MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Ahha és hol dolgozták fel? És mindenkit fejvesztés terhe mellett titoktartásra köteleztek? Smit 2 ember tud az nem titok. Tele van f@szbook is kamu hírekkel. Olyan hír is volt a hir-tv.com oldalon, hogy Pálffy Ilona elismerte a csalást. Atyúristen....
Nyilván ez is ugyanolyan hazugság, mint a többi 1000 számra megjelenő álhír. Tegnap a hvg.hu cikkre hivatkozva írta be valaki, hogy a választási bizottság elnöke elismerte, hogy manipulálták a választási szoftvert és Orbán őrjöng. Én sem találtam erről természetesen semmit a hvg-n és linket kértem. Azóta is várom.
Ez egy nagyon aljas dolog ! Megosztja és a végén közli, hogy a hitelességét még ellenőrizni kell!!!!!!! . "A választási csalásokkal kapcsolatban az LMP társelnöke most tette a Facebookon közzé, mi jutott a tudomására:„kaptam egy elég hitelesnek tűnő információt arról, hogy eleve 500 ezerrel több szavazólapot nyomtattak illetve a választás napján is ügyeletet tartott a nyomda és vasárnap délután gőzerővel el is kezdtek nyomtatni. Az elég meredek információt -lehetőséghez mérten- igyekezni fogjuk hivatalosan ellenőrizni.”
Rossz emberismerő vagy! Jelenleg valószínű a túlsó parton állsz, és értetlenül nézed mi történik "ezen" az oldalon! Nagyon fiatal vagy a politikát több átéléssel műveljed, mer sokat kell még tanulnod, mire megérted, hogy melyik "oldal" mikor hazudott! A dédapádnak akkor még igaza volt! Most lehet, hogy ő is másképp látná azt amit látni kell!
Mi ellen fognak tüntetni? A mi voltunk többen szlogen megdőlt, a jegyzőkönyvek átvizsgálása után kiderült, hogy nem volt csalás, ennyien szavaztak a Fideszre. Marad a korrupció, amiről az én véleményem az, hogy nyilván van korrupció, ahogyan volt is és lesz is. Ez nem jó hír, de ez van! Ez nem magyar probléma, a világon mindenhol létezik korrupció, tenni ellene nem nagyon tudnak. Magyarországon a legtöbbet támadott korrupciós tétel, Mészáros Lőrinc cégbirodalma. Balgaság azt hinni, hogy ez Orbán és a Fideszes oligarchák magán biznisze. Mészáros a magyar állam strómanja. A liberális erőknek akkora pénzügyi, gazdasági, politikai és média hatalma van mindenhol a világon, hogy ellenük harcolni csak ugyanolyan eszközökkel lehet. A kormánypártnak nincs meg a megfelelő pénzügyi, gazdasági háttere, hogy felvegye a harcot a világot uraló liberálisokkal. A hatalmas privatizációs vagyon az Mszp, Szdsz és holdudvaruk kezében van. Orbán próbál kiépíteni egy olyan pénzügyi, gazdasági és média hátteret, amivel némileg ellensúlyozni tudja a liberálisok hatalmát. Ezt szolgálják a Mészáros holdingok, amelyek a gazdaság minden területére betették már a lábukat. Miért Mészáros Lőrinc? Hát szerintem azért, mert Orbán maximálisan megbízik a barátjában, nem kell attól tartania, hogy egyszer hátba szúrja, mint Simicska. A személy választás egyébként szerintem sem szerencsés, mert támadható. A liberálisoknak ez a hatalom építés nyilván nem tetszik és az emberi irigységre építve vádolják lopással a Fideszt és sajnos sokan be is veszik. Orbán konzervatív, rendpárti politikus, amit sokan kevernek a diktatúrával. Szabályok nélkül mindenki azt csinálna amit akar, amiből előbb, utóbb káosz és anarchia lenne. Bizonyos területek állami szabályozása sokaknak nem tetszik, ezt is kihasználják az ellenzéki pártok.
Mondtam, hogy a saját tapasztalataiddal érvelj és ne mások által összehazudott hírekből alakítsad a véleményedet! Gondolom a manipulációt te sem kerülhetted el! Csak téged mások manipulálhatnak, ha hagyod! Akkor is manipulálhatnak, ha nem tartod magad a "plebs" közé! Hiába hivatkozol az egyszemélyes világodra, amely sehonnan sem befolyásolható, szerinted!
Na látod ez a te hiányosságod, hogy mindent elhiszel ami féligazság! Előbb tapasztald meg és ne mások véleményét add vissza, hanem azt amit tapasztalsz! Feltételezem azt sem tudod mi lehet a demokrácia, miért nevezik demokráciának amiben jelenleg is éled unalmas nyílt társadalmadat! Ha nem találtam a megfelelő szavakat a demokráciára, javíthatunk rajta!
"Akkora volt a csalás (Szinte mindenki kormányváltást akart), hogy bődületes mértékben szavaztak át az ellenzéki pártok szimpatizánsai a FIDESZ--re!!!"
"Ezt meg kell vizsgálni, mert ezért valakiknek feleniük kell, ilyen a legnagyobb diktatúrákban sem fordulhat elő."
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/