USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Sziasztok!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Már vártam h mikor írod h adtál el :))
Sajnos nekem nem volt keret ra pedig meg 100 körül is megérte volna.. 10% pár nap alatt jo lett volna
De neked gratula!
Többiek h álltok?
Mondjuk kicsit megremegett tegnap a kezem és 25%-al csökkentettem AMBA-t (nem kellett volna, de az élet ilyen:)).
Amivel többet tudnak nyújtani mint a többi chipgyártó, hogy az ő chipeik fogyasztanak a legkevesebbet. Most meg UHD-ra kezdenek átállni majd. Ja és a cégnek semmi hitele nincs és nyereséges:)
Amit nagyon sajnálok, hogy 30-nál nem mertem bele venni tavaly, pedig akkor is foglalkoztam vele.
Seadrillt már egyszer eladtam aztán aznap vagy másnap visszavettem 13,35-ért és beálltam 14-re de csak 13,99-ig jött fel :))
Azóta meg benne ülök
Meglátjuk aztán mi lesz....
Nem semmi ez az AMBA! A Netflixen mennyi %-ot fogtál meg? Hülye voltam, hogy nem vettem, pedig tudnom kellett volna, hogy jó szezonjuk lesz: ők adják ki a House of Cards-ot is :)
Kevin Spacey elképesztően hitelesen hozza benne a szociopata elnököt :)
Te sem szégyenkezhetsz a SDRL miatt :)
Nagyon jó kis mutatói vannak a SDRL-nek, nálam watchlisten is van most...
Tegnap "jóárasították" nekem, de későn ébredtem :)
Sztem amit érdemes lesz porszívózni, amikor esetleg benyomják (és persze kiszórni, ha túlvett lenne, célárat elérte, stb.)
MU, SDRL, PDLI
Sztem ezekben rendre a 30-35, 15+ ill. 10+ USD tartomány reális célár szempontjából.
Gigaprofit nem várható ezektől a papíroktól, de elég vola van bennük ahhoz, hogy az ember egy kicsit adjon-vegyen. Ha a tőzsdék elkezdenének zakózni (vagy pont új csúcsra mennek), akkor meg a szimple short/long helyett egy kis indexre kötött LC+LP lehet jó. Sztem a NASDAQ lesz erre a legjobb célpont, mert ott növekszik meg leginkább a volatilitás - de ez még a bizonytalan jövő :)
Annyira nem nagyon sajna, nem mertem hamarabb bele venni. Ma zárás után van q1 jelentés ha nagyot esik érdemes lehet bele venni. Amba gyártja gpropka a chipeket meg a gpro versenytársaiknak is ők gyártják.
USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Jó kerskedést!