Az USA-ban is pandémia van , ezért alapból magasabb a levélben leadott szavazatok száma és ezért nincs még eredmény. Öszeesküvés-elméleteket könnyebb gyártani, főleg ha ez nem Trumpnak kedvez.
hát igen HAJTOTT RÁ A DEMOKRATIKUS PÁRT,MONDJAM ÚGY LEVÉLSZAVAZATOKAT.. ÖSSZEKAPARJA.. MÁS ADATÁVAL(RÁM BÍZOTT) IS ÉLHETTEM.. Annyit azé csak meg néztek(gondolom) Aktív ez az BEKÜLDÖTT ADAT.. na,ha elment két adat(megduplázódtam) rólam elment AZ A LÉNYEG!! Van kiírva büntetés terhe.. sehol - na akkor mindent szabad!!
Levélszavazat: Ennek beküldője magát megsokszorozza,megsokszorozhatja nem feltétlenül tudjuk kiszűrni.. Büntetés nincs rá kiszabva!!! Olyan mint személyes használat.. (Levélszavazat alkalmazás) Ráadásul mennyi korosak vannak,lehetnek ebbe!! -azok meg Örülnek helyettük szavaznak..(de nem ám házhoz jöjjön az urna) Kinek van szüksége,érdeke az én szavazatomat annak adom!! Na így megy ez ott is!!!
"...amit láthattunk is, hogy közel 130.000 szavazat egybehangzóan került elszámolásra Bidenhez..." . Hol? Mert én ezt találtam: . "Georgia DeKalb megyéje is végzett a szavazatszámlálással, a 127 019 levélszavazat közül 83 százalékot Biden, 16 százalékot Trump nyert meg."
Általános választójog egy szélsőliberális találmány. Csak kellene egy iq cenzus a választójognál, a szavazólapon lenne egy iq kérdés, csak sikeres válasz esetén lenne érvényes a szavazat.
Ez csak azoknak lehetőség akik még képesek 3 gyermeket vállalni, mindenki másnak szívás az ingatlanárak emelkedésén keresztül. Visszakérdezek: te nem akarod, hogy minden embernek elérhető legyen az olcsó lakhatás, ne csak a legalább 3 gyermekesek számára?
Ha csak a fele hülye, az már irigylésreméltó szint szerintem:)
Törölt felhasználó2020. 11. 05. 11:00
1. megszüntetném a szavazás végeredménye előtti állások közzétételét, mert ez indulatokat szül. utána már lehet óvni,ha valakinek nem tetszik. 2. bebizonyosodott,hogy amerikaiak igenis hülyék. legalább a fele biztos :))
Így van, nem tl hihető. Ezért is köszönöm meg, ha küldesz autentikus forrást arra vonatkozóan, hogy valahol 130.000 szavazat ment Bidenre levélszavazatban, úgy, hogy Trumpra egy sem. Másrészt a postai bélyegző igazolja, hogy mikor adtad fel. Teljesen mindegy, hogy egy urnába dobod bele a borítékot, vagy feladod a postán. Szerintem lényegesebb kérdés, hogy feladáskor zárva volt-e a boríték, kibontás előtt sértetlen, és igazolható legyen, hogy pontosan mikor adták fel.
ezt a részét nem tudtam, de ez eddig is így volt szerintem s lett volna idő módosítani rajta de ez már az ő problémájuk sok jelentőséget nem tulajdonítok annak, hogy ki lesz az elnök, a Biden esetén jobban a körmére nézhetnek a mi vezíreinknek, esetlegesen kiszivárog ez az róluk, amit nem is érzek túlságosan nagy gondnak, nagyon elpofátlankodtak az EU-s és egyéb pénzbehúzással
azért a háttérhatalom dörzsöli a tenyerét,hátradölve,milyen szépen teljesül a terveik,legalábbis azt hiszik ök uralkodnak a föld felett az igaz hogy eddig lucifer uralkodott de már meg van kötözve elvették tőle a hatalmat ugyhogy már csak az van amit teremtett az emberiség tehát a szar és az esik a nyakunkba de mint fos,gyanánt.ezt érdemli a nagy egoval ellátott emberiség akik mindig mindent jobban tudnak az Igazságnál.
Annyi a különbség, hogy a hazai esetben a levélszavazatnak a választás előtti nap éjfélig be kell érkeznie, míg az usa-ban most az a probléma, hogy egyes államokban (pont a kérdésesekben) a szavazás napján postára adott levélszavazatot is érvényesnek tekintenék. Ez azért belátható, hogy necces, hiszen pont olyan visszaélésre ad lehetőséget, amit láthattunk is, hogy közel 130.000 szavazat egybehangzóan került elszámolásra Bidenhez, miközben egyetlen egy másik jelöltre nem érkezett szavazat. Ez nem túl hihető.
kb hasonlót fogok várni itt Magyarországon is 2022-ben egy esetleges ellenzéki összefogás győzelemnél - csaltak - soros szállított szavazókat - számoljuk újra - megtámadunk minden eredményt
káosz lesz hetekig, nem adják a hatalmat könnyen ezek a nárcisztikus, önpróféta személyek
Egyébként fura lesz a helyzet a levélszavazatokkal is, mert most vagy azzal csaltak, de akkor az itthon beérkező szavazatok is csalás részei vagy ha nem csalás, akkor az USA-ban miért csalás? Komoly dilemma lesz ez a 888-n meg a Pesti srácoknál :D
csok.diákhitel na bameg örökké fizethetik vissza a hitelt ja és devizások és most is forinthitelesek,vagy elveszik kocsijukat lakásukat,136 ezer lakást már elvettek
Millen néger fickók ? Aki nem teljesít az menjen a ,,, Fitesz is teljesített éllátta minden földi jóval a lakusság 2% át a többi mög szinte nem kapott semmit. Ez vót a családtámugatás
jo értem én ,valami van az biztos,lehet biologiai fegyver,nálunk mult összel kezdödött,4 en voltak betegek sokáig,aztán még egy aki nem volt beteg majdnem sosem aztán anyám apám és én január végén ,én is régen voltam még megfázva sem voltam ,de 2 éve hörgögyulladás és most januárban is ugyanaz csak sokkal keményebben ,és egész nyáron a hörgöim vacakoltak föleg mikor maszkolni kelett,még most sem az igazi,egy biztos sajnos sok virust elöállitanak laborban és nem lehet tudni mit ersztenek ki szándékosan vagy nem,és a kemtrél, ugye az vegyicsik ,nem kondenzcsik ki tudja mi van benne ,legalább 10 évig nyomatták,és még a sok elektroszmog,mobilinternet,a táplálkozás és a vizek mérgezettek a levegövel együtt lásd kárpátmedence télen de láttuk india kina,tönkretettük a beleinket antibiotikumokkal gyögyszerekkel,és az az immunrendzer fö része,.és még sok más ugye stesszz,félelemkeltés,és ugy e gyülölködés irigykedés, gonoszkodások,tehát böven van az emberiség számláján,és még sorolhatnám nézze meg a történelmet mi van ott undorito mocskos állat az emberiség, ki nem inge.
Nem tudom ezt kerülöm már az összeesküvés elméleteket ...Ami tudok a környezetemben rengeteg a beteg a fiam is volt, ismerősöm tegnap halt meg egyik munkatársam öreg apukája a kórházban kapta el az is szarul van ja a fiam anyósa is beteg.Én ezeket látom jelenleg.Sz ar a szitu.
Gondolom, világos neked, hogy nemhogy nagy számban, de pár ezer embernek sem lehet adni 50m Ft-t 1-1 szavazatért. Az iróniának nyilvánvalónak kellett volna lennie. Sajnálom, ha nem ment át.
szerintem a kissebség hiszi már csak el de az elég mert azok terrorizálják a többséget,és amugy csak azért hord a többség maszkot mert megbüntetik ,és nem hordana itt senki ha nem lenne kötelezö,magyarul terrorizálva vagyunk és megy a felelmkeltés,vagyis a gonoszság határtalan de a butaság is és az tolakodo is ,és hatalmas a korlátoltság is,sajnos nem ébredtek még öntudatukra az emberek ,és bizony ugy menetelnek mint az ÁLLATOK, tehát az emberek többsége ugy viselkedik mint az állat,ez szégyen az emberiségre,tehát aki élve akarja megélni a háborut ,az ébredjen fel és ébredjen végre már öntudatra,az igazság a megváltása az embereknek,minden embernek.
Törölt felhasználó2020. 11. 05. 08:04
azért a virust jo hogy bevezették mert az emberek többségének nincs kedve már tüntetésekre menni,képzeljük el hogy milliok 100 millok kimennének az utcára mi lenne.
Ez igaz. Ennek aki másnap ellenkezőjét mondja vagy csak simán belehazudik mint most az ausztriai esteszámokkal ami 20.000-el kevesebb az összes nem beszélv a 6-od annyi halálesetről ...valóban nem ügy neki.Mi vagyunk a barmok hogy még mindig elhisszük a showt:-)
Törölt felhasználó2020. 11. 05. 08:00
Bocs Borkai lemondott,de ő is csak egy polgármester volt.Viszont utólag hallani márnem véletlen volt az egész , mert nem igazán szerette a vezér mert többször ellent mondott neki.Érdekes hova tünt nem az ördög úgyvédje...sehol nincs és nem is keresi senki.És ha belegondolunk teljesen hétköznapi dolog volt az buli...
17 millió nyércet ölnek meg a dánok a koronavírus miatt.nem tudom igaz e
ez de a gonoszság határtalan,ugyhogy ezt az emberiséget el kell
pusztitani,és uj emberiséget létrehozni ,de nem a mostani alapon ,hanem
teljesen uj alapokon,meglesz,háttérhatalom csak pusztitani tud,de kik hajtják végre?tehát nem külömb senki a deákné vásznánál és hol vannak az egyházak? ja bocs,HAGYJÁTOK HOGY A HALOTTAK TEMESSÉK EL HALOTTAIKAT.
azért azt látjuk valami nem stimmel és amugy mi is volt nálunk ,választási iroda honlapja nem müködött ,ugyan miért ,ezek elcsalták a választást mind a két oldal,vagy szinház az egész és háttérhatalom vezényli,de ne aggodjanak,még a halottra is maszkot adnak,
Plusz hatalmas hiba volt előre benyalni Trumpnak. Videoban a leendő elnököt nyíltan korrupcióval vádolni butaság.Ekkora ország mint mi-vicc.Mitnha én én odaállnék Ali elé és kihívnám egy menetre.Ezt mondanám mi van te nagy benga gyere az anyád:-)Viccet félre téve hatalmas hiba volt ezért le kellene mondania.Persze miért mondtak itt le és ki.
Törölt felhasználó2020. 11. 05. 07:53
biden nyert ,viszont janzárig tutko nem lesz eredmény sok felebbezés miatt,és ki tudja meddig fajul a dolog valaki megálmodta mult összal a tavaszt és az mostani öszt a tavasz bejött ,ugy nézem az ösz is bejön,jó véres lesz
Ne általánosíts! Valóban szerencsétlen megfogalmazás volt. 50 misit természetesen nem fognak adni minden szavazónak, igazából értelmetlen mondat is volt, mintha azt mondta volna, hogy ha soha többé nem kell dolgoznia, akkor a fideszre szavaz. Ez természetesen hülyeség. Hogy ki mennyiért adja el a szavazatát, az erkölcsileg mindegy itt a lényeg inkább azon van, hogy vannak, akik meg akarják venni. A rendőrség is jobban büntet egy drogdílert, mint egy drogfogyasztót és itt bizony a fidesz a díler! Pénzéhes szavazógépekké akarja nevelni a magyarokat és nem gondolkodó egyénekké. Az amcsi reakciók is nagyon tanulságosak. Élet halál kérdésnek fogják fel ezt a bohózatot, miközben a reláció tökre fordított, a politikusok vannak értünk vazze!
Ez kicsit beteges is...faszkalap teljesen.Baszhatja már 1,14-en van a bwinen reggelre.Megunják majd a jövő héten, kell az új elnök aki Biden lesz.Mindig megy a show 2016-ban is így volt aztán beszél a dollár:-)
Nehéz egy trumpista logikáját kiismerni. :)) "Trump támogatói egyszerre követelik, hogy állítsák le a szavazatszámlálást és hogy számolják meg a szavazatokatEz a videó elég jól összefoglalja azt az abszurd helyzetet, ahova a Trump-kampány eljutott: Arizonában például még Biden vezet, de folyamatosan csökken az előnye, ezért ott Trump támogatói azért kezdtek el tüntetni a szavazatszámláló irodák előtt, hogy mindenképp számolják meg a szavazatokat (ami amúgy meg is fog történni), addig vannak államok, ahol Trump vezet, de folyamatosan csökkenő előnnyel, így ezért itt Trumpék jogi úton akarják leállítani a szavazatszámlálást"
"Már korábban kifejtettem, hogy demokratikus jog gyakorlását személyes megjelenéssel, azonosítással és a titkos szavazást garantálva tartom elfogadhatónak."
A 19. században is így ment a szavazás, de azóta fejlődött a világ és nem muszáj a személyes megjelenés. Gondold meg, hogy ma már tudsz úgy vásárolni, hogy nem jelensz meg személyesen a közértben. A levélszavazó szerinted miért nem tud titkosan szavazni?
Ha ti eladnátok a szavazatotok, legyen akár 50 millió, vagy több a jutalom, akkor nem vagytok különbek annál, aki a zsák krumpliért is odaadja... arról prédikáltok itt évek óta, hogy mekkora egy mocsok a fidess, korrupt banda, gyerekek jövőjét elveszik a rengeteg lopással stb stb, de ha arra kerülne a sor, akkor pont azt az eszközt, amivel eltakaríthatnátok ezt a mocsok bandát, a szavazatod ugyanúgy eladnád... változtasd át a nicked krumplisra, de komolyan! Itt látszik, hogy pénzért majdnem mindenki tud fidesses troll lenni. Szerintem ne írkáljatok semmit ezután a fidess ellen, hiteltelen!
Pennsylvania-ban tegnap 15:30-kor még ez volt a szavazatok eloszlása: - Trump 2.970.396 db - Biden 2.354.317 db 77%-os feldolgozottság mellett 616e db -os előnye volt Trumpnak.
Most: - Trump 3.215.969 db - Biden 3.051.555 db 89%-os feldolgozottságnál 165e db-os előnye maradt Trumpnak.
Jó eséllyel ez a 20 elektori szavazat is Bidennek megy. A végén még sima győzelmet fog aratni.
Amit én hallottam borsodiaktól:
Volt ám mindenféle osztás, miután kijött az ember és fényképpel
bizonyította, hogy oda tette az x et amiért járt a burgonya, alma, wc
papír, pénz...
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.