MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Igazad van, de megmondom őszintén, hogy nem érdekelnek a kifogások. Sokak adatait egyszerűen átmásolták más pártok íveire, valakinek a halott hozzátartozójának adatai szerepeltek az íveken. Oldják meg, hogy ne történjen ilyen. Az államot sem érdekli, ha én nem ismerem a jogszabályokat, megbüntetnek és kész, úgyhogy most engem sem érdekel, hogy mit bénáznak. Tetszettek volna olyan szabályokat alkotni, hogy ilyet ne lehessen csinálni. . Ezek persze apró visszaélések, a választási eredményt döntően nem befolyásolják, de ha már az elején visszásságok vannak, akkor az emberben azért felmerül a gyanú, hogy a szavazás során sem járnak el tisztességesen.
Az ajanlo ivekkelnem igy csaltak ( de amugy igy is lehet hisz csak beirod a szomszedot vagy ehgy listarol az embereket pl egy utcabol es kesz. Kutya se ellenorzi ). Ott konkretan tobb tucat nevet egyik part azadott a masiknak hogy az indulni tudjon. Szinten a rendszer egyik gyenge pontja ( nem nem ettol fuggott a szavazas nem azert mobdtam csak jelzem hogy ez igy nem jo ). Igy adott partok szazmilliokhoz juthattak. Ahogy pl a levelszavazasnal is hogy lehet az oke hogy a boritek pl barmikor felbonthato es meg csak nem is hivatalos emberek gyujtik ossze hanem partok pl ( megha helyiek is ). Barmikor felbonthato es modosithato a szavazat.
Amennyiben egy aláíróíven csak a név,cím és az aláírás szerepel bárki csalhat . Nem lehet kivédeni. . Az aláírást gyűjtő hogyan szűrje ki, hogy az aláíró nem azonos azzal a személlyel akinek az adatát beírta?
Nálam pl. már az ajánlóíveknél csaltak. De én örülök neki mert beperlem az érintett pártokat és Magyarországot az Európai Bíróságon és nem kevés zsetont követelek, ugyanis annak ellenére, hogy visszaéltek az adataimmal még az ügyintézéshez való jogom is sérült, amikor szartak az egészre és elhajtottak a fenébe. Európai Alapjogi Charta 8. és 41. cikk, Magyarország aláírta és szarnak a szabályokra. Megfutom a kötelező köröket és jöhet az EU bírósága, eltart pár évig, de kivárom.
Magán, állami tulajdon növelése mi lenne nemesebb cél!! 2010 előtt ELADTÁK A MOLT!!! (hát aztán, neki az országnak) Na jött volna az Otp is sorra!! Így kunyerálták el a nemzeti vagyont..
Persze 2006 Gyurcsányiba felébredt a lelkiismeret,, Piszkos munkát velem végeztetik el KIAKADT!!! Öszödi beszéd.. MAGÁN ÁLLAMI TULAJDONT mit tud felmutatni??!!! Autópálya..:::)))
""Hello! Felőlem maradhat a fidesz, csak pár dolgot kérnék tőlük: ne tömjék naponta a fejemet migránsos, sorosos baromságokkal. Ne pártkádereket tegyenek pozíciókba, ne raboljanak le egész gazdasági szektorokat, folytassanak nyílt vitákat, válaszoljanak kérdésekre, működjön normálisan az ügyészség, ne gondolják, hogy nekik mindig igazuk van, és csak nekik, mozduljunk már el egy modernebb oktatás felé, legyen újra szabad a tankönyvpiac, a piacon az a vállalkozás érvényesüljön, amelyik jobb, ne az, amelyik ismer valami fideszest, lehessen újra érdemben újra népszavazni. """ - Milyen piaci körülményeket támogatnál?
Egy emberért egy embert, de nem is egyet hanem 26-ot kérnek!!! Mekkora Önzőség bújik ítt meg!! Na meg a visszalépő programja a másiknak felejtős.. Kérem,hát még nyilatkozni se fog a másik programjáról!! Magáét se tudja végrehajtani!!
Ítt is utélérhető mindenkinek a saját programja az első!!! Aztán csodálkoznak Én Önző lennék.. dehogy...::))) Visszaléppel javamra Ok. én a Te programodat KIEMELEM/BEEMELEM ennyi, csak ennyi.. KÉREM MI EZ AKKOR Birkózónk továbbra is!!! Velem nem az biztos..:::)))
Zsinórban 3 kihagyott cikluson nem is törik a Fejüket!! Mire a Visszalépések,átszavazások mikor nem kötöm hozzá az oda mindkét félre érvényes jóléti intézkedés javúlás fix betartását.. Csak én nyerjek arról szól a legvégére maradt Visszalépés!!!(már aki kér ilyet a másiktól) Csodálkoznak nincs kézzelfogható eredménye!!!
Monjuk én megelégedtem volna MSZ-Párbeszéd(nevezzük gonolat pártnak) DK,LMP egyeztetése alatt.. JŐVŐ PÁRTJAI jóváhagyásához kezeséget vállalnakt!! REZSICSÖKKENÉS 15-20%-ék Ezeknek van jótékony hatása!! Dátum BEVEZETÉSE JUL.1... na ezek a számonkérhető felajánlások!!! hol vagyunk már ettől!!!:::)))
Nem mindenben értünk egyet, de abban biztos nem amit erőltetsz te is! Látom nem tudsz mit kezdeni az itt felsorolt kormány intézkedések hatékonyságát illetően! Ennél sokkal tájékozottabbnak ismertelek, minthogy valótlan feltételezéseknek adj helyet a véleményedben!
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/