Dehogy nem volt,,,opit is gyűjtötték 200-on,felvették 810-ig,,utána meg eladták, azok akiknek gyűjtés volt !! Hatalmas nyereséggel!! Itt is lejátszották!!!
választások előtt is bőven adták, lásd Hódmezővásárhely, így a kétharmadtól bőven több volt várható, mit rendeztek egyetlen szaros jelentéktelen helyi önkormányzati választás miatt...és mit a 2/3-dra...vicc...
Egyébként sok más cégben van ilyen. Lásd annó Pannergy, Estmédia, E-Star. NAGYON sokan beugranak ilyenekbe, gyors profit reményében, főleg, ha előtte van közeli minta. Mint pl. az Appennin esetében a Konzum.
Hello! . Ez egy ingatlanos cég. EU-s pénz nincs ebben a szektorban, bérbeadásra is ritkán írnak ki közbeszerzést. Szóval adódik a kérdés, hogy mekkora plusz értéket jelent a 2/3? 1 - 2 eset elképzelhető, ahol a politikai kapcsolatok révén piaci ár alatt tud megvenni valamit, vagy piaci árnál jobban bérbe adni, de azért elég beszűkültek a lehetőségek. Annyi pluszt persze jelent, hogy politikailag védett. De ugye csak 4 évig egyelőre. .Egyébként pedig, mivel ingatlanos cég, a bázis szcenárió, hogy évente fizet egy enyhén növekvő mértékű osztalékot, és ezt módosítják az ingatlan fel- és leértékelések. Alapvetően egy lassú emelkedés várható, miután megtalálta a fair értékét valahol. Hasonló, mint a GsPark. . Egyébként a SZIT-té alakulás, és a pl. a Hunguest Hotel ingatlanok jó áron történő beapportálása vagy megvétele dobhatna az értékén.
de ki az aki 2/3-dra eladott...? csak bennfentes, basszus még ha tudom, akkor se adtam volna, ne csináljátok már...:) ez még most is hihetetlen v a 2/3 is be volt árazva, előre...?
Jól beragadtam ezzel a sz...ral. 1173 Ft az 52 hetes csúcs, lassan el fogja érni ennek az 50%-át. Nekem 810-ről van a legmagasabb vásárlásom, de abban sem vagyok biztos, hogy azt idén eléri-e újra. Pedig olyan szépen indult, SPAR, OTP Ingatlan...
(UP)PENINN