mondjuk ez nekem se tetszik, több részvény, se osztalék, semmi, akkor legalább nyomatnák a híreket, mire várnak, se szit, se osztalék v akkor lenne jóval magasabban az árfolyam, de ez így...
Nem tudom ,hogy egyformán működik e ,,én pest mellett lakom, engem rögtön elutasitottak,pedig be mentem,,200,000 felett nincs !! punk tum!!! Pofára megy ???
A 1753 as bevallás C oldal A blokkban kiválasztod, hogy hány hónapra kéred a részletfizetést, de ez csak max. 200 ezres adótartozásnál lehetőség. Ha ennél több a fizetendő szja, menj be személyesen, hátha.
én már feladtam, nem nézem, nem kereskedem, a gáz az h az embernek a kedve is elmegy, el is szokik tőle, aztán tegyük fel lesz egy rally v pl nekem lesz egy vállalható hasznom rajt, eladom és már nem szállok vissza...így majd sokakat elvesztenek, mert bukóba nem adom viszont ezt nézni, követni felesleges, akkor az ember próbál mást, átalakul, átalakulnak a napjai...
ezekből a reggeli pakkhuszárokból lehet tudni, hogy majd felfele lesz az irány, csak most megy az ijesztgetés és az elbizonytalanítás. Ha adni akarná, akkor benthagyja és adja. De akkor meg megvesszük tőle, s ez a baja, hogy anélkül meg nem tudja lejjebb vinni az árfolyamot. Elfogyna mindene :)
(UP)PENINN