Topikgazda: Tbarna 2005. 11. 29. 17:00

Veres a kritikus brüsszeli nyilatkozatra - "nincs benne semmi újdonság"  

Ugrás a cikkhez
"Nem kívánom kommentálni, nincs benne semmi újdonság" - reagált Veres János pénzügyminiszter a mai kormányszóvivői sajtótájékoztatón arra a mai, Joaquín Almunia, az Európai Bizottság gazdasági és monetáris ügyi biztosa által tett nyilatkozatra, miszerint "problémáink vannak Magyarországgal". A pénzügyminiszter az OECD ma nyilvánosságra hozott jelentését is szűkszavúan kommentálta, egyúttal jelezte, hogy a jövő évi hiány a mai parlamenti szavazás alapján nominálisan csupán kissé, míg a GDP-hez viszonyítva nem változik (marad 4.7% eredményszemléletben , nyugdíjkorrekcióval) .

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=61852
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 11. 29. 20:40
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
csak=mert

Bocsi.:))
Törölt felhasználó 2005. 11. 29. 20:37
Előzmény: #1  portfolio
Mindenki őrült, csak én vagyok Napóleon.
Törölt felhasználó 2005. 11. 29. 18:36
Előzmény: #2  Tbarna
"Egyre inkább az a gyanúm, hogy Almunia orbitális shortban ül"

És egyre idegesebb :-)))
Tbarna 2005. 11. 29. 18:01
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Na jó. Nem akartam senkit önérzetében bántani.
Nem vagyok nyírségi (na meg ezügyben nyilvánvalóan tájékozott se) csak olyan régi idők beszólása volt ez, ezek szerint már nem aktuális.

A csencselésről azéé én is hallottam. :))
Mondjuk az volt régen is. Gondolom csak az idők és a szajré változott.:))

Törölt felhasználó 2005. 11. 29. 17:49
Előzmény: #4  tko_
tko-

nem vagyok oda való, de ismerem őket. Ne aggódj az életszínvonaluk miatt.... több a mellékes lehetőség, a csencselés, meg ott ésszel csinálják a mezőgazdaságot....

szóval van lé. Nézz csak Barnusra wazzeg :o)
tko_ 2005. 11. 29. 17:45
picit -OFF
sorry

Hali Tbarna,

Te a nyírségből való vagy?

Én nemrég jártam arra és nagyon kellemeset csalódtam.Azt hittem sokkal lemaradóbb a vidék, ehelyett valami tükör sima úton mentem be Nyíregyházára.
Persze ettől még lehetnek szarabbak a bérek meg minden, de mintha olvastam is volna vhol, hogy már messze nem az a legszegényebb vidék.
Törölt felhasználó 2005. 11. 29. 17:39
ma nem shortolta az indexet :) (legalábbis nem jelentős összeggel) azt majd Blair-rel.
Tbarna 2005. 11. 29. 17:24
Előzmény: #1  portfolio
Egyre inkább az a gyanúm, hogy Almunia orbitális shortban ül.
Kellett nekünk itt a bácsihoz szaladgálni,. Ez lassan tipikus lesz. Megszívja az is akit beárultak, az is aki árulkodott , de még a teljes óvodai csoport is.
Almunia apánk majd megmutatja hülye gyerek magyarok!
Nem is értem mi lenne velünk nélküle. A brüsszeli mindentlátó és mindenttudó mágus.
Hej de kiraknám egy pillanatra monjduk a Nyírségbe!
Csak akkor jöhetne el onnan, ha végig autópályán közlekedik. és a ktgvetés szuficites.

Topik gazda

Tbarna
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek