Londoni pénzügyi elemzõk szerint az olasz gazdaság olyan rossz állapotban van, hogy ha a lehetséges negatív forgatókönyvek közül csak néhány megvalósul, az is recessziót okozhat, megkérdõjelezve Olaszország jövõjét az
napoli az teljesen más:) nekem a lányom kilépve a pályaudvarról azt mondta, menjünk azonnal haza:) pedig ő otthon van ahhoz képest elég sok szavazatot kapott de a legszomorúbb, hogy az 5 csillag ugyanolyan korrupt lásd róma mit mutatott a katonai rendőr? fekete volt?:)
Talján barátaim szerint berlusconi egy ripacs bilderberges felforgató kém.Jó lenne ha már olaszország megszabadúlna a sok színes hulladéktól.Most jöttem haza nápolyból na ott a carabineri szemem láttára "mutatta"meg mi az olaszok istene.
vicces fiúk ezek egyrészt az olasz gazdaságban hihetetlen mértékű a fekete és a szürke pénz másrészt ezt mindenki tudja az adósságuk jórészt belső és még mindig sok pénzük van igazából berlusconinak az alacsony adó ötlete jó volt, ezt akarta a baloldal is nem támogattam az 5csillagot mert az is egy korrupt bagázs, viszont ők az egyetlenek, akik fordulatot hozhatnak a 780 eurós alapjövedelem mellett nincs sok tennivaló: a berlu féle tolvajokat megállítani én emlékszem arra, hogy 20 éve mennyire jól éltek az olaszok
Veszélybe kerülhet Olaszország euróövezeti tagsága
Ugrás a cikkhez