletkötők elmondása szerint az eladói oldalt a külföldi szereplők uralták. A hazai telekom részvény 110 pontos csökkenésnél érte el napon belüli mélypontját, majd zárásra már „csupán” 66 Ft-os gyengülést mutatott. A 3.6%-os csökkenéssel egészében magyarázható a 0.5%-os BUX visszaesés.
Érdekes pályát írt le a BC kereskedése. A vegyipari részvény 6%-os gyengüléssel érte el mélypontját, majd egy jelentős vételi megbízás megjelenésével napon belül több mint 10%-ot erősödött.
A nap leggyengébb teljesítményét a csalódást keltő eredményét másfél hete publikáló Pannonplast volt. A 6.6%-os csökkenéssel 4,625-ön zárt a részvény.
Szétvált a Synergon és a Graphisoft árfolyammozgása, míg az előző további 3.3%-ot gyengült addig az utóbbi 7.4%-ot erősödött. A Garphisoftnál még van remény egy kellemes meglepetést tartalmazó gyorsjelentésre csütörtökön.
Holnap teszi közzé első féléves számait a Nabi.
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
Törölt felhasználó
2017. november 14. | 19:28
előzmény: #5  DOME
#6
Szép napunk volt ma! :)
2000. augusztus 09. | 18:25
előzmény: #4  SmallCap
#5
Kedves Smallcap,
nem állítottam az ellenkezőjét.
2000. augusztus 09. | 10:36
előzmény: #2  DOME
#4
Kedves Döme,
A történelmi hűség kedvéért: a NABI az elmúlt 4 negyedévben mindig megküldte a sajtónak gyorsjelentését tőzsdezárás után.
krz
2000. augusztus 09. | 09:14
előzmény: #2  DOME
#3
a zaras utani eredmeny-megjelentet esbol szvsz folosleges ekkora konspiracios sztorit gyartani:))) a compo-ugy valoban egyre erdekesebb...
2000. augusztus 08. | 22:53
#2
A NABI már ma (kedden) megjelnetette a gyorsjelentését.
Mindenesetre érdekes tőlük ez a megjelentetési módszer. Miért nem tudták vele megvárni a szerda reggelt?
Mindenesetr e továbbra sem csalódom kellemesen a NABI-ban és menedzsmentjében.
A PR munka a köbön, hogy a befektetők etetéséről ne is beszéljek...
Gondolo m ha pozitív meglepetést tartott volna a gyorsjelentés akkor megvárták volna a reggelt, hogy jól felpörgessék nyitásra a befektetőket...így meg van egy éjszaka a csalódást keltő gyorsjelentés megjejenése után a kereskedés előtt!
"Gratula" NABI!
Ui.: Meddig halagattok még a COMPOBUS testproblémáiról?

Topik gazda

DOME
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE