Topiknyitó: lzoli41 2022. 10. 14. 20:13

Virág Barnabás: a folyó hiány és a spekuláció okozta a forint gyengülését, lépnünk kellett  

Azt a részt akarom értékelni, hogy az MNB befogadta Zsiday Viktor javaslatát,azzal hogy az MNB devizatartalékából fedezzék a hirtelen megugró energiár miatti devizaigényt.
Olvastam egy hosszú tanulmányt amely arról szólt, hogy a demokráciák azért gyengélkednek, mert a meritokrácia szintjük stagnál.
Ebben az esetben azt láthattuk, hogy egy állami szerv a külső környezet meritokratikus javaslatát alkalmazza, igaz kényszerhelyzetben. Fontos és szükséges példának láttam ezt és lényegesnek tartanám a kiterjesztését, hisz egy ilyen versengő javaslattevő rendszer egy befogadó intézményrendszerrel sokkal meritokratikusabb tudna lenni, mint egy tisztán állami rendszer, ami rengeteg cselekvő polgárt is hozna magával.
A modern és megújuló újságírás is tudná ezt alkalmazni, hisz könnyen meg tudná ezt SZERVEZNI és BECSATORNÁZNI a szükséges helyre.
Csíkszentmihályi Mihálytól olvastam a Kreativitás című könyvet, amely az olasz reneszánsz korszakon keresztül mutatta be ennek működését. Kitűzték a motivációt kellő versenyt hozva ezzel, amit egy szakértői testület bírált el. Ennek okán nagyon sok remek műalkotás született.
Ránk férne már egy pár társadalom- és gazdaságszervezési "remekmű", mert ezek a mostani téveszmék, vetítések, őrült ideológiák a semmibe vezetnek és problémákat nem oldanak meg, legfeljebb keletkeztetnek.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
egynapod 2022. 10. 15. 00:41
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3
és az egész banda bűnrészes. egy jó megoldás lenne, ha  fideszes horda eltakarodna végre
Törölt felhasználó 2022. 10. 14. 20:19
#2
Meg O1G lénye!

Topik gazda

lzoli41
3 4 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek