Topiknyitó: Portfolio 2014. 08. 09. 09:13

Újra 200 ezer felett a közfoglalkoztatottak száma  

Ugrás a cikkhez
Augusztus első napjaiban újra átlépte a kétszázezer főt a közfoglalkoztatottak száma - számol be róla szombati cikkében a Magyar Nemzet. Ennek fő oka az, hogy augusztus 1-jétől ismét elindították a kistérségi startmunka mintaprogramok több elemét. A...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=202353
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
philosopher
philosopher 2014. 08. 09. 21:21
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Majd figyelem a híreket, mikor fog Anglia csődöt jelenteni, mert nem bírja fizetni a magyar nyugdíjasokat és munkanélkülieket :)

Az egy milliót én sem akarom elhinni, hogy tényleg annyian dolgoznának kinn, csak Angliában (külföldön összesen is sok lenne).
Törölt felhasználó 2014. 08. 09. 15:17
Előzmény: #3  Bekre_Pal
Én is sokallom.
Először azt hittem, hogy a TB(NI)-számmal rendelkezők vannak ennyien, de az nem jelenti, hogy ott dolgozik is, csak egyszer kiváltotta.

Ellenben az adatok szerint (és ez állítólag az angol TB adatai)
1,4 millió van kiváltva, és 1 millió fizeti is a járulékot.

Továbbra is nehéz elhinni.

A magyar becslések 3-500 ezer körül vannak, mivel becslés, végülis elméletben lehet a duplája...

Még arra gondoltam, hogy magyar testvéreink a világ legnagyobb tb csalását készítik elő.
A család (meg az arra járók) minden tagjára befizetik néhány évig hogy jogosultságot szerezzenek, munka nélkül is, és majd felveszik a támogatásokat, minimál nyugdíjat később.

Nem tudom mi lehet valószínűbb :)
Törölt felhasználó 2014. 08. 09. 13:23
Előzmény: #6  Morse
Sajnos nem sok nyugdíjuk lesz, mivel évente pár hónap munkaviszonyt szednek össze.

Ők nem növelik az ország GDP.-jét, hanem fogyasztják.
Morse 2014. 08. 09. 13:12
Előzmény: #1  Portfolio
Ennek a 200 e embernek mekkora lesz majd a nyugdíja ?
A 47 e Ft 66 %-a ?
Ebbőla 47 ezer Ft-ból közben tegyenek még félre is öreg napjaikra mint ahogyan javasolják ?
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2014. 08. 09. 12:07
Előzmény: #4  27400
"ki a tököm fizeti be azt a sok Szja-t"

nem hinném, hogy sokan, nem véletlen, hogy az a pár megmaradt multinacionális adórabszolga keményen le van rántva
27400
27400 2014. 08. 09. 11:57
Előzmény: #3  Bekre_Pal
Igen így van de még szerencse, hogy ez egy olyan oldal ahol matek nélkül az ember csak szegényedhet.
Nos:

- 1 millió Anglia
- 100 ezer Ausztria ás Németország
- 50 ezer egyéb ország
- 4 millió létminimum alatt élő
- 2 millió nyugdíjas
- 2 millió kiskorú esetleg több nem néztem utána.

Ezek szerint egy kérdés maradt ki a tököm közlekedik az utakon ki nyaral a Balatonnál és ki a tököm fizeti be azt a sok Szja-t .

Bekre_Pal
Bekre_Pal 2014. 08. 09. 10:32
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
tegnap nekem valaki azt mondta, hogy már 1 milla az angliában regelt magyar munkavállalók száma

kicsit (kurvára) sokalltam, kamu vagy igaz?
Törölt felhasználó 2014. 08. 09. 10:27
Előzmény: #1  portfolio
erre büszkék lehetün, iggen.

ehhez jönne még a kivándorolt 500e melós is, mert a munkahelyük ugyan nem áll itt üresen.

a maradék meg keccsöl minimálbérre bejelentve.

szárnyalunk.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek