Topiknyitó: Portfolio 2013. 12. 27. 14:05

"Vannak lyukak a hálón" a magyar Tesco vezére szerint  

Ugrás a cikkhez
Elképzelhető, hogy valaki, valahol a beszállítói láncban adózói szempontból kifogásolható magatartást folytat, a Tescónál azonban mindent megtesznek ennek kiszűrésére, s megszakítják a kapcsolatot azzal, aki nem tartja be az etikai normákat -...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=193403
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pf2 2013. 12. 29. 08:26
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
NÉBIH vizsgálatot kell kéni:-))))teljesen mindegy mit állapít meg a határozata ajánlánsnak számít.

Jó , jó kivétel ha éppen fél Magyarországot fertőző májgyulladásba dönti , esetleg kolerát tartalmaz , vagy botulizmusos a kolbász , virsli.

Egyébként ÁSZ Kft beszállít Auchan , CBA , Coop , REÁL és egyéb helyekre is.

Törölt felhasználó 2013. 12. 27. 19:15
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Csak érdeklődésként: mennyibe került annak a virslinek kilója?
myrath 2013. 12. 27. 18:59
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Ráadásul Magyar termék...nesze nekünk! Pántlikával, nemzeti szalaggal átkötött ipari hulladék a giccses nemzeti öntudat keretében. ;)
myrath 2013. 12. 27. 18:57
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Cipőt a cipőboltból! Legyen saját hentesed, akkor végleg leszoksz a tescoról! :)
Törölt felhasználó 2013. 12. 27. 18:20
Ja, a gyártó az ÁSZ Kolbász kft. Szigetszentmiklós. Jellemzően nincs e.mail elérhetőségük...
Törölt felhasználó 2013. 12. 27. 18:18
Előzmény: #1  portfolio
Ma vettem a „Frankfurti” virslijükből. Meg is kóstoltam.

Teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül, de ilyen szar, virslinek nevezett szeméttel még nem találkoztam. Szégyelljék magukat, hogy ilyet élelmiszerként forgalmaznak.

Tudom, ebben az országban nem lehet érdemben semmit panaszolni, ezért nem a piacfelügyelethez, vagy fogyasztóvédelemhez fordulok.

De, aki ilyet forgalomba hoz az minden aljasságra képes…

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek