Türelem kell. Sajnos tavaly hozzászoktunk a nagyon jóhoz. Idén a fele sincs eddig, sőt! De! Eddig is tartották Jászaiék a szavukat szerencsére, ha jól emlékszem. Tehát a növekedési tervek folyamatban, lesznek bejelentések még bőven. Mivel nincs üveggömbünk, ezért továbbra is bíznunk kell bennük!
Ez mindentől független. Azt hiszem beültették minket egy jó hosszú időre. Szar az egész. Folyamatos részvényhígítás, mindent azzal fizetnek, semmire nem tud mozdulni így. Elegem van az egészből, azt hiszem nem ér meg ennyi idegeskedést.
ebben ülök most :) nem látok nagyon semmi sztorit a Bét-n, így erre (is) fogadtam a blue-k már esnek egy ideje, ML-k szenvednek, és a pár kispapírban már tutifix ott van a gigabefektető csak venni kell papírokat meg kihagyom
Nekem a NAV számolta ki az adómat! Bementem a Krisztina krt.- ügyfélszolgálatra, ott az ügyintéző a "C" lapon bejelölte a részletfizetési kérelmet és azt mondta, hogy utaljam a 725 ezer 1/6 -d részét....május 22.-ig. Az ügyfélkapun majd várom a visszajelzést!
OK, az egy extrém érték volt, de után a 700-800-as szintet nagyon sokáig tartotta. Ezért nem értem itt a veszteglést 650-n. Legalább fizetnének osztalékot.
(UP)PENINN