pampa
4
4
4
2017. október 25. | 08:47
#1

VÁLASZTÁS 2018  

MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
február 08. | 14:56
#40
ez a jó topik, nem az ahol pny diktátor uralkodik és írogat egymaga. :)))
február 08. | 14:54
előzmény: #34  madxa
#39
"Okos ellenzéki együttműködés nélkül sima Fidesz-kétharmad lesz Bita Dániel
Bita DánielROVATVEZETŐ.  
2018. 02. 08. 11:21
A Fidesz kétharmados többségének megakadályozásához is szükség van az LMP részvételére az egyéni választókerületi koordinációban – ez derül ki a Republikon Intézet mandátumbecsléséből, amelyet a 24.hu megbízásából készített. Ha viszont ez megvalósul, a budapesti körzeteket jóformán mind megnyerheti az ellenzék, igaz, a Fidesz többségét ez sem veszélyeztetné."
.
https://24.hu/belfold/2018/02/08/okos-ellenzeki-egyuttmukodes-nelkul-sima-fidesz-ketharmad-lesz/
január 23. | 09:06
előzmény: #34  madxa
#38
sok birka béget(ett) itt a fórumon is, hogy 2018  a kormányváltás éve lesz
január 23. | 08:57
előzmény: #17  _Bekre_Pal_
#37
bekre pal
te miért nem költözöl inkább Szíriába
január 23. | 08:06
#35
hajrá madesz
január 23. | 07:50
előzmény: #28  madxa
#34
"MOLNÁR GYULA LEMOND, HA NEM NYERNEK ÁPRILISBAN
AZ MSZP ELNÖKE SZERINT KARÁCSONNYAL AKÁR A HÚSZ SZÁZALÉKOT IS ELÉRHETIK
Magyar Idők
Választási kudarc esetén lemond az MSZP elnöki tisztéről Molnár Gyula – ezt maga a szocialista párt elnöke jelentette be. Mindeközben Andor László volt uniós biztos vezetésével megalakult Karácsony Gergely tanácsadói testülete. A grémium feladata meglehetősen homályos, csak az biztos, hogy egyes tagjai a parlamentbe készülnek."
január 21. | 09:22
#33
""Nincs helye közpénznek a stadionüzemeltetésben. Tiltsák be a stadionfenntartás állami, önkormányzati támogatását, és a piaci alapon nem működtethető stadionokat zárják be!" - kezdeményezte Szigetvári Viktor az Együtt miniszterelnök-jelöltje."

