USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Sziasztok!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
nem számított volna a jutalék, csak nekem az ersténél van lehetőségem kereskedni (hosszú, hogy miért) és elég nehezen sikerült elérni náluk, hogy egyáltalán lássam az árfolyamot. Még most is az ajánlati könyvben csak 0-kat látok.
Viszont ha már ez a téma, mennyi erő lehet még benne mostanság?
Szerintem az a 40 dollár egy darabig a teteje lesz!
Sokan realizálni fognak még akik vettek.
Első körben szerintem 30 aztán majd kiderül...
De semmise biztos csak ami elmúlt :))
Elismerésem.
Sajnos kicsit hitetlenkedtem -nem Benned -,mert nagyon szép elemzések láttak napvilágot.
Óvatosságom alapja a Facebook, Twitter és tsai piacra kerülés előtti hisztéria.
De példa arra amit néhány napja írtam,hogy mekkora lehetőségek rejlenek az amerikai piacban!
Tartsd meg jó szokásod és írd meg továbbra is gondolataid!
USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Jó kerskedést!