Bocsi d_mode de toroltem az utolsot! Engedjuk el ezt a dolgot itt! Csinaljon valaki erre egy ilyen forumot! Engem amugy erdekelne a velemenye mindenkinek csak ne itt! Koszonom
A politikat utoljara kerem, hogy hagyjuk! Legkozelebb egy kurva szot nem szolok. Megvannak erre a forumok. Koszonom
Törölt felhasználó2018. 03. 31. 13:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én is így látom. Vidéken a FIDESZ a nyerő, Bp-en egy értelmiségi (liberálisabb) réteg szeretne változást... azonban ez nem országos szintű. Hmvh valóban atipikus volt, szerintem nem lehet április 8-ra vonatkozó következtetéseket levonni belőle...
Így nézve tényleg brutàlis értéknövelő és előtt állunk , bárki is nyer a választáson , illetve így màr értelmet nyert ML kijelentése , ha a Fidesz veszít , akkor még jobban erősödünk , hiszen felgyorsul a befolyási sebesség.
Vigyázz! :-) Te a saját tőkéről beszélsz, de az előterjesztésben az alaptőke (jegyzett tőke) emeléséről van szó. Az FHB székház 4,7 milliárd-os értéke 710 Ft-on (!) kerül apportálásra, ami 23%-al magasabb, mint a jelenlegi részvényárfolyam. Ez az alaptőke-emelés "mindössze" kb. 648 millió Ft-tal növeli meg az alaptőkét (jegyztett tőkét), ezt levonva a tervezett 30 milliárdból, marad még 29,3 milliárfd Ft.
Juuuuj,csak ne menjünk bele ebbe a nagypolitikaba,mert hat a nem kell migráns a fidesztől már kezd blama lenni :) nezd csak az ott1 utolsó serződéseit az afrikai orszagokkal. Csak a sajat szavazóit eteti a fidesz a migranspolitikával.
Én a beszámolóban azt látom , hogy a mostani ingatlan érték több , mint 63 millió euro , ami úgy 19 milliárd forint. Eközben jön rövidesen az FHB székházát 4,7 milliárd értékben, az Andrássy úti irodaház 2 milliárd értékben , a 16 SPAR kitudjy mekkora értékben. Ez már szerintem megvan 30 milliárd!
Én is így gondolom. Csak sajnos sok kici marinéni úgy gondolja, hogy Fidesz bukta esetén menekülni kell,mert nem fogja egy hónap alatt több évi fizetését megkeresni...
Ha bukik a fidesz ,akkor sem lesz ezeknek a cégeknek semmi bajuk. Ez a tömeghiszteria ,amit itt a kicsik keltettek és keltenek egymasban,pont jó volt arra a nagyoknak,hogy brutál kirázást csináljanak.
Na arra én is. Esetleges kisebb fideszes nyerésre (kevesebb mint 50%) ez lehet egyfajta menekülőpapír is, mert kevésbé függ a politikától mint a másik két cég. Persze ez is majd eséssel indít, aztán rájön a nép, hogy ingatlanok, irodaházak a másik vezetés alatt is kellenek. Több mint 50% esetén meg persze kilő ez is, a már bejárt 1000-t eléri újra.
(UP)PENINN