Megvan az átfogó kép hogy melyikőtök miben utazik, nem rossz. Konzum nem rossz, de bosszantana ha kimaradnék a Humetből ennek ellenére nagyon nézem a Konzumot (nem hölgyekről van szó).
Annak baromira örülnék, mert a családom nagyon csúnyán bevásárolt IEB-ből, és már kezd nagyon terhes lenni. Ráadásul részben az én hibám, hogy nem tudtam eladni a csúcs közelében csak egy kis részét.
Mire alapozod a következtetésedet, hogy menni fog még?
Hát én egy hete rajta vagyok a Natúrvarázson, és csak igérgetnek a gyártó/forgalmazók, de még mindig semmi. Ez csak azért bosszantó, mert 50 dobozzal már el tudtam volna adni belőle...
Ami az eredeti kérdést illeti, én is csak ülök itt a pénzemen és nem tudok mit venni, mert minden drága, amit kinéztem.
Ajánlanám a figyelmetekbe a Forrás OE részvényeket 900 Ft körül jó vétel, elmehet 1300 ig., mint idén osztalékfizetés előtt!
Az 40% emelkedés más osztalékos részvényekben szerintem nincs ekkora emelkedési potenciál(ELMÜ,EMASZ)
De bármikor kiveheti az Arago a pénzt, rendkívüli osztalékban is!
Törölt felhasználó2006. 09. 06. 13:11
mérget lehet venni
Törölt felhasználó2006. 09. 06. 12:34
Tojást, most 10-12 Ft december végére 25-30Ft lesz!
minimum 100% haszon!
Humet. Nekem elég, hogy más is veszi a patikákban. Tökéletes sexuális vágy fokozó és robotáló szer. Nyugodt idegzetűek, melankoliára fogékonyak econettel fogyazthatják! A határ a csillagos ég. Ezek a cégek a fokozódó globalizáció haszon élvezői apró méretük ellenére. A modern ember (konzimitis humanidus) nem lehet meg korlátlan munkabírás és internet nélkül!
Nem rossz ötlet!!
Nővérem meg folyton valami Marmite nevű akármit keres, ami azt hiszem úgy néz ki mint valami sötét lekvár és fogalmam sincs mire jó. Lehet hogy ez is fogyasztó hatású, viszont ha körbejárod az üzleteket miatta, az tuti lefogyaszt.:) Álljunk rá az ilyen hiánycikkekre!
Törölt felhasználó2006. 09. 06. 10:39
Natúrvarázs fogyasztó teát érdemes venni, mert baromi nagy hiány van belőle, és minden túlsúlyos azt keresi a piacon... ;-)
Van olyan, amit most nagyon érdemes venni?