Vida Ildikó feljelentetést és keresetet nyújtott be André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ügyvivője ellen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökének ügyvédje csütörtökön az MTI-t. Futó Barnabás azt mondta: a Központi...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=207751
Kérdés továbbra is: miért NINCS semmilyen vizsgálat, nyomozás? Horváth András esetében is csak ő ellene folyt bármi, azt persze 1 nap alatt meg tudták tenni. Ezt évek óta MIÉRT NEM?
Kérdés továbbra is: miért NINCS semmilyen vizsgálat, nyomozás? Horávth András esetében is csak ő ellene folyt bármi, azt persze 1 nap alatt meg tudták tenni. Ezt évek óta MIÉRT NEM?
De ők ne közöljenek semmit , ha nem tudnak konkrétumokat ! A közölteket pedig elkezdték vizsgálni, mire kiderült hogy elterelő művelet a Bundi részéről, mert ők is csalnak ! Egyébkémt nem az én kanalamról van szó, de nem illik kanállal enni a mákostésztát ! De ugye nem is akarsz avval enni?
Én úgy tudom hogy 2011-ben az amerikaiak felkínálták a NAV-nak, hogy közösen derítsék ki mi történt és a NAV elutasította.
Ezek után nem értem mit kellene tenniük?
Kérdés hogy a Te kanaladról van-e szó.
Ők azt tiltották meg hogy hozzájuk beutazzon, máshova mehet ha akar.
Ha a Te kanaladdal eszem, akkor ugye megtilthatod ?
Szerintem nincs itt semmi probléma. Ők közölték, amit megtudta vagy tudni véltek és a mi dolgunk hogy mit teszünk vele.
Ha akarjuk a nyilvánosságra se hozzuk a neveket (ránk bízták), ha akarjuk kivizsgáljuk.
Ezért nem értem hogy mit várunk még tőlük. A többi a mi dolgunk.
azt hogy ők kit engednek be az országukba, az pedig az ő dolguk. Ha kíváncsiak vagyunk az indokokra (esetleg cáfolni akarjuk) megmondták mit kell tenni.
Lehet hogy nem is akartak utazni.Nekem azt mondták hogy te kanállal eszed a mákostésztát! Ezután megtiltom neked hogy kanállal egyed a mákostésztát! Megtilthatom neked ? Nem. De lehet hogy nem is kanállal eszed ? Igaz?
"Varga Mihály közlése szerint a Vénusz étolajat előállító amerikai Bunge Zrt. vezetősége még 2011 szeptemberében információkat adott át a költségvetést károsító különféle jelenségekről a NAV-nak; az adóhatóság pedig 2013 decembere óta folytat büntetőeljárást az élelmiszeriparban elkövetett bűncselekmények miatt. "
A francia illetékes nyilatkozta:
Az USA nyomásgyakorlása miatt nem szállítják le az oroszoknak a szerződés szerint elkészített helikopter szállító hajót.
Ugye milyen szép a magyar nyelv. Nincsen zsarolás....ahogyan korrupció sincsen, csak lobbi....
Egyébként ők ne mondjanak meg nekünk - ebben benne vagy te is - semmit! Majd megoldódik itt a dolog. Nézd meg hogy miket műveltek Irakban, Libiában stb. A demokrácia álarca mögé bújnak! Vannak olyan vidékek hol nem kell a demokrácia, mert törzsi közösségek vannak ott. Jobb lenne ha nem uszítanák az Eu.-t is, mert még nem lesz jó vége.
"A hvg.hu csütörtökön írt arról, hogy az amerikai tulajdonú cég majdnem kéttucatnyi étolajmárkát, importőröket és forgalmazó cégeket nevezett meg, szállítóleveleket, számlákat, konkrét áfacsalási sémát vázolt föl 2012 elején az adóhatóság központi hivatalának elküldött anyagában. A lap birtokába került csaknem 30 oldalas iratban szállító-leveleket, számlákat, sőt, konkrét ÁFA-csalási sémát is ismertettek. Az anyagban megemlítik, hogy rendszeresen szolgáltattak bizonyítékokat az adóhivatalnak a kereskedők által elkövetett ÁFA-elkerülésről is.
A portál szerint azonban a listára került étolajmárkák három évvel később, ma is ott találhatók a boltok polcain."
Szerintem csak azért érdekli őket mert rontja az üzletüket. Nem hiszem hogy nagyon izgulnának a magyar cégek miatt.
Ránk van bízva hogy teszünk ellene, vagy nem. Pont azt hiányolod hogy nem ők kezdenek el tenni ellene.
Vida eleget tett Orbán kérésének
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=207751