"Nem kívánom kommentálni, nincs benne semmi újdonság" - reagált Veres János pénzügyminiszter a mai kormányszóvivői sajtótájékoztatón arra a mai, Joaquín Almunia, az Európai Bizottság gazdasági és monetáris ügyi biztosa által tett nyilatkozatra, miszerint "problémáink vannak Magyarországgal". A pénzügyminiszter az OECD ma nyilvánosságra hozott jelentését is szűkszavúan kommentálta, egyúttal jelezte, hogy a jövő évi hiány a mai parlamenti szavazás alapján nominálisan csupán kissé, míg a GDP-hez viszonyítva nem változik (marad 4.7% eredményszemléletben , nyugdíjkorrekcióval) .
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=61852
Na jó. Nem akartam senkit önérzetében bántani.
Nem vagyok nyírségi (na meg ezügyben nyilvánvalóan tájékozott se) csak olyan régi idők beszólása volt ez, ezek szerint már nem aktuális.
A csencselésről azéé én is hallottam. :))
Mondjuk az volt régen is. Gondolom csak az idők és a szajré változott.:))
nem vagyok oda való, de ismerem őket. Ne aggódj az életszínvonaluk miatt.... több a mellékes lehetőség, a csencselés, meg ott ésszel csinálják a mezőgazdaságot....
Én nemrég jártam arra és nagyon kellemeset csalódtam.Azt hittem sokkal lemaradóbb a vidék, ehelyett valami tükör sima úton mentem be Nyíregyházára.
Persze ettől még lehetnek szarabbak a bérek meg minden, de mintha olvastam is volna vhol, hogy már messze nem az a legszegényebb vidék.
Egyre inkább az a gyanúm, hogy Almunia orbitális shortban ül. Kellett nekünk itt a bácsihoz szaladgálni,. Ez lassan tipikus lesz. Megszívja az is akit beárultak, az is aki árulkodott , de még a teljes óvodai csoport is. Almunia apánk majd megmutatja hülye gyerek magyarok! Nem is értem mi lenne velünk nélküle. A brüsszeli mindentlátó és mindenttudó mágus. Hej de kiraknám egy pillanatra monjduk a Nyírségbe! Csak akkor jöhetne el onnan, ha végig autópályán közlekedik. és a ktgvetés szuficites.
Veres a kritikus brüsszeli nyilatkozatra - "nincs benne semmi újdonság"
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=61852