Támogatható ötlet egy kis kiegészítéssel.
Szüntessék meg:
Pártok támogatását
Egyházak támogatását
Civil szervezetek támogatását
Működjenek ők is a tagság, civilek támogatásából.
január 14. | 17:07
előzmény: #26  madxa
#32
Nekem nem tűnik úgy, mintha azzal lenne elfoglalva.
január 14. | 16:33
előzmény: #29  Peterbond
#31
késö,már késö minden vallás minden egyház a tüz martaléka lesz,mindennel amit képviselnek,és akik hivök hagyjátok hogy a halottak tenómessék el halottaikat pontosan a hivök eltemetik ,a papokat
január 14. | 16:32
előzmény: #28  madxa
#30
vagy elvetett magvai:?
január 14. | 15:40
előzmény: #28  madxa
#29
Hat szerintem meg olyan ember aki a kereszteny ertekekrol nem csak beszel hanem valja is. Lehet hogy tulzottan is optimista vagy idealista de hogy a kisujjaban tobb keresztenyseg van mint a mi kormanyunkban vagy az ideirogato alitolag kereszteny ertekeket feltoben az is biztos. Nem veletlenul valasztotta a Ferenc nevet. Erdemes utananezni a tortenetenek. Az eredeti kereszteny tanitasok sose az eroszakos terjesztesrol vagy mas vallasok elleni harcrol szoltak. Az elso keresztenyek pedig nem csak sajat vetegeiket lattak el hanem a poganyoket is.
január 14. | 14:38
előzmény: #27  COLOP
#28
Lehet, hogy az ördög mostani álruhája. :)
január 14. | 14:34
előzmény: #26  madxa
#27
sajna a földet uralja ,a sátán helytartoja
január 14. | 14:15
előzmény: #24  _Bekre_Pal_
#26
A Vatikán állam vezetője a Pápa.
A Bíborosoktól nem az iszlám segítésére kapott felhatalmazást.
január 14. | 14:10
előzmény: #23  madxa
#25
Ha hallgattál volna...
.
Tisztában vagy Vatikán méretével? Úgy hozzávetőleg is elég lenne... Nos?
január 14. | 13:56
előzmény: #23  madxa
#24
A nácikat mentő Vatikánt leszarom. Én a mostani pápáról írtam. Ratzinger nem vívta ki hasonlóképp a tiszteletemet például.
január 14. | 12:34
előzmény: #22  _Bekre_Pal_
#23
Egy IGAZ Pápa mondta:
.
"a kereszténység védelmében még fegyvert is fognék"
.
már nem Pápa.
.
A mostani pedig folyamatosan az emberről az emberi szenvedés megszüntetéséről beszél.
Arról nem, hogy ezen "szenvedő" emberek mennyi szenvedést okoznak a keresztény Európának miután már itt biztonságban élnek a keresztények jóindulatából.
Nem tisztelik vallásukat és még a vallásuk szentélyét a templomokat is megszentségtelenítik!
Lásd a kölni esetet példaként!
.
A Vatikán önálló állam.
Mennyi migráns akarom írni menekültet fogadott be?
január 14. | 12:22
előzmény: #20  madxa
#22
Nem tudom, nem vagyok katolikus. Miért, mi a feladata és mit csinál?
.
Én csak annyit látok, hogy sokan figyelnek rá és nagyon egyben van az ember lelki és szellemi értelemben. Nagyon rokonszenves az értékrendje. Remélem, sokan tanulnak tőle, sokan vesznek példát emberségből.
január 14. | 12:20
előzmény: #20  madxa
#21
A választás során kiemelkedő szerepük van a szavazatszámláló bizottságoknak: feladatuk a szavazás lebonyolítása, a választás tisztaságának, törvényességének biztosítása, a pártatlanság érvényesítése és - ha szükséges - a választás törvényes rendjének helyreállítása. A szavazatszámláló bizottság állapítja meg a választás szavazóköri eredményét is. Az áprilisi voksoláson mintegy 11 ezer szavazatszámláló bizottság működik majd.
A szavazatszámláló bizottságok legalább öttagúak, a testületek három tagját - és a póttagokat - a képviselő-testület választja meg a helyi választási iroda javaslatára, legkésőbb március 19-én 16 óráig.
A szavazatszámláló bizottságok választott tagjai oktatáson, felkészítésen vesznek részt, a szavazás napján pedig hajnaltól a szavazatok összeszámlálásig a szavazókörökben segítenek a választás lebonyolításában.
Munkájukért díjazást kapnak - ez egy január elején kiadott miniszteri rendelet értelmében 20 ezer forintról 35 ezer forintra emelkedett - és mentesülnek a szavazás napját követő munkanapon a munkavégzés alól.
A helyi választási irodák vezetői (a jegyzők) várják a választókerületben élő választópolgárok jelentkezését a szavazatszámláló bizottságokba. Fontos előírás, hogy csak az adott országgyűlési egyéni választókerületben lakcímmel és választójogosultsággal rendelkező lakosok lehetnek a választási bizottság választott tagjai.
Nem lehet a bizottság tagja - mások mellett - képviselőjelölt, képviselő, alpolgármester, jegyző, másik választási bizottság tagja, választási iroda tagja és az, aki a honvédséggel szolgálati jogviszonyban áll. Párt tagja, a választókerületben jelöltet állító szervezet tagja, a választókerületben induló jelölt hozzátartozója, valamint egyes államigazgatási szervek munkatársai sem lehetnek a bizottság választott tagjai.
Arról, hogy hol várnak még jelentkezőket szavazatszámláló bizottsági tagnak a települések polgármesteri hivatalában lehet tájékozódni."

Topik gazda

pampa
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE