Ha frusztrált vagy 2 dolgot tehetsz: 1, eladod most (bukóban, nyerőben akárhol is vagy) és többé nem kell írnod, hogy mekkora szar ez a papir :) 2, tartod és kitartasz amig el nem éri a célárad és ott eladod közben persze nincs értelme fikáznod a papírt mert akkor az 1-es pontot ajánlom Szóval egyetértek, hogy nincs forgalom, nincs vevő. Ugyanakkor a cég előtt nagy növekedési kilátások vannak. Egy szó, mint száz, a rinyálás nem visz előre, akkor inkább menjen ki mindenki a szabadba, gyönyörű napsütésünk van :)
nem várok semmit vagyis emelkedést... csak néha kiírom magamból.. senkit nem akarok idegesíteni !! van itt egy két gyökér aki megteszi ezt !! (sajnos hogy hagyják )
aki minuszól az mit néz ??? nem látja hogy hol járunk és voltak jó hírek választások....és ÉRDEKTELENNÉ VÁLT A PAPIR ezt meg gondolom látjátok a forgalomban is !!! ??
na ennek kaszáltak ! mára ennyi ez szar papir lett de nagyon !!!!! nem kellenek a szövegek .. hogy majd egy hét meg kettő .... ezt mondta mindenki januárba is .... és itt tartunk ... de hát ilyen a tőzsde ...
Az a helyzet, az Estben akkora kavarás van a nickekkel, hogy teljesen kiábrándultam. Mint az óvoda, olyan ez a fórum helyenként. Lehet, kicsit félrevonulok. Kitartás, és tartás kedves Fórumtársak!!!
#10343 Sokan szabin is vannak a rövid hét miatt. Nem gondoljátok,
hogy az is befolyásol? Nincs forgalom. Attól tartok, majd csinálnak.
Remélem egy jó hírrel. :)))
Én múlt héten tankolgattam még.. :) Most meg időm nincs ránézni sem, de nem is nagyon izgat most, idő kell, hogy épüljön tovább. Azért reggel este ránézek, hogy valami nagy zakó nem készül-e, mert STOP-ot nem állítottam be.
(UP)PENINN